Last news in Fakti

15 Април, 2021 11:39 7 225 24

Разбра се кой е мъжът, скочил от COVID отделението в Карлово

  • самоубийство-
  • карлово

Изкарал коронавируса тежко, но последните дни се е подобрявал, дори е трябвало днес да бъде изписан. Причината за решението за самоубийството тъне в загадки

Разбра се кой е мъжът, скочил от COVID отделението в Карлово - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Планински спасител е сложилият край на живота си, скачайки от третия етаж на карловската болница. Петър Манолов е дългогодишен служител на Планинската служба на Централна Южна Стара планина и е работил в районите на Карлово, Калофер и Сопот.

53-годишният мъж не е оставил предсмъртно писмо. Трагичната новина шокира близките му, тъй като е бил психически и физически здрав. Изкарал коронавируса тежко, но последните дни се е подобрявал, дори е трябвало днес да бъде изписан. Причината за решението за самоубийството тъне в загадки.

Петър Манолов е несемеен. Брат му е полицай в Пловдив. Ужасени очевидци са станали свидетели как тялото е тупнало на земята. Веднага лекарите са се притекли на помощ, но въпреки борбата, планинският служител е имал несъвместими с живота травми.

Разследващи съобщиха, че се работи и по друга версия, която едва ли ще се потвърди. Има вероятност Манолов да е паднал от терасата, но това едва ли е така, защото под мястото, където се е намирал, е козирката на родилното отделение, а той се е изместил в страни на много по-малко пространство и при скока е паднал директно на земята.

Познати и приятели в Карлово и региона са в скръб. „Как можа да си отиде този благороден човек, който рискуваше живота си, за да спасява чужди животи“, скърбят те.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Майна

    47 7 Отговор
    Не знаете ли, че им дават психотропни лекарства...????? Тази короноубийствена политика е време да бъде спряна!
  • 3 Лост

    31 4 Отговор
    Докъде ни докараха. Човек който е виждал толкова трагедии да посегне на живота си.
  • 4 Николчо Янев

    23 0 Отговор
    Ковидът при някои хора много разбива психиката!!!
  • 5 До кога

    47 1 Отговор
    Време е лекарите да излязат със становище за самоубийствата по време на лечение от корона вирус в болниците. Това е четвъртото по-ред. До кога ще мълчат. Една от възможните причини е когато се предозира кислород в организма води буйство на пациентите, не свързано говорене и склоност към депресия и самоубийство.

    Коментиран от #8

  • 6 Рошко

    2 2 Отговор
    В Бургас най много обичст да скачат
  • 7 хаберих

    12 1 Отговор
    - Имате ли медицинско образование?
    - Да... 126 серии на "Спешно отделение"...
    - Само това?
    - Не, разбира се... И седем сезона на "Доктор Хаус".

    Коментиран от #11

  • 8 666

    22 0 Отговор

    До коментар #5 от "До кога":

    Не е четвърто. Поне десето е, ако не и повече.
  • 9 кака

    21 1 Отговор
    Светла му памет. Народът се побърка от цъвтеж, растеж и благоденствие под мъдрото ръководство на първия.
  • 10 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    8 2 Отговор
    НЕЩОТО,атакува Централна Нервна Система,за професорите мозъка....Затова в повечето случаи,мозъка изгаря окончанията си за обоняние и мирис,и блокира пътя на нещото,а после го унищожава заповядвайки на Тклетките играещи роля на тежки фигури да заповядат на Б клетките да създадат така обичаните от медиите и щаба -Антитела и да унищожат врагът.При някой хора,които не губят обоняние най вероятно нещото атакува -мозъка.....и поразява части от него!

    Коментиран от #15

  • 11 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "хаберих":

    Напълно достатъчно за ДЖи пи!е да гледаш няколко медикал сериала!
  • 12 Bai Nudals

    8 1 Отговор
    Да проверят брата "полицай" човекът е не семеен,наследството и т.н. Когато има подобен случай винаги се проверява кой има мотив "изгода".
  • 13 От Потърпевшите

    12 0 Отговор
    Процедурите по пътеката за "лечение" на "нещото" са жестоки и ужасни. Баба ми беше такова отделение миналата есен. Всеки ден ни звънеше по телефона и молеше да я спасим и да си я вземем от болницата. Вързват им ръцете и краката , бият им огромни количества хипарин в коремните мазнини, от което те получават вътрешни кръвоизливи поради спукване на кръвоносни съдове. Наливат ги с коктейли от знайни и незнайни токсични антибиотици и други неща. Не само унищожават полезната микрофлора, а тотално ги тровят. Антибиотиците са пречистени отрови на гъби-пеницилина, например, но съвременнит, с които сега експериментират върху жертвите си , са в пъти по-токсични от препаратите за химиотерапия. Освен това им крещят, крадат им вещите. На свекърва ми й бяха откраднали златен ланец, пръстените, обиците и накрая телефона. Наложи се да търсим връзки , за да си я вземем.
    Изписаха я с пълен памперс и рани от несменянето на памперс, отслабнала с 15 кг., без апетит . Не можеше сама да става от леглото. Едва я оправихме. И тогава тя разказа за ужасите, които е преживяла. Още не се е възстановила напълно, но казва, че никога, никога, никога не желая да влиза в българска болница по никакъв повод.

    Коментиран от #22

  • 14 Скочилиа от Болницата в Карлово!!!

    8 0 Отговор
    Постоянното Опсихясвате от Премиера, Балтов, Витанов, Лъчезар, и много други лакей до това води"" срив във психическото здраве на хората!!! Тизи които Опсихясваха са за съд, това е планиран Геноцид!! Съд за престъпниците!!!
  • 15 ПИГВИНА ГЕНЕРАЛ

    11 1 Отговор

    До коментар #10 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    ДЪЛБОКО ВИЖДАЩАТА КЛЕТКА ЗАПОВЯДВА ДА СКАЧАТ. ПРЕДИ ИМАШЕ СЪОБЩЕНИЯ ,ЧЕ В РУСИЯ СКАЧАЛИ ОТ ПРОЗОРЦИТЕ НА БОЛНИЦИТЕ И ПУТИН БИЛ ВИНОВЕН. СЕГА КОЙ Е ВИНОВЕН В БЪЛГАРИЯ- РАЗБОЙКО БОРИСОВ И ОНЯ ЩАБ ПИНГВИНА ГЕНЕРАЛ И МИНИСТЪРА НА ПИНГВИНИТЕ?????? БЪЛГАРИ НЕ ВЛИЗАЙТЕ В БОЛНИЦИ ЗА КОВИД- СЪВЕТ ОТ МНОГО ДОБРИ ДОКТОРИ!!!!! НЕ ВЛИЗАЙТЕ В БОЛНИЦИ ДА ЛЕКУВАТЕ КОВИД. ДОБРИТЕ ЛЕКАРСТВА СА САМО ЗА БОГОИЗБРАНИТЕ ОТ МС И ОЛИГАРСИТЕ. ЗА ВАС ОСТАВА ДА СКАЧАТЕ ОТ ПРОЗОРЦИТЕ ОТ ПОЖАРА КОЙТО Е В КОВИД ОТДЕЛЕНИЯТА. СЛУЖИТЕ КАТО ОПИТНИ МИШИКИ . ПРАВЯТ ЕКСПЕРИМЕНТИ С ВАС.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Мхм

    4 0 Отговор
    Този вирус засяга определени центрове в Мозъка или медийната масовата психоза дава резултати.
  • 19 Верно ли

    6 0 Отговор
    Лека му пръст на човека! Жалко, че един стойностен живот е загубен по този начин! Според мен трябва да има задълбочено разследване от добър патолог.
  • 20 парапет

    5 1 Отговор
    Може и да е паднал/припаднал. Парапетът на балкона стандартен ли е? - трябва да е висок 105 см поне
  • 21 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 0 Отговор
    А разпитаха ли санитарките...нещо като пари да са му искани и той да е отказал???
  • 22 Гевара

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "От Потърпевшите":

    Това за съжаление е самата истина,връзват ги,че ги и бият,един приятел го изписаха целият насинен,по чудо прескочи трапа!!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Хората бяха Опсихясан от Ковид Истерията

    1 0 Отговор
    Която Спретнаха политици, физици, правещи се на математици, всякакъв вид Доктори, Професори, доценти и стотици Лози на Хранилка!!! Опсихясаха народа с Нагнетявате на страх!!! Резултата е много самоубили се!! За съжаление!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове