Last news in Fakti

18 Февруари, 2021 17:10 3 816 58

Александър Симов пред ФАКТИ: Ако Фандъкова не беше параван на управляваща мафия, отдавна трябваше да е подала оставка

  • александър симов-
  • бсп-
  • герб-
  • бойко борисов-
  • йорданка фандъкова-
  • шахта-
  • ток-
  • корупция

"Виждаме, че за пореден път на ГЕРБ някой друг им е виновен", коментира Симов

Александър Симов пред ФАКТИ: Ако Фандъкова не беше параван на управляваща мафия, отдавна трябваше да е подала оставка - 1
Снимка: ФАКТИ

Изслушване на министър-председателя Бойко Борисов и кмета на София Йорданка Фандъкова в пленарна зала поискаха вчера депутатите от парламентарната група на „БСП за България“ . Народните представители от левицата пожелаха да изслушат обясненията на премиера и кмета на София относно случая с починалото след токов удар 16-годишно момче. Днес това предложение беше включено като точка в дневния ред и гласувано, но не успя да събере необходимите гласове.

За да говорим по темата от ФАКТИ се свързахме с народния представител от БСП Александър Симов.

„Това изслушване е наше искане още от вчерашния ден. Искаме и Борисов, и Фандъкова да дойдат в пленарна зала, за да кажат какво точно се случи в София и да дадат обяснение как се случи трагедията с 16-годишното момче, кой носи отговорността. От вчера слушаме как Фандъкова се плъзга като скиор по снежна писта и се опитва да прехвърля отговорностите, вместо като нормален човек с достойнство да поеме отговорност и да си подаде оставка“, коментира Симов.

„В тази държава понеже всичко опира до премиера, искаме и Бойко Борисов да дойде и да даде обяснение защо се е стигнало до тук. А и, както се казва, това ще е добре и за самия Бойко Борисов – да дойде поне един път, за да види новата пленарна зала, да я освети с присъствието си, защото той още не се е появявал в нея“, допълни той.

„Това не е политика на някакво дребно заяждане“, поясни Симов. „Управляващите се опитват да го изкарат така, но това не е политика на правене на някакъв евтин пиар. България беше потресена от тази трагедия и заслужава автентични отговори, а не да гледа как безобразно управляващите се опитват да размият отговорността и да не я поемат. В ситуацията се изисква абсолютно точно и ясно заявяване кой е отговорен, кой е виновен за нея“, категоричен беше той.

„Опасявам се, че тук ще стигнем до ситуация, в която най-накрая виновен ще се окаже някой чистачка, която е замела сняг върху кабела“, каза още Симов.

На въпроса дали има действително основание кметът Фандъкова да подаде оставка в момента, той отговори: „Има всякакво основание. Ако тя беше политик с достойнство, ако беше политик със съвест, ако не беше просто параван на една управляваща мафия, отдавна трябваше да е написала оставката си и да се е оттеглила след този случай. Виждаме обаче, че това няма да стане, а има всякакви основания. Кой, ако не тя носи отговорност за такива инциденти? Да, тя пряко може да не е отговорна, да, има и районен кмет. Има обаче нещо особено в политическата отговорност – тя винаги се носи не отдолу нагоре, а отгоре надолу“.

„Виждаме, че за пореден път на ГЕРБ някой друг им е виновен. За пореден път те нямат вина за нищо. Е, кога точно ще поемат отговорност за каквото и да е?“, каза още Симов.

Той беше категоричен, че БСП ще продължи с настояването си депутатите да изслушат Борисов и Фандъкова. „Няма да се откажем, защото аз виждам какво става при моите колеги, на мен ми звънят много хора – хората искат тази тема да бъде поставена някъде, където да бъде дебатирана не по обичайния перверзен начин на прехвърляне на отговорност на ГЕРБ, а някой да ни даде информация какво се е случило, как е станало, кой е замесен, има ли корупция. Днес Фандъкова в половин уста призна, че може някой в общината да е взимал пари за тези незаконни павилиони и това е още едно основание за оставка, още едно основание за явяване в залата“, каза Александър Симов.

„Тази история събра обществения фокус, тъй като това не е история за просто един оголен кабел, за просто една техническа грешка. Това е история за корупцията, която отнема човешки животи, за абсолютното корупционно бездушие, което вече е смъртоносно за българските граждани. Точно заради това хората се вълнуват от казуса и точно заради това ние ще продължим да го поставяме“, коментира той.

„Смятам, че това е трагично проявление на ярък корупционен акт. Оставката не може да върне човешки живот, но е началото на процес на промяна. Ако Фандъкова си беше подала оставката, Столичната община трябваше да бъде одитирана отгоре до долу, цялото управление на ГЕРБ трябваше да бъде одитирано, да бъде разследвано, тъй като никой не може да ме убеди, че тук не са замесени хора от възможно най-висшите ешелони. Дори и те пряко да не са взели подкупа, те са създали атмосфера, в която всеки чиновник си въобразява, че може да натрупа пари, щавейки бизнеса, щавейки хората, които са искали да правят такива павилиони. Цялата тази схема вече води до човешка смърт. Тук оставката не може да върне живота, но оставката е началото на някакъв оздравителен процес. Без нея, гангрената продължава, загнояването продължава“, каза Александър Симов в края на разговора.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойку шкафа

    61 10 Отговор
    Къв параван бе?Тая ми е най-обикновенна слугиня.Както и ПКП.

    Коментиран от #6, #41

  • 2 Последния Софиянец

    59 10 Отговор
    Павилионите по спирките са на Шиши и Фандупкова не смее да ги закача.Не плащат ни ток ,ни вода ,ни наем.

    Коментиран от #18, #24

  • 3 Дельо Хайдутин

    52 7 Отговор
    Фрог имат документи че Фандъкова е знаела за павилионите.
  • 4 Не разбра ли

    49 6 Отговор
    Човеко, Фенди се е покрила, а Баце има работа да се разожда из Кърджалийскио електорат.
  • 5 Станко георгиев

    17 36 Отговор
    Сашкооо, прибирай се при жена ти че скоро ще се стъмни навън и ще те шамари

    Коментиран от #31

  • 6 грух🐽грух🐽

    35 4 Отговор

    До коментар #1 от "Бойку шкафа":

    Бочко не забравяй,че си ми слуга...Аз съм шефа ти.Над мен е само дУган ага...
  • 7 Надежда всяка оставете

    45 12 Отговор
    И най-гениалния управащ да дойде с желание, да оправи България, няма да му стигнат десетилетия, след погрома и упадъка, сътворен от ГЕРБ.
  • 8 Жара Пенева

    18 30 Отговор
    Сашо, корнелиа те прави на мекица, а ти се правиш на депутат
  • 9 Рошко

    29 5 Отговор
    Така е, ама народа като е с овче мислене така и ще бъде
  • 10 Коце Коцев Коцаков

    21 14 Отговор
    С опозиция като Корнелия Нинова, все едно нямаме опозиция. Обречени сме

    Коментиран от #14

  • 11 ПСР

    27 8 Отговор
    Даже и да оставим настрана нелепата смърт на момчето.Даже.
    За четвърти мандат,да видим ремонтите,метрото,боклука,чистотата,свръхзастрояването-изобщо кочината.Тя не е просто параван.Тя е активна част от корупцията,злоуротребата,престъпността в управлението на столицата.
    Абсолютно привидната усмивчица крие нрав на дамски надзирател в Биркенау.Не я подценявайте!В много"прекрасни" качества,тя надминава своят Ментор и Лидер.
  • 12 jorj

    19 24 Отговор
    Боклук, излиза че освен комунистите всички други са мафията!!! Това доказва за сетен път, че бсп е терористична организация, която трябва да бъде забрана веднага!!!!!
  • 13 Питанчев

    14 16 Отговор
    Тоя не беше ли баджанака на Славчо и Зеленио чорап?

    Коментиран от #16

  • 14 Терминатор

    11 21 Отговор

    До коментар #10 от "Коце Коцев Коцаков":

    Само ГЕРБ и победа
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 По вероятно е

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "Питанчев":

    да са ги лупкали,и двамата..като гледам какво е......
  • 17 РАДИО ЕЛТО

    18 4 Отговор
    ФАНДЪКОВА е бушон

    Коментиран от #50

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Каскетатурата

    13 4 Отговор
    Младежа с чука в автобяса на Фандуца го хванахме, собственника на павилиона не го знаем кой е 😂🙈😂
  • 20 Не я разкарахме

    11 14 Отговор
    Тая червена сган ,Ами даже им се ръкопляска дори и днес. Превърнаха държавата в клюкарница, по цял ден не работят само лъжат и крещят, но поколение след поколение им се връзват на простотията и на измишльотините .
  • 21 СОФИЯ

    17 8 Отговор
    калинка подлога това е ФАНДЪКОВА
  • 22 Термометъре

    7 3 Отговор

    До коментар #18 от "Терминатор":

    Вла довечера на протест да на фаниш за .....
  • 23 Неделко

    15 8 Отговор
    Никаква новина не е , че мутрата от СИК Е МУТРА и ШАЙКАТА е ШАЙКА от престъпници , доказателства и факти навсякъде около тях и един прокурор тяхна дясна ръка ! Събудете се българи !
  • 24 Шуши

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    И ония в южното парк
  • 25 РАДИО ЕЛТО

    11 1 Отговор
    БОГ да прости детето
    то днес бе погребано
  • 26 Вижда се,

    5 4 Отговор
    Че тук пишат, следователи, прокурори и съдии в едно. Да ги закриваме тези служби и направо да разтрелваме на червения площад за назидание, а Вие ще определяте кой по ФБ
  • 27 Никой

    11 3 Отговор
    Не е само Фандъкова. Никой в тази държава не носи персонална отговорност, за нищо! Така са го измислили, натъкмили, че още 50 години могат да управляват без да дават каквито и да е отговори и да търпят присъди за злодеянията си.
  • 28 мдда

    8 1 Отговор
    Ако се беше видял в огледалото, отдавна нямаше да се показваш.
  • 29 Тъп

    6 2 Отговор
    Какъв е този дългокосо

    Коментиран от #52

  • 30 Иванов

    7 7 Отговор
    Симов е прав, че Фандъкова е параван на управляващата мафия, но удобно пропуска да спомене, че срещу себе си имат неуправляваща мафия в лицето на опозицията от БСП и "Демократична България" на Иво Прокопиев, които са толкова гладни, че са готови дори да станат коалиция, за да грабят заедно!
  • 31 Стара чанта

    6 8 Отговор

    До коментар #5 от "Станко георгиев":

    Тоя тулуп и жена ли има ? Ега ти и пародията !
  • 32 Мафия сър

    8 4 Отговор
    Сега ще го отнесе кмета на района, който не е от ГЕРБ и нищо не е подписвал. Щом вече са го принудили да си подава оставката, ще си измият ръцете с него. Мафията така действа, свои не закача, макар и виновни, а си измиват ръцете с всеки друг.
  • 33 Симов нея обиждай на Параван!!С ПЕШОВ

    10 1 Отговор
    Усвоиха Обществени поръчки за Милиарди през годините?? Как се става кмет на София от Учителка по Руски??? Нея мислете нито нея нито Селския, вече покойник Пешов!!!
  • 34 Бико

    4 9 Отговор
    До колкото си спомням комунистическата партия беше забранена 2000 г. БСП приеха да са наследник на БКП, не знам колко трябва да си нагъл като този тук та да излизаш пред народа да търсиш сметка на управляващи, които 10 години ги отрязаха от властта и ги пернахме по крадливите им ръчички.

    Коментиран от #42

  • 35 Каун на Грипен

    7 7 Отговор
    Червените позитански тролове явно не са гледали пресконференцията на кмета на община "Триадица", избран и с гласовете на БСП и на ДБ.
  • 36 Електра

    9 7 Отговор
    Поредното празно глупотевене, на поредния крадлив и гнусен комуняк. Защо са го поканели тоя неясен продажен субект, продал се на Импекса и Кауна, не е ясно...
  • 37 Косачът

    6 1 Отговор
    Боже какви плевели избуяха за изборите.!
  • 38 дядо Шишарко

    5 7 Отговор
    Ко не, на тоя Импексов БСПдираст, му викаха сина на полка бря.
  • 39 Биволъ

    4 7 Отговор
    Фандъкова е избрана от повече гласоподаватели отколкото Мая Галева и оставка няма да дава по поръчка на червената хунта.
  • 40 бай курти 45 г.-Ерген- 21 г.ваш ЛИДЕР

    7 0 Отговор
    Приятели! След месец и половина идва новата жътва за вашия лидер бай курти. Партийната субсидия от държавния бюджет за партиите е 8 лв.на глас. На миналите избори ГЕРБ имахме 1 млн.и 100 хил.гласа. Това прави по 9 млн.на година. За 4 години са 36 млн.лв. Отново да купим 300 хил.гласа по 100 лв.са 30 млн.лв.И дори ще ни останат 6 млн.лв. Аз имам 4 хил.абоната от миналите избори и 50 лв.за купения и 50 за мен ! Отново ще си направя кеш 200 бондака. Имаме гласовете на 108 хил.учители които вече вземат заплати от 2 бона. Сега през пандемията бяха 3 месеца разпуснати но си получаваха пълните заплати. Имат 3 месеца платена лятна ваканция,пролетни и зимни. Бонуси за Коледа , 24 май и първия учебен ден! Имаме гласовете на 45 хил.военни които заради пандемията не са в поделенията а в домовете си , но си получават пълните заплати. Имаме гласовете и на 62 хил.полицаи и техните близки ! Имаме гласовете на служителите в областните и общинските управи , на служителите в НАП,РЗИ, КАТ и подобни . Имаме гласовете и на всички работещи в нашите фирми които печелят държавните поръчки. Ние никога не можем да бъдем свалени с избори. Единствения шанс е на изборите да гласуват не 50% от избирателите (3 млн.) а около 65 % (4 млн.) ,единствено тогава може да се неутрализира нашия купен и корпоративен вот!
  • 41 Запознат

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бойку шкафа":

    Не забравяй,че самоковската крадла е зам председател на Крадливата партия.
    А иначе всички там в крайна сметка са слуги на Боко и Шиши/
  • 42 Опааа

    10 2 Отговор

    До коментар #34 от "Бико":

    Не обиждай членовете на БКП Бойко Борисов,Йорданка Фандъкова,Цецка Цачева и цялата ексБКП паплач в ГЕРБ.В БСП има по-малко членове на БКП отколкото са тези в ГЕРБ.

    Коментиран от #44, #46, #55, #57

  • 43 ПО ЖИЦАТА

    6 7 Отговор
    СОФИЯ ЗА 10 Г. ПРИ ФАНДЪКОВА СЕ ПРОМЕНИ И РАЗХУБАВИ! МЕТРО, ОКОЛОВРЪСТНО, СЕВЕРНА ДЪЪГА, ДЕТСКИ ГРАДИНИ, БУЛЕВАРДИ И МОСТОВЕ - ОБНОВЕНИ, НОВИ АВТОБУСИ, ТРАМВАИ И ТРОЛЕИ,ЗАВОД ЗА БОКЛУКА, БЮДЖЕТ ОТ 500 000ЛВ. - СЕГА 2 МИЛИАРДА! Е ИМА И ТУК ТАМ ПО ДВЕ ПЛОЧКИ РАЗКЛАТЕНИ И ШАХТИ БЕЗ КАПАЦИ НО МАНДАТА Й СЕГА ЗАПОЧНА!
  • 44 Прав си

    7 3 Отговор

    До коментар #42 от "Опааа":

    Преди седмица депутата от БСП Александър Симов показа интервю на Борисов от 1998 година в което се заклева във вярност на БСП( Тогава управлява правителството на Костов ОДС) като казва че е против деполитизацията и винаги червената партия ще е на сърцето му. Само след 3 год(2001г.).Борисов в коалиционното правителство НДСВ-ДПС е избран за гл.секретар на МВР. Сакскобурготски обявява че ще прави правителство от експерти независимо от техните политически симпатии. Няколко човека от БСП като покойния бивш кмет на Русе Димитър Калчев се съгласяват за министри и са изключени от червената партия. При представянето на всеки се информира обществото за политическите му пристрастия . При представянето на Борисов се казва "Ляво ориентиран гражданин останал верен на БКП и след промените от 10 ноември 1989 г..Напуска структурите на МВР за да остане верен на политическата партия на която е член"...Борисов дори се включва и уверява че винаги ще остане верен на комунистическите идеи и ценности и се похвалва че е взел от офиса си на ИПОН портрета на Карл Маркс и го е закачил в кабинета си в МВР като главен секретар. Толкова за "Антикомуниста " Борисов

    Коментиран от #45, #47

  • 45 ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ

    3 4 Отговор

    До коментар #44 от "Прав си":

    ДА, БОЙКО Е КОМУНИСТ НО ИСТИНСКИ! ЗА РАЗЛИКА ОТ КОРНЕЛКА И СИЕ КОИТО НИКОГА НЕ СА БИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП ! А БОЙКО Е ЧЛЕН НА БКП ОТ 18-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ! ЗАЩОТО ИСТИНСКИ ВЯРВАШЕ В СВЕТЛИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИДЕИ! ЗАТОВА ОТКАЗА ДА СЕ ДЕПОЛИТИЗИРА 1990 ГОДИНА С ДУМИТЕ " ЗА МЕН ПАРТИЯТА МАЙКА КОЯТО ОБИЧАМ Е ПО ВАЖНА ОТ МОЯТА СЛУЖБА" И НАПУСНА ПОЖАРНАТА ЗА ДА ОСТАНЕ В БКП И СЛЕД ПРЕИМЕНУВАНЕТО Й В БСП! НА 1 МАЙ 1990 ГОДИНА ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА ТРУДА БЯХА ОРГАНИЗИРАНИ 2 ПАРАЛЕЛНИ МИТИНГА - НА ПРЕИМЕНУВАТА В БСП БИВША КОМ.ПАРТИЯ СЪБРАЛА 50 ХИЛ.ДУШИ И НА КТ" ПОДКРЕПА" НА ЧИЙТО МИТИНГ ПРИСЪСТВАХА 200 ХИЛ.ЧОВЕКА! НА 2 МАЙ ОФИЦИОЗА НА БСП В- К "ДУМА" ИЗЛЕЗЕ НА 1-ВА СТРАНИЦА СЪС ЗАГЛАВИЕТО - " Седесарите оплюха празника на труда"! НА ПРИКАЧЕНИТЕ СНИМКИ СЕ ВИЖДАТ ГРУПА ХОРА С ЧЕРВЕНИ ЗНАМЕНА ОТ КОИТО ЕДИН ОТ НАЙ АКТИВНИТЕ Е 31-ГОДИШНИЯ ТОГАВА БОЙКО БОРИСОВ КОИТО ВЛИЗАТ В СХВАТКА С РАЗОТИВАЩИ СЕ ОТ МИТИНГА НА ПОДКРЕПА И СА БИТИ И ГОНЕНИ ПО УЛИЦИТЕ ОТ ПРЕВЪЗХОЖДАЩИТЕ ГИ ЧИСЛЕНО ПОДКРЕПАДЖИИ! ЕТО ТОВА Е ИСТИНСКИ ВЯРВАЩ КОМУНИСТ! ПОКЛОН!! ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ!
  • 46 БСП СА ДЕСНИ

    2 3 Отговор

    До коментар #42 от "Опааа":

    АБЕ КОМУНЕ - ГЛАСУВАЙ ЗА ГЕРБ БЕ!

    Коментиран от #49

  • 47 ПРАВ СИ

    3 1 Отговор

    До коментар #44 от "Прав си":

    ВСИЧКИ БАБИ ВЛЮБЕНИ В КОМУНИЗМА И Т. ЖИВКОВ ДА ГЛАСУВАТ ЗА БОЙКО КОМУНИСТА!
  • 48 ПЕНСИОНЕРКА

    5 3 Отговор
    ТОВА НЕЖНО, ПЛЕШИВО САШЕНЦЕ ЛИ Е ПОВЕЧЕ КОМУНИСТ ОТ БОЙКО? ДРУГАРИ, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БОЙКО! ТОЙ Е НАШ И НИЕ СМЕ НЕГОВИ!
  • 49 Седесаря

    3 2 Отговор

    До коментар #46 от "БСП СА ДЕСНИ":

    Въх тоя дето ме убеди да гласувам за кака Корни щото е от СДС

    Коментиран от #53

  • 50 Какъв бушон

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "РАДИО ЕЛТО":

    Автомобилен ли?!
  • 51 cornholio

    5 2 Отговор
    И тоя мазник ше ми говори баш...
  • 52 От времето на

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "Тъп":

    ХИПАРИТЕ Е😀
  • 53 ЩЕ УСПЕЕ

    1 1 Отговор

    До коментар #49 от "Седесаря":

    ТЯ Е ОТ СДС И ЩЕ ГЛАСУВА ЗА СДС И ГЕРБ.ЦЕЛТА Й Е ДА НАПРАВИ ОТ БСП ЕДНА МАЛКА БЕЗОБИДНА ПАРТИЙКА НА СТРАДАЩИТЕ ОТ АЛЦХАЙМЕР!
  • 54 WENKO4444

    3 2 Отговор
    ТОЯ КАТО ВЗЕМЕ ДУМАТА ... ЕГАТИ СТУДЕНИЯ ДУШ ОТ СЛЮНКИ !
    СЛЕД НЕГО ТРИЯТ БЮРА , МАСИ и ВСИЧКО ДО КОЕТО Е ИМАЛ ДОПИР,
    БЕЗ ДА СПОМЕНАВАМ ЗЛОБАТА С КОЯТО ПЛЮЕ !!!...
  • 55 Другия с коня

    3 1 Отговор

    До коментар #42 от "Опааа":

    Така е,обаче на БСП Р.Овчаров,присвоил 16 МИЛИОНА ,Румен Гечев- Хиперинфлацията,съсипал 16 банки и спестяванията на Цял Народ и Генералния секретар на БКП в Коалиция им стигат,за да са на Опашката при изборите на 4 ти април.....
  • 56 НОВО ПЕТ

    2 0 Отговор
    ПРАЩАМ ТИ ГОЛА СНИМКА НА...... РАДАН КЪНЕВ
  • 57 НОВО ПЕТ

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "Опааа":

    ТОГАВА ДРУГАРИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БОЙКО БОРИСОВ....ТОЙ Е ВАШИЯ ЧОВЕК3268
  • 58 Терминатор

    1 0 Отговор
    Мръсногаднокопеле
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове