Last news in Fakti

15 Февруари, 2021 18:12 3 895 63

ЧЕЗ не е собственик на шахтата убиец

  • чез-
  • шахта-
  • ток-
  • токов удар

При токов удар на тротоар на бул. "Иван Гешов" в столицата загина 16-годишно момче

ЧЕЗ не е собственик на шахтата убиец - 1
Снимка: БГНЕС

Енергийното дружество "ЧЕЗ Разпределение" отрича да е собственик на шахтата, при която стана злополуката със загиналото момче в София. От ЧЕЗ заявиха още, че няма техни кабели в шахтата. Информацията е на база на проверката на компанията.

Мрежата ниско напрежение на дружеството преминава от другата страна на булеварда, на която е станал нещастният случай, твърдят от ЧЕЗ. От дружеството съобщават, че през 2011 година в компанията е постъпило искане за захранване с ток на павилион, който е присъединен със статут на преместваем обект. Точката на присъединяване е най-близкото възможно място от мрежата на дружеството, където се монтира и електромерът.

Според Закона за енергетиката съоръженията след електромера се изграждат от клиента и са негова собственост. Клиентът има и ангажимент да го поддържа. Собственикът на обекта е декларирал, че електрическите инсталации след точката на измерване съответстват на изискванията за безопасност и техническите норми, се посочва още в съобщението.

От компанията изразяват съболезнования на близките на починалото момче и посочват, че ще окажат пълно съдействие на разследващите органи, както и че ще предоставят всякаква необходима информация.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Активист на БКП

    61 3 Отговор
    Почна се ! Жалко за детето и родителите !!! Тия гадове нямат ни срам,ни съвест.
  • 2 РАДИО ЕЛТО

    28 1 Отговор
    БОГ да прости ДЕТЕТО
  • 3 Патладжан

    32 4 Отговор
    България кат Кувейт бате, къде копнеш блика ток. Какво недоволства българина? Бъкано е с ток навсякъде. Ние постоянно си берем ток в маалата

    Коментиран от #21

  • 4 РАДИО ЕЛТО

    34 5 Отговор
    ФАНДЪКОВА оставка
  • 5 Последния Софиянец

    35 10 Отговор
    Никой не е виновен,нали?В 19 30 часа пред Столичната община се събираме родители и ще вземем оставката на Фандъкова.Искаме граждански контрол на разследването.

    Коментиран от #55

  • 6 choki

    43 2 Отговор
    В тази държава никой не е виновен иначе идна камара хора се нареждат за пари на хранилката ! :(
  • 7 Фандупкова

    15 3 Отговор
    аз убих детето
  • 8 АНОНИМЕН

    33 5 Отговор
    БОРИСОВ ГЕШЕВ ФАНДЪКОВА мълчат защото са виновни оставка мутри
  • 9 Fen

    37 0 Отговор
    Пълно е с невинни! И за залятото село Бисер,и за взривения влак,и за катастрофиралия автобус.... Всички са невинни!
  • 10 Дидо

    9 5 Отговор
    Oт Фъндъкa пoчвa caгaтa...

    31 17:00

    15.02.21 Oтгoвoр



    Дo кoмeнтaр #16 oт "Нe cи нa ceбe cи cпoрeд мeнe😂":



    Oт Фъндъкa,пo фъндъкa и хaйдe нa глaвният винoвник.Тe ca нaвързaни кaтo cвинcки чeрвa.Щe излeзe някoй бaндюгa c рaзрeшитeлнo зa пaвилиoн пoдпиcaнo oт грoбaрcкият Цeнтрaлeн кoмитeт...



    Oцeнкa:

    -0 +0



    Дидo

    32 18:02

    15.02.21 Oтгoвoр

    Aкo ce бeшe приcъeдинил някъв утрeпaн пaвилиoн нeзaкoннo към Eл мрeжaтa coбcтвeникa щeшe дa e aрecтувaн вeднaгa cлeд инцидeнтa,нo пoнeжe нямa тaкoвa нeщo и ca винoвни бoклуцитe oт ЧEЗ,кoитo ca cи фирмa нa влacттa нищo нe ce прaви гoвoрят ни oбщи прикaзки.Щe ce рaзcлeдвaлo,щe имaлo рaзпити и тaкa,не била тяхна собственост и какво от това те носят отговорност то повечето трафопостове не са тяхна собственост а частна но те ровичкат в тях и правят всичко ако стане нещо какво собственика е виновен така ли?
  • 11 Дельо Хайдутин

    19 2 Отговор
    Да отидем на Протеста пред Общината и да окажем натиск иначе ще замажат нещата.
  • 12 мнение

    29 0 Отговор
    цитат

    Coбcтвeникът нa oбeктa e дeклaрирaл, чe eлeктричecкитe инcтaлaции cлeд тoчкaтa нa измeрвaнe cъoтвeтcтвaт нa изиcквaниятa зa бeзoпacнocт и тeхничecкитe нoрми, ce пocoчвa oщe в cъoбщeниeтo

    значи един лист / декларация отменя всякаква техника на безопасност и контрол на изпълнение.
    Май наистина няма държава.

    Коментиран от #24

  • 13 Динко

    24 5 Отговор
    Аман от тия боклуци ЧЕЗ,те отговарят за трасето да не се правят на луди,то и аз имам трафопост платен от мен пред нас,земята е моя собственост.Но ЧЕЗ човъркат вътре нон стоп по електромерите и кабелите е ако утрепе някой човек тока там аз ли ще съм виновен по тяхната логика.Пазят ги просто и ни говорят тъпотии в момента защото са си фирма на властта.
  • 14 ПУТИН

    13 6 Отговор
    ЛИЧНО ВИДЯХ КАК НИНОВА ТЕГЛИ КАБЕЛА ОТ ШАХТАТА, А МАНОЛОВА Й ПОМАГАШЕ. ПАВИЛИОНА Е НА БАБИКЯН, МИНЕКОВ И ХАДЖИГЕНОВ, ВЛОЖИЛИ СА СИ ПАРИТЕ ОТ В. БОЖКОВ.ТОКА Е КРАДЕН! ТАКА Е БОЙКО КАТО ГИ ДЪРЖИ ГЛАДНИ 10 ГОДИНИ.
  • 15 Кой

    5 1 Отговор
    Сигурно е ЕВН....
  • 16 родител

    25 1 Отговор
    Който може да бяга от тази територия ,защото избиват децата ни безнаказано , и няма и един виновен Какво стана с двете млади жени коио бяха затиснати в колата си от срутената къща -НИЩО , защото изро--да който е виновен е бил авер на черният крадец -седесар !!
  • 17 защо

    24 0 Отговор
    наглеци - шахтата собственост на клиенга ли е - на улицата няма на хората шахти - пак няма виновни - тротоарите са на общината
  • 18 МВР ПБЗН

    10 1 Отговор
    Район "Триадица" - Пожарна безопасност и защита на населението към МВР. Задължение на тази служба е да взима превантивни мерки, за да не се стават подобни нещастия.

    В районните служби на Пожарна безопасност и защита на населението, съдя по район "Люлин" има едни женички и мъжленца, офицерчета, шапкари, уж пожарникари, които не дай Боже да им нарушиш рахатлъка! Мъка пожарникарска, голяма мъка е да вземат някакви превантивни мерки, дори и да са констатирали, че е нарушена пожарната безопасност. За тях, щом като още не е възникнал пожар, няма нищо опасно, според пожарникарската им логика.
    Предполагам, че подобни лежпери има навсякъде под шапката на МВР-ПБЗН, с комисар Николов - същият който нареди на нещастните пожарникари на гара Хитрино да поливат с вода (за охлаждане!!!) в студа, при температура на въздуха около нулата, през декември 2016 г. пробитата цистерна с изпаряващия се втечен пропан, с риск да угасят пламъка и тежкият газ пропан да се разстели над повърхността, като създаде нова взривоопасна среда... Всичко в името на политическата реклама на Батман Борисов и на ГЕРБ!
  • 19 На Радев Дрона

    5 0 Отговор
    Аз съм виновен.

    Коментиран от #47

  • 20 КРАЛ ЛИ Е ЖИЦА

    10 3 Отговор
    ЦИГАНЧЕТО БОСО ЛИ Е БИЛО? ШЕФА НА БОЛНИЦАТА Е ТУРИЛ ПАВИЛИОНА ЗА ДА ЯДЕ БАНИЧКИ БЕЗ ПАРИ. ЩО НЕ СА ГО ПРИЕЛИ В БОЛНИЦАТА ПРЕД КОЯТО Е ПАДНАЛ, А СА ЧАКАЛИ ЛИНЕЙКА И СА ГО КАРАЛИ В ДРУГА? ИВАН РИЛСКИ СА ГО УБИЛИ С ТЕХНИЯ КАБЕЛ, А НЕ СА ИСКАЛИ ПОСЛЕ ДА ГО СПАСЯТ?
  • 21 Спиро

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Патладжан":

    Направо ме разби, как го измисли.
  • 22 РАДИО ЕЛТО

    6 0 Отговор
    павилиона който са кабелите е на търговско дружество ДЕНИА 2016 ГОД
  • 23 Мъка

    17 2 Отговор
    ЧЕЗ не е собственик, когато е настъпила авария или трагедия от тяхната мърлящина и некомпетентност! Но когато става въпрос за тарифите им, те са собственици и на шахти и на кабели и ни начисляват пренос на ел. енергия и за високо и за ниско напрежение, през тези кабели и шахти които не са техни! Е защо тогава да ви плащаме?

    Коментиран от #42

  • 24 Мазньо

    7 0 Отговор

    До коментар #12 от "мнение":

    Много точно,как може с една декларация да влезнеш в нормите за безопасна експлоатация?Ми аз мога да декларирам ,че имам 25см.,ама....дали е така?
  • 25 ПУТИН

    4 8 Отговор
    ШАХТАТА Е НА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, ПРЕЗИДЕНТА НАЛИ Е НА ВЪРХА НА ДЪРЖАВАТА, РАДЕВ ДА НЕ СЕ ОСЛУШВА! ЛЕСНО Е ДА ВДИГА ЮМРУК, Я ДА ГО ВИДИМ КАК СЕ ЗАХРАНВА ПАВИЛИОН С ТОК, НАЛИ ВЗЕМА 15 000 ЛВ. А ДАНО ГО ВИДИМ ДА БАЧКА, АМА НАДАЛИ. КУПИЛ 320 КИТАЙСКИ ЖИПКИ АМА СЕ ВОЗИ В МЕРЦЕДЕСИ?

    Коментиран от #29

  • 26 Аллооооо

    7 1 Отговор
    Медиии, нв ни интервсува на кого е шахтата! Стига с тези манипулации! Кой краде тока и кой е убил детвто! Някой герберин?
  • 27 питам

    9 0 Отговор
    ТАБЛОТО И ЕЛЕКТРОМЕРА В ШАХТАТА ЛИ СА ИЛИ НА СТЪЛБА ДО ШАХТАТА?
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ШАХТАТА Е МОЯ

    9 0 Отговор
    КАБЕЛА НЕ Е НА ЧЕЗ - САМО ТОКА, ПАВИЛИОНА Е НА ПЕЕВСКИ.
  • 31 Филанкишията

    12 1 Отговор
    ... Информацията за павильона я намерих за 2 минути. Сега "Назначената проверкат" ще отнеме...докато се забрави случая. Нали знаете защо?! Защото за да имаш павильон пред болница трябва да имаш голям човек в общината. (а може би и в болницата).
  • 32 МВР ПБЗН

    12 0 Отговор
    "Уcтaнoвeнo e, чe мoмчeтo e пocтрaдaлo нeпocрeдcтвeнo дo уличнaтa шaхтa нa бул. „Ивaн Гeшoв“ №15. Нa мяcтoтo нa инцидeнтa e oткрит уcукaн прoвoдник, прeдcтaвлявaщ изтoчник нa пoвишeнa oпacнocт."

    Кой осъществява контрол?

    Рaйoн "Триaдицa" - Пoжaрнa бeзoпacнocт и зaщитa нa нaceлeниeтo към МВР. Зaдължeниe нa тaзи cлужбa e дa взимa прeвaнтивни мeрки, зa дa нe ce cтaвaт пoдoбни нeщacтия.
  • 33 Чичо Тони

    13 1 Отговор
    Разправията чия е шахтата е безсмислена. По улиците има десетки хиляди шахти и няма как те да се охраняват индивидуално. В случая заявителя за присъединяване е трябвало да представи проект, този проект да се одобри и впоследствие след проверка на изпълнението да се пусне в експлоатация. Само че майстор-ганьо, веднага реагира, че това са глупости на таркалета и е достатъчно да се усучат едни жички. Освен това, защо да се харчиме за дълъг кабел от ел.таблото като наблизо има шахта с кабели. Тази връзка, освен всичко друго, няма и защита и при едно късо в обекта, кабела ще се запали заедно с всички други кабели по трасето. Войнстващата простотия е на мода - туй то.
  • 34 Киро

    3 0 Отговор
    алоо,ЧЕЗ го купиха........преди три месеца
  • 35 Минувач

    10 0 Отговор
    Ще се окаже че и тока не е на ЧЕЗ!!!

    Коментиран от #37

  • 36 ЕЛ ШМЕКЕР

    7 3 Отговор
    ГЛЕДАМ,ГЛЕДАМ ШАХТАТА, НИ ТОК ВИЖДАМ НИ КАБЕЛ. ОТ КРАЧНО НАПРЕЖЕНИЕ НЕ СЕ УМИРА. ТОКА НЕ ПРЕМИНАВА ПРЕЗ СЪРЦЕТО. НЕЩО ДРУГО Е СТАНАЛО И СЕ КРИЕ. АКО Е СТЪРЧАЛ ОГОЛЕН КАБЕЛ И МОМЧЕТО СЕ Е НАВЕЛО ДА ГО ХВАНЕ, МОЖЕ ДА ГО ТРЕСНЕ ТОКА. НЕ Е ПЪЛНА И ЯСНА КАРТИНКАТА НА СИТУАЦИЯТА. ИДВАЛА ЛИ Е ЕЛ.ЛАБОРАТОРИЯ И КАКВО Е КОНСТАТИРАЛА????? НЕМОЖЕ ДА СИ ВЪРВИШ И СТЪПВАШ НА ШАХТА ОФАЗЕНА И ДА ТЕ УБИЕ ТОКА.
  • 37 Мъка

    3 0 Отговор

    До коментар #35 от "Минувач":

    Прав си! Ама тока убил детето! Другият е техен! :)))
  • 38 Оня

    0 0 Отговор
    Сигурно съм аз...
  • 39 ЛАФКА Е

    7 0 Отговор

    До коментар #28 от "Филанкишията":

    НЯКОЙ ОПРЕДЕЛЕНО Е КРАЛ ТОК. НЯМА ТАКОВА СВЪРЗВАНЕ НА ПРЕМЕСТВАЕМ ОБЕКТ ДИРЕКТНО ОТ ШАХТА. А И ТОЛКОВА МНОГО ПОДПИСИ И ПРОВЕРКИ ИМА ДОКАТО ТИ ПУСНАТ ОБЕКТА В ЕКСПЛОАТАЦИЯ. ФАКТИ КАЖЕТЕ ИСТИНАТА И СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ВЪВ ФОРМАТА -ЕДНА БАБА КАЗА НА ПАЗАРА. БАРАКАТА ДА НЕ Е НА ШИШИ ЛАФКА. И ДОКОГА ТИЯ ЛАФККИ ЩЕ СТОЯТ БЕЗ ДА СЕ ПРЕМАХВАТ. ПЛАЩА ЛИ СЕ НАЕМ ЗА ПРЕСТОЯ????
  • 40 Пламен С

    5 0 Отговор
    Шахта, с предназначение специално за кабели, не е на ЧЕЗ? Не знам, нещо се обърках. Откъде тогава минават техните кабели? Сложни въпроси.
  • 41 Провинция

    9 0 Отговор
    И какво излиза сега - едните не са виновни, другите и те. Всеки казва, че не носи отговорност. И как така? Все някой трябва да си понесе последствията. Най-отвратителното в случая е, че момчето го няма. Дават ли си сметка изобщо тези, които са сътворили това безумие, че утре може да пострада тяхното дете. Смърт на млад човек е факт по нечия вина, а тези някои сякаш не се трогват! Потресаваща наглост!
  • 42 яко ни лъжат

    6 0 Отговор

    До коментар #23 от "Мъка":

    ЧЕЗ Е СОБСТВЕНИК НА ВСИЧКО ДО ЕЛЕКТРОМЕРА. ЧЕТЕТЕ ЗАКОНА. ЕЛЕКТРОМЕРА ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ЗАВРЯН В ШАХТАТА А Е ЗАКАЧЕН В ТАБЛО.

    Коментиран от #51

  • 43 Арменски поп

    2 0 Отговор
    Моя е шахтата
  • 44 АМОН

    10 1 Отговор
    ЧЕЗ: "Точката на присъединяване е най-близкото възможно място от мрежата на дружеството, където се монтира и електромерът."

    И КЪДЕ ТОЧНО СТЕ МОНТИРАЛИ ЕЛЕКТРОМЕРА БЕ?!
    На бараката или на 20 метра от нея?!

    А НА КОГО Е ВТОРИЯТ КАБЕЛ ПОЛОЖЕН В БЯЛАТА ТРЪБА бе господа от ЧЕЗ?!

    ЧИИ СА КАБЕЛИТЕ, КОИТО ЧЕРПЯТ КРИМИНАЛНО ТОК ОТ ТРОЛЕЙБУСНАТА МРЕЖА БЕ ГОСПОДА?!!!! КОЙ ГИ ПРИКАЧИ КРИМИНАЛНО И КОЙ СЕ ЗАКАЧИ НА ТЯХ?!!!!!

    НАВЯРНО ТОВА Е СЛЕДСТВЕНА ТАЙНА , КОЯТО ЩЕ ОТИДЕ В ГРОБА ЗАЕДНО С ДЕТЕНЦЕТО!!
  • 45 Момчето е Ром

    5 8 Отговор
    Крало е ток през целия живот, отрасли е на краден ток! Накрая тока си го прибрал! Как така не мога да разбера, глупавия ток е избрал Ромчето?- да не би то да се е правило на електроинжинеееер, и тока да го е цапардосал? Толкова българи, минават от там, баш жител на мааалата, ли стана салата?

    Коментиран от #52

  • 46 Наркос

    0 0 Отговор
    Тази шахта е нелегален имигрант !
  • 47 яко ни лъжат

    2 2 Отговор

    До коментар #19 от "На Радев Дрона":

    ЖИЦАТА С ТОКА Е НА ФАНДЪКОВА ЗАХРАНВАЛА Е НОВОГОДИШНАТА УКРАСА НА КМЕТСТВОТО.
  • 48 Денислав

    8 3 Отговор
    Кой връзва кабели по метална ограда бе алоооо, коя е тая Аспарухова 1300годишна държава бе.
    Къде го има по парапет който пази от катастрофа на булевард да тече ток беее.
    При удар кабела се къса и става дъга бе алоооо.
    Живея в Германия и тук и вярвам във всички нормални държави който види такова нещо веднага звъни на полиция веднага!! Дори 100годишна баба да е няма да даде това закачане да се извърши! Нашата улица беше разкопана 3 месеца и то за някакви кабели за интернет имаше полиция постоянно и не даваха да се минава в опреденеи часове когато се тестваше!
    Спомням си преди време някви в София изливаха бетон през нощта в полунощ щото фирмата била незаконна а иначе наета за строеж и както се сещате загинаха хора...
    1300години...

    Коментиран от #53

  • 49 Някой

    2 0 Отговор
    Като се проследи комуникацията в шахтата ще се разбере чия собственост е.Ако кабелите в шахтата са мои,то и шахтата е моя.Просто и логично.

    Коментиран от #59

  • 50 Гербопитек

    1 0 Отговор
    НA КOГO E ЧEЗ????
    Публикувaнo във фaкти.бг:
    "Eврoхoлд" или Пeeвcки и Бoриcoв купувaт ЧEЗ-Бългaрия?
    Нa 07.01.2021 г. пo врeмe нa брифинг прeмиeрът Бoриcoв зaяви гнeвнo: Нe cъм oртaк c Пeeвcки . АМИ АКО ЧЕЗ Е НА РАЗБОЙКО И МАФИЯ??????
  • 51 Мъка

    3 0 Отговор

    До коментар #42 от "яко ни лъжат":

    Кое не разбра? Може би иронията!
  • 52 Ами можеше и да си ти!

    1 3 Отговор

    До коментар #45 от "Момчето е Ром":

    С тия ценности които изповядваш, да не мислиш, че струваш повече?
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Денислав

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "😂😂😂😂😂😂":

    Алоооооо Да! , Напрежението не е високо,няма да е дъга но с късо съединение от което дс те хване тока ефекта ще е същия.!! И дано не си там щото кабелите ще си останат така в Бегето и Софето. Аре със здраве
  • 55 Не ви е срам

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Ей стига сте спекулирали с мъката на хората , кърлежи
  • 56 прав е

    1 1 Отговор

    До коментар #53 от "😂😂😂😂😂😂":

    Та между другото Денислав е прав.
    Това не е селски панаир с временно захранване, ако е вярно това което показаха по тАлавизията, закачени кабели по ограда.
    но за съжаление на такива сигнали в двете страници за проблеми
    Helpbook и call sofia bg обикновено се отговаря че ще се вземат мерки и общината винаги е отворена за решаване на проблемите.
    Не е само фандак виновна а предимно тия така наречени инспектори от СО които гледат само да мине месеца.

    Коментиран от #61

  • 57 Коментатор

    2 0 Отговор
    Факт е, че момче на 16 години загуби живота си заради нечия престъпна немарливост. Обзалагам се, че виновен няма да бъде открит и никой няма да понесе отговорност. Причините са комплексни, но се дължат най-вече на всеобщия хаос в държавата във всяко едно отношение - липса на адекватни правила, рекпективно закони, които да регулират обществените отношения адекватно и на честни институции, които да разследват обективно. Нищо, че Народното събрание бълва изменения и допърнения на законодателството, които в повечето случаи са лобистки или недомислени и ялови. В крайна сметка редът в тази държава е химера...
  • 58 Ужас

    1 0 Отговор
    Чез не е собственик но има електромер
  • 59 допълвам

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "Някой":

    допълвам, да резнат кабелите. Веднага ще се разбере кой ще дойде да ги поправи
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Прав си

    0 1 Отговор

    До коментар #56 от "прав е":

    Обаче резултата е перфектен! Питай колко регистрации за "бакър" има момчето! Когато играеш с тока, понякога става белята!
  • 62 sbs

    1 0 Отговор
    АПЕЛ -КЪМ ВСИЧКИ ЖИВЕЕЩИ В РАЙОНА --СВЪРЖЕТЕ СЕ КЪМ НИЧИИТЕ КАБЕЛИ ---ЩЕ ИМАТЕ БЕЗПЛАТНО ТОК ----ШАХТА Е НИЧИЯ ---НЯМА КОЙ ДА ВИ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ
  • 63 sbs

    2 0 Отговор
    ПОСЛЕПИСП ---НАЙ ДОБРЕ СВЪРЖЕТЕ ФЕРМА ЗА КРИПТОВАЛУТА ---ТОКА Е БЕЗПЛАТЕН --И НАПРАВЕТЕ МАЛКО ДАРЕНИЕ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове