12 Ноември, 2011 13:11 839 1

Огнян Минчев: Следващият президент няма да е марионетка

  • плевнелиев-
  • минчев-
  • президент
Огнян Минчев: Следващият президент няма да е марионетка - 1
Снимка: БГНЕС

 

Смятам, че следващият президент ще има своя собствена позиция и няма да е марионетка в ръцете на премиера. Това заяви политологът Огнян Минчев, който взе участие в четвъртия семинар на „Школа за демокрация“.

Не съм особено притеснен от възможността ГЕРБ да преяде с власт сам, защото е постигнал този резултат на изборите. В България има тенденция този, който преяде с власт, да бъде наказан с нейната загуба, каза още Минчев.

Не смятам, че има непосредствена заплаха за авторитарен режим в България, въпреки че гражданите трябва да реагират на всеки един опит за това. Опасности от всякакъв вид има, призна политологът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тервел

    0 0 Отговор
    В парламента не трябва да влиза нито един сътрудник на Д.С. ако искаме да има работещ парламент. Плевнелиев е достоен човек и ще бъде справедлив президент,за разлика отизбрания с гласовете на 640000 Догановци и още толкова цигани преди 8г.