Last news in Fakti

15 Януари, 2019 11:07 3 275 25

Родители на битите курсанти: Случаят може да бъде потулен

  • йордан пенев-
  • курсанти

Родителите казаха още, че според тях нападателят трябва да бъде съден за опит за предумишлено убийство

Справедливост – това поиска родителите на петимата курсанти от Военния университет, които вчера бяха нападнати с брадва по пътя между Сливен и Гурково. Полицията задържа 32-годишен мъж по случая. Оказа се, че с него е пътувала и жена, която обаче не е била задържана.

"Доколкото имам информация, с този кандидат убиец е пътувал и някаква жена. Тази жена нито е задържана, нито някакво обвинение спрямо нея. На 100% трябва да бъде задържана и тя. Иначе след няколко дни други родители ще четат по сайтове новини и ще слушат разни политици”, заяви пред бТВ Господин Вълчев, баща на момичето, пътувало в нападнатия автомобил.

Родителите на курсантите изразиха съмнения, че случаят може да бъде потулен.

„Притесненията са, че не можем да се движим свободно из държавата си, не трябва да има такива хора по пътищата, защото всеки един от може да е застрашен”, коментира Соня Атанасова, майка на младежа, който е шофирал автомобила.

Родителите казаха още, че според тях нападателят трябва да бъде съден за опит за предумишлено убийство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    46 2 Отговор
    Какво ще стане в Турция ако кюрд нападне с брадва четирима войници? Тука нали има големи специалисти по Турция, айде кажете.

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Мек Член

    27 0 Отговор
    Е как да не може бе???От сутрин до вечер са излезли по радия и телевизии КАРТЕЧАРИ ЗАЩИТНИЦИ НА РОМОВЕТЕ и заплашват всеки който не е съгласен с тях.И тука става въпрос за предимно държавни институции ,певци,артисти,журналисти и НПО а не за РОМОВЕ.
  • 3 родителите

    25 5 Отговор
    като сте отгледали пикльовци, сега вие ходете с тях да ги пазите.
  • 4 ПЕЕВ

    6 38 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    АМИ ТОЧНО ЗАТОВА ТУРЦИЯ НЯМА НИКОГА ДА Е В ЕВРОПА ,АКО ВЗЕМЕМ ДА СЕ САМОРАЗПРАВЯМЕ ЗА КАКВО Е ПОЛИЦИЯТА.ТУРЦИЯ Е В РОДОВООБЩИННИЯ СТРОЙ .

    Коментиран от #6, #7, #16, #25

  • 5 Паси Пидала

    26 2 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Ще изтрепат половината му село и за още ще питат.Ти на това нашето военни ли му викаш бе,ако стане нещо заедно с милиционерчетата първи ще избягат.

    Коментиран от #12

  • 6 гост

    38 1 Отговор

    До коментар #4 от "ПЕЕВ":

    а ние в Европа ли сме щом всеки ден цигани убиват пенсионери и 13-годишни циганки раждат второ дете?
  • 7 Дедофф

    9 2 Отговор

    До коментар #4 от "ПЕЕВ":

    Абе не знаех,че труженичките от околовръстното можете да пишете бе.
  • 8 stukar

    38 1 Отговор
    Двама цигани, единият от които непълнолетен (вторият почти- на 21), ПРЕБИВАТ от бой КАДРОВИ военослужещ на 33 г. (демек врял и кипял, в разцвета на силите), от най- елитната масова част от армията (парашутистите- винаги елит)! Циганин напада ПЕТИМА обучавани за ОФИЦЕРИ, курсанити- разбирай 20- 22 годишни, би трябвало яки, натренирани и нахъсани да отбраняват държавата момчета! Не картечници! Не Ф- 16 или Грипени- ПАМПЕРСИ и трябва на сегашната армия!!!
  • 9 Димов

    32 0 Отговор
    Незабавно да се въведе задължителен трудов ценз, за право на гласуване и соц помощи! Без оглед на етноса. Здрави, но мързеливи и невежи паразити, нямат право да определят бъдещето на нацията ни, нито да живеят на гърба ни.

    Коментиран от #22

  • 10 Корупция

    18 0 Отговор
    Родителите ще ме извиняват, но те трябва да знаят, че децата им са постъпили във военно училище доброволно и са се клели да защитават родината дори с цената на живота си. Как ще защитят родината като немогат себе си да защитят. Значи тези деца, вече мъже не са за такова училище, няма смисъл държавата да харчи грешни пари по тях.
  • 11 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    18 2 Отговор
    Генерала ме кефи пофалил подчинените си че избегали и не отговорили на нападението муахахахахахах сметайте на кво ги обучават хахахаххаха
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Паси Пидала

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "А БЕ":

    Където и ти.... вероятно на работа.На 47години съм попреминал съм силите си ама джагал с брадва ще му я забия във Д-то.А няма да се крия като мишле,камо ли да сме още трима.
  • 14 Petko

    17 0 Отговор
    Мама и тате да пазят "курсантите" - бъдещите офицери от БА. Не знаех, че във военното училище се провеждат родителски срещи и се празнува денят на детето. Детска градина "Патиланци". Призовавам и най-сърдечно моля циганите да престанат да бият нашите военни, че други няма. Явно нивото на бойната подготовка е на нивото на селскостопански техникум. Там съм завършил и още помня, че всяка сутрин в 5,30 часа започваше физарядката със задължителните 3 или 5 километра бягане. Стигахме и до 20 километра по време на занятията по тактика. Спукваха ни от гонка в продължение на пет години. Там видях ада. Още го сънувам. Въпреки това не си спомням да имаше бит и един курсант за този период, а набити от курсанти имаше много включително и рекетьори от 777. Студентите не ги и усещахме. Веднъж аз и още двама колеги на един студентски празник пребихме почти цялата клиентела на дискотека Емона, без разбира са жените, но ни се разминаха последствията. Полковник Пенков беше пич. Така ни подготвяха тогава и такива бяхме всичките - еничари и идиоти. Но бяхме курсанти от ВВОУ "В.Левски", а не от девическа гимназия.

    Коментиран от #23

  • 15 Дедо1

    6 0 Отговор
    Армия имаше некога---са се изкецаа младите и цирко е пълен
  • 16 Голям прос

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "ПЕЕВ":

    Докато ти дойде полицията ти ще си надялкан на подпалки. Аз лично ще му счупя ръцете така, че да не може да държи брадва. Мисля, че знам как се прави.
  • 17 Tiffff

    5 0 Отговор
    кога ли ще прочета новина , как група българи пребили циганин и да ми оправите настроението за няколко дена .
  • 18 Ттъъ

    4 0 Отговор
    Циганите карат по звание.Ефрейтор, курсанти.Да се готвят офицери и генерали.Може и до министъра да стигнат. Номер 14 е прав и аз ги помне тези времена.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Ттъъ до14-ти

    0 0 Отговор
    Забравих полковник Пенков продължава да е пич въпреки, че е на 78.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Да се направи незабавно!

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Димов":

    Незабавно да се въведе задължителен трудов ценз, за право на гласуване и соц помощи! Без оглед на етноса. Здрави, но мързеливи и невежи паразити, нямат право да определят бъдещето на нацията ни, нито да живеят на гърба ни.
  • 23 Търновец

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Petko":

    Чувал съм за емона и Л скала, но май и вие разчитахте на численото предимство. Познавам и Пенков.
  • 24 Леле

    4 0 Отговор
    Не че нещо ама тоз с нож щеше да е по-опасен отколкото с брадва, и тези 4 човека седат и го гледат вместо да му я наврат отзад до желязото. Циганите нито са силни нито смели, ние сме пълна трагедия и то по-скоро тези където идват.
  • 25 Славянин

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ПЕЕВ":

    Ох, мани, недей
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове