17 Юли, 2018 17:10 138 002 99

Приказка за Борисов, къщата в Барселона и манекенката

  • борислава йовчева-
  • барселона-
  • манекенка-
  • да спрем разграбването на българия-
  • бойко борисов

Анонимни лица продължават да свързват името на премиера в голяма международна афера

Приказка за Борисов, къщата в Барселона и манекенката - 1

Във Facebook групата "Да спрем разграбването на България" се появиха още материали, свързващи премиера Бойко Борисов с покупката на къща в Барселона. Според изнесената информация в имота живее бившата манекенка от Сандански Борислава Йовчева с малката си дъщеря Ема. Собствеността се води на бащата на манекенката, макар че милионите за покупката му са осигурени чрез сложна верига от различни фирми.

Приказка за Борисов, къщата в Барселона и манекенката

На адреса на къщата в Барселона на ул. "Францеск Рибалта" 8 има регистрирани две фирми - Numin Invest SL и Ema BGS SL. Собственици и управители са Борислава Георгиева Йовчева и нейния баща Георги Станков Йовчев

Мис Бикини 2006, както стана известна Йовчева, е обещаващ модел на агенция "Интермоделс". През 2012 г. тя изчезва от модните подиуми. Тогава Борислава е само на 22 години, се разказва във видеото, чийто автор остава неназован.

Приказка за Борисов, къщата в Барселона и манекенката

От "Да спрем разграбването на България" обаче обещават да проследят "пътя на милионите, които някой е осигурил, за да осигури на Борислава Йовчева и нейното дете комфортен и спокоен живот в Барселона".

"Бащата на Борислава Йовчева е Георги Йовчев от Сандански. От обикновен работник в Барселона той изведнъж става управител на фирми с активи за милиони евро. След Борислава той е новият управител на фирма Numin invest SL, която е собственик на луксозната къща с оценка 2.9 милиона евро", продължава разказвачът във видеото.

Приказка за Борисов, къщата в Барселона и манекенката

Според публикуваната информация Йовчев управлява още една фирма, регистрирана на същия адрес - Ema BGS:

"В испанската фирма на Йовчев кипърската офшорка Palms enterprises и нейният пълномощник Силвия Илиева Николова наливат общо 1.75 милиона евро в брой. Капиталът се увеличава значително, но Йовчев остава управител. 64-годишния Никос Михайлидис от Никозия е номиналния собственик на Palms enterprises, която е прехвърлила въпросните пари във фирмата, в която бащата на бившата манекенка е управител".

Приказка за Борисов, къщата в Барселона и манекенката

Номинален собственик на Palms Enterprises е Никос Михайлидис, 64-годишен гражданин на Кипър

Представител на Palms enterprises в България е Йордан Николов Христов, който е бизнесмен с интереси в туризма. Негова съпруга и управител на хотелите му е Силвия Николова. "Йордан Христов е назначен от Михайлидис за директор на основния актив на кипърската фирма в България "Спортни имоти Приморско" АД заедно с друго познато лице - Иван Саздов от Банкя".

По-нататък разследването стига до "Тенис клуб Банкя", управляван съвместно от Йордан Христов и Иван Саздов - "любимо място на премиера Борисов за тенис и дискретни срещи. В двора на клуба има дори дървен негов паметник. Около двамата бизнесмени се разплита цяла мрежа от свързани бизнеси и подставени лица, гравитиращи около премиера Борисов".

Приказка за Борисов, къщата в Барселона и манекенката

Английската версия на документа, с който собственик на Palms Enterprises назначава Йордан Христов и Иван Саздов за директори на българското си дружество в Приморско

Йордан Христов лично и като пълномощник на Palms enterprises e съдружник на община Приморско в две фирми - "Спортни имоти Приморско" и "Робинзон бийч". В двете фирми са апортирани 59 дка общинска земя. Вече 15 години за участието си в тези дружества общината не е получила нито лев. Йордан Христов има аквапарк, спортна зала и няколко хотела в Приморско. През 2017 г. правителството на Борисов подписва с него концесия за плаж Нестинарка.

Приказка за Борисов, къщата в Барселона и манекенката

Протокол от заседание на "Спортни Имоти Приморско", собственост на Palms Enterprises, с подписите на Йордан Христов и Иван Саздов

Според видеото Йордан Христов е силният човек на ГЕРБ в региона - инвестира в хотели и болници в София от няколко години. Досега неговите фирми и дружества са получили 10 милиона лева от еврофондове.

Йордан Христов и Силвия Николова са свързани със скандал за пране на пари на британските офшорни зони. Двамата се оказват свързани със съпружеската двойка Майкъл Дол и Белинда Ланион от британския остров Сарк. През 2012 г. в офиса на тяхната фирма влизат агенти на британската прокуратура и ФБР и откриват хиляди документи на офшорни фирми, повечето унищожени или подготвени за унищожаване. Двамата са обвинени и осъдени ефективно през 2015 г. за организиране на международна схема за пране на пари.

Проблемът в случая са твърденията, че Йордан Христов и Силвия Николова са пълномощници на осъдената Белинда Ланион в България. "Фирмите на осъдената на 3 години и шест месеца затвор Белинда Ланион имат участие във фирмите в Приморско и други бизнеси на Йордан Христов. Фирма на Белинда Ланион е съдружник с Palms enterprises и в дружеството в Приморско", продължават авторите на анонимното разследване, но не посочват кое е това дружество.

Те обаче твърдят, че още през 2012 г. британските служби информират българските си колеги за това пране на пари, но финансовото разузнаване на ДАНС не предприема нищо. Видеото приключва с обещание за трети епизод, в който ще бъде разказано кой е Иван Саздов, който е другото лице на Palms enterprises в България.

"Следите ще ни отведат до охраняваната от НСО улица "Лафонтен" в Банкя. Нали знаете кой живее там?", са последните изречения от видеото. Показана е къщата, която е буквално залепена за оградата на къщата на премиера Бойко Борисов.

Сюжетът с къщата в Барселона е от началото на 2016 г., когато сайтът "Биволъ" публикува част от запис на разговор между съдиите Румяна Ченалова, Владимира Янева и столичния адвокат Момчил Мондешки. В записа се чува Янева да казва, че Бойко Борисов е купил къща в Барселона на някакво момиче. Посочената тогава сума беше различна - 1.5 млн. евро, припомнят колегите от Mediapool.

Миналата седмица журналистът Сашо Диков, който сега е водещ в телевизия "Евроком", поиска отговори от премиера Борисов на въпроси, изплували след първото видео. Борисов изпрати лаконичен писмен отговор, отричайки да има нещо общо с къщата в Барселона и някой от обитателите ѝ. Той отрече и през 2016 г., в разгара на "Яневагейт".

Александър Чаушев, който е купил въпросната къща, също отрече Борисов да има нещо общо и заяви, че случаят е личен, а произходът на средствата - деклариран. Първото видео, което съживява тази афера, се появи на 7 юли (събота) на страницата на групата "Да спрем разграбването на България". Тя бе създадена същия ден явно с цел да се публикуват тези твърдения.

Досега е ясно, че къща наистина има. През ноември 2012 г. в Барселона е учредена фирмата Numin Invest Sl. Седалището съвпада с това на дружество, чийто бизнес е да регистрира компании. Капиталът е 3 хил. евро. През февруари 2013 г. Борислава Йовчева влиза в управлението на барселонската фирма Numin Invest Sl. Променя се и адресът на дружеството, който при проверка в Google Street View съвпада с показаната в клипа къща, показа пък проверка на "Капитал".

В края на май 2013 г. капиталът на дружеството е увеличен с 2.9 млн. евро, а то престава да бъде еднолично. Според изпратените до медиите документи това е станало чрез апорт на къщата, а акционери са станали Александър Чаушев и Яна Горанова. След няколко месеца Борислава Йовчева излиза от управлението на Numin Invest Sl. и на нейно място е назначен баща ѝ. Пред "Евроком" Александър Чаушев казва, че всичко около фирмата е "перфектно направено", но отказва да разкрие произхода на парите.

Дружеството Ema Bgs SL е основано през юли 2013 г. и е на същия адрес, на който е къщата. Негов управител е бащата на Борислава Йовчева - Георги, а в документите за негов домашен адрес е записан този на къщата. През 2015 г. капиталът на дружеството в вдиган два пъти - веднъж с 1 млн. евро, а втория път - със 750 хил. евро, а в управлението му влиза Силвия Николова, жената на Йордан Христов.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 101 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЕВ

    172 539 Отговор
    НА КОНЯ МУ УЙКО-СТИГА ВЕЧЕ СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ ,А ПРОСЛЕДЕТЕ ПАРИТЕ НА КУРНЕЛИЯ.

    Коментиран от #33, #42, #77

  • 2 Гост

    527 37 Отговор
    Бойче,Евала за манекенката. Много е яка ама с те милиони и мен ще хареса.

    Коментиран от #60

  • 3 Пешо

    100 608 Отговор
    Направили фирма, вкарали пари, купили къща, какво незаконно има тук?
    Аман от завистници в България! Затова няма да се оправим никога!

    НЕ СЪМ ТРОЛ. НЕ СЪМ ТРОЛ. НЕ СЪМ ТРОЛ.

    Коментиран от #8, #13, #22, #51, #55, #65, #69, #80

  • 4 338

    292 17 Отговор
    Че защо само нейните? То когото и да подкараш все си е за затвора.

    Коментиран от #96

  • 5 pazenek

    91 19 Отговор
    И....какво?
  • 6 Гост

    252 12 Отговор
    От къде ли са тия толко пари? И аз ще направя фирма, може и на мен да провърви и аз да имам къща.
  • 7 Насо

    279 64 Отговор
    Каквото и да докажат Боко тиквата е безсмъртен. И не му дреме ама хич дори. Човека си е оплел кошничката и него прига за нищо и никои. Един единствен може да го спре, но той не е човек. А и файда вече богатите стават все по-богати ,а бедните още по-бедни.

    Коментиран от #90

  • 8 ВОЛВО

    404 25 Отговор

    До коментар #3 от "Пешо":

    А кво си? Тия пари ,ако бяха чисти,щяха ли да минават през офшорки?
    В грешка си колега, няма да се оправим никога,защото се краде в колосални размери и то от 200-300 човека в цялата държава,близки до властта. То са еврофондове, то са държавни поръчки, то е източване на ДДС- списъка няма край. Във всяка нормална държава тия неща се разследват и се влиза в затвора, само не и у нас. ЕЙ, аз познавам кмет на село от ГЕРБ- какви безобразия върши- а говорим за едно село. Представи си милиардите от еврофондовете. Ти така като я гледаш тая кифла ,как е изкарала толкова пари? И свирки да прави по цял ден - пак никой няма да и даде няколко милиона.

    Коментиран от #93, #99

  • 9 onq s baqtiq

    149 16 Отговор
    дедо, дедооо - не е лошо да си дедо - лошо е с баби да спиш:)
  • 10 Свинкса

    174 17 Отговор
    Дъщеря му е незаконна и носи името на дядо си Борис!! Слепи и глухи ли сте!!!
  • 11 само началото

    263 20 Отговор
    Тая приказка стресна БОКО и подхвърли историята със острова... ама като гледам, това е само началото! Шило в торба не седи, а вие престанете вече да се кефите на престъпниците, що си живучкат с вашите кървави парици ;)
  • 12 на бостана

    240 24 Отговор
    А детето на тази санданска премиерша от Боко ли е като я е боцкал, че не разбрах ??? Съдейки обаче по описаната схемата за прикриване на следите вероятно е така ? Иначе той е безскруполен, ако беше някоя обикновена от тия дет го обслужват сексуално вероято, щеше да и е бил шута и казал да си трае щот иначееее ! Ще се разбере, България е малка държава и "всички са бра'тчеди" и всичко лъсва рано или късно ! Това обаче нищо няма да промени все пак живеем на Балканите в държавата на ББ !
  • 13 Уили

    197 19 Отговор

    До коментар #3 от "Пешо":

    Нищо лошо няма, ще са купили къща, въобще не завиждам на никого. Но ако споменатият юнак стои зад кадър наистина, ще излезе че е послъгвал поне 2 пъти. Ако са легални парите, защо ще лъже? Ако не са, от какво ги е спечелил, и защо се крие? И най-коварното е, че ни върза, че маже филии с мас..... Явно е спестявал от закуски? Как ми се иска да възкръснат Мишо Бирата, Любен Гоцев, Поли Пантев, Стоил Славов.... и да направят публично шоу, отдавайки се на спомени.... пред тивирепортери в ефир.

    Коментиран от #14, #91

  • 14 Отец Григорий

    156 11 Отговор

    До коментар #13 от "Уили":

    За Мишо Бирата и Стоил Славов съм убеден, че са мъртви. Но за Поли Пантев и Ген. Любен Гоцев не съм. Особено за дъртия генерал от Държавна Сигурност.

    Коментиран от #16

  • 15 Дон Сесар

    86 20 Отговор
    Ако имах и аз една манекенка нямаше да прекарвам толкова време в банята. Готина е.

    Коментиран от #18

  • 16 падналия ангел

    75 7 Отговор

    До коментар #14 от "Отец Григорий":

    Отче, сигурно са мъртви, това с мнимата смърт е прекалено холивудски за нашите ширини.

    Коментиран от #21

  • 17 Дядо Андрей

    60 59 Отговор
    Браво на премиера. Доближава 60 и го може още. Моят увехна преди 50.

    Коментиран от #19

  • 18 Шибой

    65 13 Отговор

    До коментар #15 от "Дон Сесар":

    Ако ти падне ? Какво ще я правиш ? Ше я боднеш ли с острието ? Аз да !!!

    Коментиран от #20

  • 19 Комшията Иван

    84 10 Отговор

    До коментар #17 от "Дядо Андрей":

    Кой знае колко е яка щом му го е вдигнала. Браво на ората.
  • 20 Янко партизанина

    50 11 Отговор

    До коментар #18 от "Шибой":

    Аз ще я ....... много яко тва маце.
  • 21 Дядо Веско

    24 48 Отговор

    До коментар #16 от "падналия ангел":

    Не брат, моят е мъртъв че не може отдавна. На премиера е жив и го може.
  • 22 До Оня с коня

    16 5 Отговор

    До коментар #3 от "Пешо":

    Не ми кради ника!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Спас

    54 80 Отговор
    Чудо голямо . Арна е момата - що да не и купи къща . То да е само Бойко и само 3 млн евро да са откраднали "с мед да ги намажеш" . Вече не ми пука и не се впечатлявам от това кой колко е откраднал .
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Аденауер

    132 35 Отговор
    За България спасението е само едно:Тотална ДЕКОМУНИЗАЦИЯ на обществото по модел на Германия за ДЕНАЦИФИКАЦИЯ ,отстраняване от управление и властови позиции в държавата на повече от 1,6 милиона комунистически властници и ТОТАЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на всичко ,което са заграбили тези бандити ,всичките с пресъпен комунистически род и произход.Така Германия стана държава за чудо и приказ.Всичко друго е ДРЪН-ДРЪН по комунистически.

    Коментиран от #30, #34, #47

  • 29 Шалом

    104 17 Отговор
    Момичето е с хубаво тяло,но с провинциално излъчване и без чар а другаря Борисов от край време се движи в левия коридор. Близо 80% от българските политици и назначени бизнесмени са бисексуални а останалите 20% откровени п-си и л-бийки !!!!!!
  • 30 незнайко

    62 24 Отговор

    До коментар #28 от "Аденауер":

    Четах внимателно на тишина в този час и нищо не разбрах !!! Че се краде ЯКО, това е ясно на всеки . Но кой измисля начините да се краде на никой не му е ясно !!! По повод на Вашия коментар !!! Как успяхте да стиковате национализация и омраза към комунистите. НАЛИ ТОЧНО ТОВА БЕШЕ ПРЕДИ 1989 година ??? ОТНОВО ЛИ ДА СЕ ВЪРНЕМ ТАМ ОТ КЪДЕТО ИЗБЯГАХМЕ ??? НАЛИ СЛЕД 1944 ГОДИНА Е НАПРАВЕНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ ??? Мислете малко преди да напишете мненията си !!!
  • 31 Цар Вул

    108 23 Отговор
    До"Аденауер":Вярно е братче това което казваш,но у нас няма начин да стане,защото:Ще обхване и Бойко Тиквата,Цецо физкултурника,Цеца-географичката и цялата пасмина от бивши комуниксти в ГРОБ!Те си уредиха положението,а ние"лапаме мухите"!!Да,трябва да се започне отначало и то като в Румъния!!!Има и хора в България,които не са били в БКП и не са били агенти!!Един такъв е президента Румен Радев!!Но той НЯМА ДУМАТА!Спасението е Велико народно събрание!Нова конституция и президентска република,за да се знае
    "кой пие и кой плаща"!!!!!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 рррррррррр

    150 24 Отговор

    До коментар #28 от "Аденауер":

    Къде ги видя тия комунисти? Комунисти в България е имало до 70-те години и то малко. Всички други и преди и сега са обикновени крадци. Разберете, не е проблема в комунистите, от българския народ нищо не става. Крадлив и мързелив народ- тва е извън всяко съмнение. Най-големите "анти-комунисти" направиха най-големите безобразия -Костов и масовата приватизация. Ако става на въпрос ,по времето на комунистите имаше най-голям ред и липса на престъпност. И тва дето се говореше в какъв лукс живеели Тодор Живков и приближените му, това е било капка в морето , в сравнение със сегашните кражби и облаги на "демократите"

    Коментиран от #79

  • 35 КРИБ

    124 20 Отговор
    Моля те Боже прати ни един Ким да ни спаси от проклятието ГЕРБ мамата ни разкатаха
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ПЕШЕВ

    26 83 Отговор
    ХАХАХА,ПО ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ ОТ ТАЗИ НЕ МОЖАХТЕ ЛИ ДА ИЗМИСЛИТЕ БЕ,ЛАЙНОЯДИ .. ЕТО ТОВА Е ХИБРИДНАТА ВОЙНА,КОЯТО УЖ НЕ СЪЩЕСТВУВАЛА
  • 38 Престъпника от Банкя

    69 13 Отговор
    Става интересно!
  • 39 999

    37 47 Отговор
    Ако му искарате една снимка с манекенката и ще ви повярвам на драсканиците.
  • 40 Забравяте 25 години преход и кражби

    46 88 Отговор
    Само глупости , пълен ташак, ако се разровите в БСП и ДПС ще откриете не милиони а милиарди откраднати пари от Доганя, прасето Пеевски, курнелие, Станишев , Р. Овчаров и още много много агенти на 6-то и ДС, но вие се занимавате с Бойко, той си беше богат и преди да стане премиер, докато другите беха голи като клошари:-)
  • 41 Димитров

    47 7 Отговор
    Ами тази в Лондон......
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Пеева

    105 11 Отговор
    Милиардите на Бойко Борисов не са глупости. Спомнете си грамата до Държавния департамент на САЩ от бившия посланик Джон Баерли. Това, което беше писал за Бойко Борисов е проверявано най-малко сто пъти от тайните служби на САЩ и от ФБР.
  • 44 пронароден

    95 10 Отговор
    Настава време
    с Бойко да се разделиме

    Коментиран от #87

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Усмивката

    48 9 Отговор
    Схемата е една и е същата отпреди 89г. Излиза Ц.Ц. и коментира ситуацията.Враговете на народа и управлението(партията) са провокаторите и подстрекателите.А сега те са бол....Русия.САЩ,Ким,Мун,...и баба дора...да живее свободна и независима България
  • 47 Баден Баден

    90 15 Отговор

    До коментар #28 от "Аденауер":

    Трябва да почнем с другарят Иван Костов,др.Елена Костова,Краус,Агнешките глави цялата банда,Стефан Софиянски,Любо пъпката.....
    ..
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Така е

    21 86 Отговор
    Какво ли не прави конспирацията да омаскари Бойко. То не бяха милиарди , остров, къща в Барселона и за капак млада любовница. Абе идио..ти , ако имата доказателства, дайте ги на прокоратурата.
    Какви ли мерзости не използвате , но власт няма да видите. Народа прогледна и не се хваща на евтини манипулации.

    Коментиран от #50, #67

  • 50 Недоволен

    90 6 Отговор

    До коментар #49 от "Така е":

    Каква конспирация бе аланкоолу.сляп трябва да си или с много дефицит на сиво вещество като теб за да мислиш така.колко още доказателства ти трябват за да ти се налее в кухата глава че всичко е организирано и държавата се ограбва по схема.погледни че на всички държавни служби които са добре платени стоят хора домъкнати само щото са селски на някой си,без необходимия умствен багаж и образование или щото са членове на тая или оная партия.само за пример_ясно ли ти е в контрол на полетите колко мъртви души се водят по ведомост и се разписват срещу 4000лв заплата а ние очите не сме им виждали.но така ще е докато има такива ниско наведени като теб дето колкото и навътре да им е ще викаш-още може.

    Коментиран от #92

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Биг Дик

    20 7 Отговор
    Ша го нафърфоря и на двамата! Дълбоко вътре, целия!
  • 53 ЯВЕРТЪУИОПЧ

    20 40 Отговор
    Много написано пък все общи приказки - предположения, твърдения, догадки, явно нямат никакви факти и затова компенсират с писателска дейност. Така и аз мога да съчиня за всеки.
  • 54 Анонимен

    27 12 Отговор
    Грозна е, на младини бяхме над тази. Просто грозновата, пожарникари имат вкус, но не и той, дебел е вече

    Коментиран от #61

  • 55 Бсй груди

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Пешо":

    Трол си ти трооол сиии
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Ели

    41 4 Отговор
    Ако някой проверка направи на Фандъкова и нейният мъж ?дете ?Ще разбере как се краде в ГЕРБ ?Колко милиона има дъщеря и?
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Ново

    16 6 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Аз Чух че борисов щял да купи фирмите на бил геиц само с джобни пари те били около 100млд долари но бабите не ги познавам
  • 61 бсп

    11 19 Отговор

    До коментар #54 от "Анонимен":

    Кажи си колега и да ти олекне че по хубава от нинова и йочева няма и много честни без имоти и пари
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 123

    17 3 Отговор
    Само Чък Норис може да спре Бойко Борисов
  • 65 Анонимен

    31 5 Отговор

    До коментар #3 от "Пешо":

    Как един пожарникар прави фирми и милиарди..... Аз познавам много пожарникари ама с кредити..... Пешо, Пешоооооо
  • 66 Mois Kohen

    5 21 Отговор
    Бойко е страшен...!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Byg

    9 32 Отговор
    Колко требе да си прост за да повярваш на това. От задника ли си ги вадите тия говна , най вероятно.Нещастници.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ББохлуха

    22 1 Отговор
    Не се косете бе хора нема да ги носи на оня свят+

    Коментиран от #86, #89

  • 72 Евания на гръцката граница

    20 5 Отговор
    Чистокръвна българска порода - Крадец
  • 73 Пламен

    24 3 Отговор
    Бориславова намаза много повече.Това е смешна сума.
  • 74 Мая Безпартийная

    5 15 Отговор
    Научих че веички депутати на Корни са решили да се разделят със спестявания та си, УРА, ще станем и ние Богати!
  • 75 Гост

    13 9 Отговор
    Щом не е верно, защо не ги осъди. Явно е истина, а и клоните на дърветата туку така не се люлеят дорде не задуха вятър. Спокоен ден, другари и другари от бкпгепри
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Хелиос

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕЕВ":

    Защо да не ги погнат и двамата и тебе дори вие герберите и бесеоатите сте бивши комунисти ченгета и доносници се един подбор юнаци Запомни хубаво корупция има на всякъде но там ср преследва от закона а тук закона преследва антикорупцията
  • 78 Тръмп

    9 15 Отговор
    Абе идиоти,от "разследването" се вижда,че къщата не е на Борисов,точка!!!:):):)Ако някой докаже,че мацката му е любовница и детето е негово,тогава можем да говорим за разследване!!!:):):)А до тогава,пускачите на фейкове са престъпниците!!!:):):)
  • 79 Комунист

    3 6 Отговор

    До коментар #34 от "рррррррррр":

    Кой ти каза,че до 70 те е имало комунисти?Заради такива като тебе няма да има промяна!Само питам как са били ефективно осъдени нашите хора ,какво е неефективно осъждане?Казва се осъдени на 2 години затвор при еди-какъв си режим!Другото е дъра-бъра,ние да кажем че Курнели му е сестра,пък той да доказва че не е гей!
  • 80 Булаир

    12 3 Отговор

    До коментар #3 от "Пешо":

    Млък, трол такъв. Завиждам, че с моите пари се въртят далавери на 5000 км разстояние. Тикволюбците усещат дебелия край. Румънците и те имаха такъв ,,лидер" като тиквата –Чаушеску. Разбирате накъде бия.
  • 81 Бойко Борисов

    14 3 Отговор
    Не бе, аз не за мен крада. Видяхте ли? Всичко за внуците го правя. Ей я на, тва хубаво момиче. Гледам го все голо и босо. И през баща му му взехме къща. Мисля за народа
  • 82 ????

    8 0 Отговор
    "непознатите-битите" БРАТОВЧЕДИ, КОИ и КЪДЕ са ТЕ?! НАРОДЕ????
  • 83 ПЕШЕВ

    14 1 Отговор
    Айдеее ГЕШЕВ действай да видим стиска ли ти.....

    Коментиран от #84, #88

  • 84 Bil

    8 1 Отговор

    До коментар #83 от "ПЕШЕВ":

    Ясно е, че няма да се задейства. Някакви британци осъдени, нашите получили сигнал, но не му обърнали внимание.
    Така са се навързали, че няма разплитане. Просто ще си живеят богато.
  • 85 Angel

    5 0 Отговор
    Това не може ли да се спре
  • 86 Joro

    1 0 Отговор

    До коментар #71 от "ББохлуха":

    Prav si,ima Providence.
  • 87 Joro

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "пронароден":

    Maidstone mastaba, ama Na da li...
  • 88 Joro

    0 0 Отговор

    До коментар #83 от "ПЕШЕВ":

    NE.....
  • 89 Joro

    0 0 Отговор

    До коментар #71 от "ББохлуха":

    Taka e, noima prilazka me e vanjo kolko si jivql a kak...
  • 90 Васо

    4 4 Отговор

    До коментар #7 от "Насо":

    Насо тъп ли си прост ли си комунист ли си на нинова баща и миллионер ли е на гергов баща му миллионер ли е в бсп има наи много милионери но хората с честен труд са ги спечели ли
  • 91 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Уили":

    Защо не искаш луканов да възкръсне тогава един жив комунист няма да има в българия виш на вашия комсомольски секритар колко струва къщата на търг на баневи м2 само подовата настилка1000лв и е 500м2 сдвор 13дка провери цената че мен ме е срам да я напиша
  • 92 Доволен

    0 1 Отговор

    До коментар #50 от "Недоволен":

    Явно си бонак а не недоволен ако ти имаш толкова пари на момичета къща ще купуваш или ще ги скатаеш в някоя банка или ще ги пише на дъщеря си по мъжко име ти може ли да знаеш и провериш къща в америка англия или др страни кои ще ти даде информация
  • 93 Волга

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "ВОЛВО":

    Волво тази статия е за лапни шарани комунисти за да стягат редиците все един ще е повярвал мариичето пише по десет статии на ден за 100000 дни членската ни Маса ще стане милион гласоподаватели а герб900000члена и сме спечели ли изборите само че сметка без кръчмар през тези год ще умрат някои и пак на ново
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Ташунка Витко

    2 0 Отговор
    КОЙ Я ЧЕШЕ ТАЗ ХУБАВИЦА СЛЕД КАТО ВИНЕТУ Е ДАЛЕЧ И НЕ ПРИЗНАВА, ЧЕ ТЯ Е ОТ СЕМЕЙСТВОТО МУ?
  • 96 Боко

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "338":

    Де одиш бре Боко кой че оди държавата бре
  • 97 Наблюдател

    4 0 Отговор
    По този повод ,,,,, да питам европарламента защо не могат да решат проблема с бюджета за европейският съюз.... И нямало пари.... 2021 година можело и да няма бюджет..... Ами да ви кажа бе.... Колко милиарда откраднаха герб за 10 години.... И още ще ви крадат ако не се усетите.... Защо не питате за овшфорките им.... С по 7 апартамента ... Проверете ги всички... Къде по света имат палати.... Питайте
    Лилето къде са парите 32 000 000 за Перник.... И всички ..... Крадат и рекитират .....
  • 98 Алекс

    0 7 Отговор
    От далече вони на румчорадевска измишльотина. Той и дружката Корни, ако не скалъпят и пуснат лъжи и интриги, мозъците ще им мухлясат от безделие. Най-добрата защита е атаката. Започнаха да се плашат комунягите злобни.
  • 99 Зависи

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "ВОЛВО":

    Вярно е, но аз пък познавам кметове на градчета е градове, областни управители от БСП, които вземат 20% от всичко, което се прави на тяхна територия. Излишно е да напомням за 30-те процента на ДПС. С две думи - парите нямат цвят, а който бърка в буркана задължително си облизва пръстите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове