Last news in Fakti

7 Декември, 2020 14:11 11 715 28

Разбра се кой е загинал при фаталното меле във Велико Търново

  • катастрофа-
  • загинал-
  • велико търново

Произшествието е станало около 19,00 ч. на пътя София – Варна, в района на Дъговия мост

Разбра се кой е загинал при фаталното меле във Велико Търново - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

29-годишен от В. Търново е загиналият при снощната тежка катастрофа в областния град, пише velikotarnovo.utre.bg.

Произшествието е станало около 19,00 ч. на пътя София – Варна, в района на Дъговия мост във В. Търново. По първоначална информация лек автомобил "БМВ", управляван от 29-годишен мъж от В. Търново и пътници на 17 и 25 години, движейки се в посока Варна, навлязъл в насрещната лента за движение и странично ударил лек автомобил "Мини Купър", управляван от 42-годишен мъж от В. Търново, след което челно се е ударил в лек автомобил "Шевролет", управляван от 58-годишен мъж от Стара Загора.

В резултат на това водачът на БМВ-то и спътниците му, водачът на „Шевролет“-а и 57-годишната му съпруга са откарани във великотърновската болница. На път за лечебното заведение водачът на БМВ-то е починал.

Останалите пострадали са прегледани и освободени за домашно лечение с охлузвания и натъртвания. Водачите на Мини Купъра и Шевролета са изпробвани за употреба на алкохол, пробите са отрицателни. На тримата водачи са взети кръвни проби за химичен анализ. Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    38 2 Отговор
    добре, че само идиота в бмвто карат бързо и се чудят що така става еми като засилваш така става мой човек айде почивай в мир
  • 2 сила

    56 3 Отговор
    марката бмв да бъде забранена за продажба в провинцията.....аман от комплексари...

    Коментиран от #4

  • 3 Кольо

    33 0 Отговор
    Няма да бърза повече, също така пътниците ще мислят хубаво преди да се качат пак при друг състезател.

    Коментиран от #8

  • 4 Criminal

    13 19 Отговор

    До коментар #2 от "сила":

    Да щото вие от голямото Добро утро много ставате за чеп............
  • 5 ь9зьзь0

    18 6 Отговор
    Ох, добре, че не е от ковид! Бях се попритеснил, ама сега ми олекна.
    А инак казано, си е заминал още един от драйвърчетата. Та са с бИнДЗин у кръУтЪ и НОУ карът.
    Знаете ли какви са последните думи на такива?
    -Глек ся ко прай туй БиеИенвие на третЪ!

    Коментиран от #22

  • 6 ддд

    32 1 Отговор
    В повечето катасрофи БМВ участва.Даже ако няма други сами си катастрофират. Имидж поддържат все пак.

    Коментиран от #16

  • 7 Както винаги

    20 2 Отговор
    татуиран примат с вехто BMW е главния "герой" в инцидента.Докато книжките се раздават на всеки желаещ и по улиците се движат коли годни само за рециклиране ще загинат още много хора.
  • 8 ндс2нвем2

    27 1 Отговор

    До коментар #3 от "Кольо":

    Няма да си вземат поука, Кольо!
    Сега ще си мислят, че това е нямало да се случи ако не е бил на пътя "Оня дъртак" със другата кола. Понеже той е дърт, селянин, каскет и пр. и не заслужава да живее и да пречи на "номрланите" дрифтаджийчета!
    Ама така де! Тоя каскет не знае ли, че на беемвето трбва да се прави път? Беемвето не може да върви бавно,. То лети и като видиш таква кола, мигновенно спираш в дясно, включваш аварийките и чакаш богоизбраният да прелети край теб. После палиш и директно в църквата, да благодариш на Бог, че си имал щастието да се разминеш с такъв велик пилот!
  • 9 Аз40

    11 2 Отговор
    Зад волана блестят като надгробни плочи. Пляс, поредната да ни напомня за некадърността по пътищата.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 оня с коня

    21 2 Отговор
    Отново катастрофа с БМВ и отново по вина на Водача му.А ситуацията принципно една и съща- НАВЛИЗАНЕ В НАСРЕЩНАТА ЛЕНТА и сблъсък с движещото се там МПС.А причината е само 1 - НАДЦЕНЯВАНЕ на Мощността на БМВ-то,защото огромен брой хора си въобразяват че БМВ е "страхотен звяр" и "бърза като стрела".А това е абс. погрешно и сравнително ограничена част от Марката в БГ е с мощност НАД 200коня- всичко останало- НАДОЛУ,та чак до ...116 коня.Затова и последиците са като в случая - предприемане на Изпреварване ,ЛИПСА НА МОЩНОСТ за бързо завършване на маневрата и освобождаване на насрещната лента и логичен челен "Контакт".А като прибавим и теглото на евентуалните пътници освен Водача,БМВ-то става Тромаво ,все едно е Жигули с Баварска Емблема.Извод:Купувайте си САМО мощни БМВ-та с много коне,защото Маломощните са ОПАСНИ ЗА ЖИВОТА ВИ!

    Коментиран от #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 32еме323мд

    13 3 Отговор

    До коментар #11 от "оня с коня":

    Опасен за живота е манталитета на шилето, зад кормилото. Марката няма вина в случая.
    БМВ ппроизвецдат мощни и не чак толкова мощни автомобили. Точно както правят и другите производители. За всеки влак си има пътници.
  • 14 До 11 "оня с коня"

    18 0 Отговор
    Купувайте си каквото Ви е по джоба и карайте разумно! Някой някъде Ви очаква! Дано не е Свети Петър! Аман от ефета на пътя!
  • 15 M.A

    9 5 Отговор
    Аз съм близък на момчето. Беше много внимателен не беше от тия дрифтари както казва те вие. Настилката е била хлъзгава,да скоростта е превишена но не е с кой знае колко. Нека почива в мир. Беше свестен.

    Коментиран от #25

  • 16 На финала

    16 0 Отговор

    До коментар #6 от "ддд":

    Задница на автомобил без тежест , и глава без мозък и акъл , като се съберат на едно място , това е резултата.
  • 17 Глеай как се прай

    11 0 Отговор
    Bmw и превъзбуден индивид с неизживяно детство = меле на пътя с много загинали, тоя път се радвам че само камикадзето е дало фира😉
  • 18 СТАЛИН

    5 0 Отговор
    Добре -Вече няма да убива хора .
  • 19 Пламен

    2 2 Отговор
    КОВИД е, прилошало му е. А инак, БНВто се е форсирало и - капалъ+
  • 20 село

    4 1 Отговор
    Полицията разкри защо е умрял оня с БМВ-то. Сложили го в бързината в една линейка с човека от Шевролета. И докато стигнат болницата, умрял от недостиг на въздух.
  • 21 ууу

    3 1 Отговор
    като BMW-толкова идиот
  • 22 Дълбоко виждащ

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "ь9зьзь0":

    На трета на старата Витиня БМВ1800модел 68г,правеше120това е70г..беше 90коня със задно.....В бг по това време имаше,около 10бмвта!

    Коментиран от #24

  • 23 Борислав

    5 1 Отговор
    Немога да разбера какво трябва да стане че да започне те да карате по разумно.Нямя да забравя преди време на Слави беше не гости Димитар Илиев.Разказва как един път бързал за някъде с тренировачна та си кола и карал с галям риск, и имал ситуация която успял до се измъкне благодарени е на неговия опит и кола.Като пристигнал на мястото се замисял колко време е спестил били някъде към 20мин. Епитам вас струва ли си.какво значение има какво караш, един , двапъти ще ти си размини ама трети няма.Вместо да си чеши те езици те каже те на ваши познати да не карат така а не да се вози те и даги тупате по рамото и да им казва те БРАВО
  • 24 Борислав

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "Дълбоко виждащ":

    Далбоко поемащ се
  • 25 Анонимен

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "M.A":

    Там се води в градът. С колко ле е карал камикадзето.
  • 26 BMW

    3 0 Отговор
    Колко още трябва да загинат, вярвайки на задното предаване, че е сигурно и надеждно. Законите на физиката не прощават...
  • 27 miron

    0 0 Отговор
    Така е когато Полицията в цяла България е абдикирала. Спират някой само ако им е аверче, та да си полафят.
  • 28 годинго

    0 0 Отговор
    На циганина с бмвето не се разбира взели ли са му проба за наркотици и алкохол ??? Не се разбира....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове