Last news in Fakti

8 Юни, 2021 21:36 7 465 91

Кошлуков отговори защо пресконференцията на ГЕРБ е прекъснала програмата на БНТ

  • емил кошлуков-
  • бнт-
  • проф. велислав минеков-
  • велислав минеков

Генералният директор на националната телевизия твърди, че събитието е било значимо и актуално, а ако е било излъчено по-късно, новинарите в БНТ са щели да бъдат "безнадеждно закъснели"

Кошлуков отговори защо пресконференцията на ГЕРБ е прекъснала програмата на БНТ - 1
Кадър: БНТ

Позицията на УС на БНТ, в която се заявява, че обществената телевизия е подложена на безпрецедентен натиск, е в защита на колегата ни Георги Любенов и неговия екип, заяви в предаването "Още от деня" генералният директор на БНТ Емил Кошлуков.

Припомняме, че служебният министър на културата проф. Велислав Минеков разкритикува екипа на БНТ, тъй като от националната телевизия си позволиха да прекъснат предаването "Денят започва с Георги Любенов", за да включат пресконференция на бившите управляващи от ГЕРБ. Според Минеков от БНТ са нарушили закона и са застрашили националната сигурност.

"За първи път наши колеги, в случая Жоро Любенов и неговият екип, са наредени редом до престъпници и терористи. Как така сме застрашили националната сигурност? Това са безобразни обвинения, абсолютни лъжи. И трябваше Управителният съвет и лично аз да реагираме", възропта Емил Кошлуков и допълни, че застава зад решението на редакционния екип на предаването на Георги Любенов.

Министър Минеков не е длъжен да познава Закона за радиото и телевизията, но той не може да се меси в редакционната политика и не може да заплашва, предупреди Кошлуков.

"Няма никакъв смисъл да стане пресконференция на партия, изявление на министър или футболен мач и ти да го дадеш след един ден, а при днешните технологии и след един час си безнадеждно закъснял", допълни той.

В конкретния случай Георги Любенов, а също и bTV и "Нова телевизия" включват тази пресконференция, защото управляващата доскоро партия ГЕРБ отговаря на най-злободневния въпрос - темата с подслушванията, аргументира се Кошлуков.

"Седмица преди това сме пуснали президента в това предаване, така пуснахме зам.-председателката на БСП от пленума им", коментира той и допълни, че на 23 май БНТ прекъсва централната си обедна емисия, за да излъчат самия министър Минеков, връчвайки награди.

Емил Кошлуков заяви, че в Българската национална телевизия е пристигнало официално писмо от министър Минеков, в което се иска обяснение за редакционната политика на Георги Любенов. "Това е безпрецедентно", заяви генералният директор.

"Стремежът на Минеков да обругае, да охули и да наклевети Българската национална телевизия, да ни обвини в престъпления е много опасен. Такава намеса в редакционната независимост е недопустима никъде, освен в Северна Корея", категоричен беше Кошлуков.

БНТ сезира всички институции и личности, както и неправителствени организации, които имат отношение към такъв казус - ЕК, ЕП и комисията в него - Вътрешна работа, правосъдие и сигурност, Дирекцията по правата, комисаря по правата на човека на Съвета на Европа, "Фрийдъм хаус", "Репортери без граници", Съюза на българските журналисти, които стоят зад Европейската конвенция за правата на човека.

Обвинението от страна на проф. Минеков, според което Емил Кошлуков подлежи на санкции по закона "Магнитски", генералният директор на БНТ коментира така: "Ще потърся по всички законови начини отговорност за ангажирането на Минеков с разгласяването на такива клеветнически обстоятелства, в които няма нищо вярно. Включително и по съдебен път ще търся правото си".

Той призова министър Минеков моментално да сезира ДАНС, прокуратурата и когото пожелае и да поиска да му наложат тези санкции още утре.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 82 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Недялко Недялков

    138 9 Отговор
    Защото Питека плаща затова ....
  • 2 Истината

    163 14 Отговор
    И ти си пътник бо клук мазен...

    Коментиран от #49, #81

  • 3 Тиквун

    163 11 Отговор
    Кошлуков - мутро- съд за тебе и мисирките в БНТ!
  • 4 Дълго

    126 10 Отговор
    мисли оправданията , не че имат стойност !
  • 5 Гост

    136 14 Отговор
    ЕДНО ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИЗМИСЛЕНИ,,МЕНТЕТА,, НА ПРЕХОДА..................................................ПОДЛОГА НА ДС И ДОГАН.КЪДЕ ЛИ НЕ МУ ТЪРСИХА ,,МЕСТО,, НА ТОЯ ПРОДАЖНИК ПРЕЗ ГОДИНИТЕ
  • 6 бнт се

    121 12 Отговор
    охули като те прие за шеф.Ти и жотева ето причината да сме 112 място.И мисирките които ти лижат з.....а.
  • 7 Капитан Петко

    112 11 Отговор
    Ти си следващия, който трябва да насочи върха на обувките си към изхода на БНТ.

    Коментиран от #88

  • 8 Пловдив

    111 11 Отговор
    Смешен помияр...!Този олигофрен също като господарите си Борисов, Пеевски, Доган и Гешев явно ни мисли, за много прости!
  • 9 Хахаха

    86 8 Отговор
    Шкафчо плаща нали така Сузи
  • 10 мaмицата ти

    63 10 Отговор
    да пyкнеш дaно вмирисан герберастоид
  • 11 любопитен

    87 9 Отговор
    И какви са положителните резултати в следствие на това значимо събитие, заради което прекъснахте редовно нрограмно предаване?
  • 12 Познат

    74 15 Отговор
    Уважавах Кошлуков заради дисидентското му минало и борбата против Бкп.. но Бойко го купи, брутално... и започвам да съжалявам че съм го позмавал и уважавал!

    Коментиран от #19, #40

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Валери

    60 9 Отговор
    Намърдате мафията в креслото, след толкова години опити да бъдеш някой. Сега им се отплащаш, маз ник гаен.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Абе

    58 10 Отговор
    Марш бе пеевска подлога, ако почне да се рови покрай тв7 и тоя ще го баннат при пеевски.
  • 17 Грета Тунберг

    9 14 Отговор
    Норвежеца,защо се криеш?Малко ти е мек питона.....
  • 18 Кошлуков

    47 10 Отговор
    е пътник
  • 19 Съвременник

    63 9 Отговор

    До коментар #12 от "Познат":

    Какво дисидентско минало? Внедрен доносник от ДС в студентските независими дружества!

    Коментиран от #25

  • 20 ССсс

    50 10 Отговор
    Aмeрикaнcкия aгeнт и клeл ce в чуд нaциoнaлeн хим дирeктoр нa нaциoнaлнa тeлeвизия e прeцeдeнт в иcтoрия в cвeтoвeн мaщaб.Нямa пo cвeтa дирeктoр нa нaциoнaлнa тeлeвизия дa e чужд грaждaнин,aгeнт нa ЦРУ и бил нa издръжкa нa Coрoc в CAЩ ,зa дa ce върнe пocлe в Бългaрия и дa бъдe cлугинaж нa чужди иoнтeрecи.Нa тoзи дe бил нe трябвa дa му ce иcкa ocтaвкa a дa бъдe вeднaгa увoлнeн.
  • 21 37057

    49 9 Отговор
    Кошлуков такава поdлог@ си беше още по време на студентските протести 1989-1990 г. гледаше само какво можеш да н@бл@жиш! Кошлуков ГЕРБЕРСКИ ибрikчия си, долн@ тв@р, слуг@ на Борисов и Пеевски! Кошлуков нима спечели конкурс@ за генерален директор на БНТ защото имаш качества или защото си з@висим от ГЕРБ?
  • 22 Мими

    23 9 Отговор
    Е неможе да говориш такива глупости , това р абсурдно!!!!!!!
  • 23 ммм

    43 9 Отговор
    Този е изключително противен, нагушен с пари, корумпиран бк 00 ш0кклук.
  • 24 гост

    41 10 Отговор
    Кошлуков незабавно да бъде уволнен... за да остане жив!

    Коментиран от #37

  • 25 Познат

    4 14 Отговор

    До коментар #19 от "Съвременник":

    Нищо не мога да кажа по тоя въпрос
  • 26 Градация

    38 9 Отговор
    Нагъл,по-нагъл,много нагъл,Кошлуков...!!!
  • 27 Кремълски бандит

    16 23 Отговор
    Още един слуга на кремълската шайка . ДС доносника Емо Куклата .
  • 28 Гост

    47 8 Отговор
    Мисирите от БНТ квичат и те! 75% от българите мразят герб, а кошлука ми пуска всяка техна конференция по обществената телевизия! Еми аз не желая да ги гледам бе, кошлук н*грамотен! Е*ати н*глеца! И после се жалва....
  • 29 така така

    33 11 Отговор
    Мая Манолова и мутри вън идват да ви прочистят!! Този път няма къде да бягате. ще трябва да изчакате да минат всички проверки, и чак накрая ви чака най-веселата част.
  • 30 И ОЩЕ И ОЩЕ

    31 9 Отговор
    ТОЗИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ПОДПАЛВАНЕТО НА ПАРТИЙНИЯ ДОМ ,ЗАЩОТО ИМА ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА ЧЕ ТОЙ И ТРЕНЧЕВ БЯХА В ОСНОВАТА НА .....УНИЩОЖАВАНЕ НА ДЪРЖАВНО ИМУЩЕСТВО! ВТОРО БЕШЕ ХВАНАТ ПРЕДИ ПЕТНАДЕСЕТ ГОДИНИ С .....НЕЗАКОНЕН ПИСТОЛЕТ И МУ "МИНА" НОМЕРА ЧЕ ГО НАМЕРИЛ НА УЛИЦАТА И ТРЪГНАЛ КЪМ РАЙОННОТО ...........!!!! ДЪРЖАВА И ЗАКОН ......НЯМА !!!! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДОНОСИТЕ МУ В ДС !
  • 31 БНТ грешат

    13 8 Отговор
    Не е хубаво да се прекъсва предаване и да се пускат реклами.
    Най е гадно и нечовешки когато го правят по време на сериен филм.
    Забравям докъде е стигнало действието.
    Да се получат от порно каналите.
    Там няма реклами.
  • 32 Private Spaсe

    32 9 Отговор
    Много е важно да дават Тиквата веднага, а не на запис много важно.
  • 33 element 05

    36 9 Отговор
    Обяснението е като на ученичка хваната на калъп с приятеля си. По същата логика защо не дадохте директно пресконференцията на Обединени идиоти /патреоти/ или пък на някой друг политически субект. Глупави лъжи за глупави хора - но ние не сме от тях.
    Долу герб!!!
  • 34 Аспарух

    30 8 Отговор
    Ако не си ,,гузен негонен бяга"-никога няма да излезеш в ефир на живо,късно е чадо-мандалото лопна,народа не ти вярва,всички сте подлоги и искате цял живот да цоцате народна пара!!! БАСТА-може и със закъснение,въпрос на дни-но си аут!!! Това ли разбирате всички подлоги от демокрация-да лъжете народа в очите и да ни карате да вярваме,че герб и сдс са най демократичните партии!!! +№ години -СТИГАТ!!! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!
  • 35 Данъчния

    33 8 Отговор
    Начело на БНТ седи един нагъл простак
  • 36 Махнете Рекламите

    18 3 Отговор
    Само прецакват хубавите предавания.
  • 37 Грета Тунберг

    4 4 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Скъпи гост липсваш ми!
  • 38 нннн

    26 9 Отговор
    Ами да! Какво по- актуално и важно от лакърдиите на Борисов? Ей че са мазни, хлъзгави и миризливи тия...
  • 39 ПРЕПОРЪКА

    4 10 Отговор
    Пуснете малко порно по телевизията
    Много са скучни предаванията.
    Дреме ми за политиката.
    Смотана работа.

    Коментиран от #43, #45, #48, #51, #56

  • 40 я да ни светнеш

    9 7 Отговор

    До коментар #12 от "Познат":

    Нас непросветените какво по точно дисидентско минало е имал др.кошлуков.

    Коментиран от #42, #52

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Не може Парно

    3 1 Отговор

    До коментар #39 от "ПРЕПОРЪКА":

    Вече е лято.
    Жега е. Ша са изпотиш прекалено.
  • 44 Мнение

    31 6 Отговор
    "Генералният директор на националната телевизия твърди, че събитието е било значимо и актуално, а ако е било излъчено по-късно, новинарите в БНТ са щели да бъдат "безнадеждно закъснели""
    Хухахухахухха, било значимо и актуално и за това го отразили????????? А що не отрази пресконференциите на други партии (напр Възраждане)??? Те не са ли значими и актуални??? Кошлуков, това оправдание няма да мине и пред децата в градините!!! Марш вън от БНТ!!!
  • 45 И аз искам

    3 0 Отговор

    До коментар #39 от "ПРЕПОРЪКА":

    Безплатно. Ефирно.
    Да си го слушам в колата.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Мазньо

    19 5 Отговор
    Лежал е с Меди в една килия,оттам е и пидирастията му!
  • 48 И кои са главните герои?

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "ПРЕПОРЪКА":

    Ще ги изберем с кеф.
  • 49 Социолог

    10 12 Отговор

    До коментар #2 от "Истината":

    Прoучвaнeтo e c нeзaвиcимo финaнcирaнe.

    Допитването е направено между 1-ви и 6-ти юни.
    Анкeтирaни са 1042 произволно избрани
    пълнoлeтни български грaждaни от цяла България.

    11 юли.

    Има такъв народ 21%
    Изправи се мутри вън 18%
    Демократична България 17,3%

    ДПС с малко над 15,1%
    БСП около 4%
    ГEРБ пoд 3%
    Обединени патриоти 0,3%

    Това са само част от резултатите

    Стопяват си дори твърдите ядра на партиите.

    На обществените нагласи, най-силно се е отразило
    санкциите на САЩ по закона Магнитски.

    Коментиран от #89

  • 50 Уфффф

    25 7 Отговор
    Кошлуков, не бягай от въпроса! Дай отговор, моля, с какво и защо една пресконференция на политическа партия е свръх супер невероятно важна, за да се налага да се прекъсва предаване. Бихте могли, след като толкова много искате, да влезе в новините ви тази велика пресконференция, просто като новина от деня , така, както отразявате и други събития след като са се случили. Кому беше нужно в реално време да тече тази пресконференция. Нито нещо важно казаха на нея, нито беше новина от национално значение. Ясно е, че няма как да кажеш истината за това.
  • 51 Това е идея

    2 0 Отговор

    До коментар #39 от "ПРЕПОРЪКА":

    Който загуби си тръгва дибидюс
  • 52 324

    18 1 Отговор

    До коментар #40 от "я да ни светнеш":

    Заедно с другите студенти бяха окупирали СУ, изобщо близък приятел с Меди доганов от пазарджишккя затвор, където го били окаушили за вицове, което е тъпо, но не ми се влиза в разяснителен режим. Изобщо "новите активни борци."
  • 53 Извод

    20 5 Отговор
    Кошлуков-продажна личност! Предаде доверието на хората, които го харесваха.
  • 54 Интелектуалец

    17 2 Отговор
    Кошлулов направо преименувай БНТ на ПИК. Защото вие сте си партийна медия. Медия на Герб. Това го знаят всички.
  • 55 Буха ха

    13 1 Отговор
    Преди няколко дни най нагло излъга че не е имало никакво извънредно включване, а сега лъже че тези извънредни включвания били нещо нормално и се правели не специално за Чекмеджан а за всички.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Спрях да го гледам след един момент

    9 1 Отговор
    Този малко му викаха под прозорците!
  • 58 Госあ

    12 1 Отговор
    А тоя защо още не е уволнен ?!?
  • 59 ФАКТ

    12 1 Отговор
    МАША НА ДОГАН И БОКО.
  • 60 Читател

    12 0 Отговор
    А някой спомня ли си обратния вариант в българското национално радио, когато изключиха предавателите поради опасността водещата, мисля че беше Севда Шишманова, да не каже някой не богоугодна приказка.

    Коментиран от #61

  • 61 Беше за

    12 1 Отговор

    До коментар #60 от "Читател":

    предаването на Силвия Великова, но не това е важното, а нарушението на законите и просташката безпордонност на слабообразованите нищожества, допълзели до най-високите постове в държавата.
  • 62 Кушуков

    7 1 Отговор
    Аз ближа сладоледа бойков.
  • 63 Бах

    16 1 Отговор
    И Кошлуков ще бъде сменен скоро . Той си е краварско изчадие . От нашият затвор и с продупчен задник отиде в САЩ . Какво е учил и какво му е нивото никой не знае . Той също е обратен .
  • 64 Кошлуков

    11 1 Отговор
    дискриминира останалите партии и техните изяви, като дава превес на предпочитана от него, което е недопустимо пристрастие за национална медия. За коя друга политическа сила е правено подобно изключение и по каква причина нарушава норми и правила за поведение?!? Цялото му обяснение е просто ЗЕРО.
  • 65 Вожда

    10 1 Отговор
    се почесъл, уригнал и прочие тъпни и това е новина от световно значение за Кошлуков, "основателна" причина да пренареди програмата за извънредното включване. АБЕЕ,националната телевизия да не ти е бащиния?!
  • 66 зрител

    12 1 Отговор
    време е кошлука да бъде позорно изгонен от бнт тоя гьон не разбира нищо от телевизия превърна бнт в хранилка за застаряващи жени изгонени от всякъде и необръснати селски гъзари
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Дий воле дий

    4 1 Отговор
    И лучец еж и водица пиши Дий воле Дий като няма прокопсия плюл съм в тази орисия
    Яворов
    В полите на Витоша трагедия в три части след освобождението след1944 след 1989
  • 71 Филип Георгиев

    8 1 Отговор
    НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ГОВОРИ ТОЯ ПЛЪХ. НИКАКВО. НЕ ЗНАМ ЗАЩО НЕ Е ЗАПОЧНАЛА ПРОВЕРКА ЗА СПАЗВАНЕ НА УСЛОВИЯТА ЗА ЗАЕМАНЕ НА ПОСТА ШЕФ НА БНТ ОТ ТОВА НИЩОЖЕСТВО. ЗНАЕТЕ ЗА ИЗМАМАТА СЪС СТАЖА МУ В АЛФА ТВ.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 АМАН

    3 11 Отговор
    Безобразна е въздългата статистика в историята на нова България на поста министър на културата да се назначават почти винаги най-недодяланите халтурчици, службогонци и преди всичко простаци.

    С назначаването на разгащен уличен гамен като Минеков на същия пост обаче тази статистика направо продъни дъното на свинщината и положението вече действително стана съвсем ужасно, та даже и нещо повече…

    Само гледайте и ще видите...

    Коментиран от #82

  • 74 Дан Колов

    8 0 Отговор
    Вместо с добро качество на работа, изглежда борбата на трите основни телевизии е коя ще извърти по-добър дудук на бившите управляващи. Както се пееше в песента: "Здравейте мисирки...готов съм за...". Видно е, че това е основно желание и на двете водещи на сутрешния блок на БТВ, особено на едната
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 вънка

    5 0 Отговор
    Кошлук, не ставаш. Обслужи мафията и сега трябва да те изритат. Всеки след това трябва да знае че в обществена телевизия трябва да е обективен, а не слуга на мафията. Кошлука и калинките вън от БНТ.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Право куме в очи

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Истината":

    Минков не обругава БНТ, а самоПодлога та на рецидивиста от банкя
  • 82 МУТРИ ВЪН

    3 0 Отговор

    До коментар #73 от "АМАН":

    ЗапростакаМултакВеждичката кво ще кажеш, а? За крадецаБанов, нещо да си чул, а? Добре, че дойде, един достоен мъж като Минков, да разкрита ФашкиитеГерберскиКрадливиНагли.!!!
  • 83 МУТРИ ВЪН

    1 1 Отговор
    Минеков
  • 84 възпитаник

    1 0 Отговор
    КОШЛУКА много рева бе ид--- премина през СДС,НДСВ,НОВО ВРЕМЕ и сега се присламчва при мафиотите.Б----а накара водещия да се извинява на еврейте защото еврейн е казал,че умират като ги накарат да работят ГАДЕН Б----К
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Електра

    3 4 Отговор
    Защо никой не го интересува, че Хунтата на Радеф даде поръчка за поскъпването на тока, водата и парното, толкова ли забогатяхте при Борисов, че това увиличение не ви прави впечатление...
  • 87 ТИКВУНик

    2 0 Отговор
    Няма да го забравя този екземпляр кошлучето, как преди години когато работих в една малка провинциална телевизия този същия е гостувал 2-3 пъти и винаги беше стабилно почерпен. Даже в заведението отсреща сядаха и там обръщаше по някой друг течен кураж. Даже и за ефир сме закъснявали заради него, но това са незначителни подробности. Не обича да е с трезва мисъл тва човече. ПС: Наздраве г-н началник!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Мухаха

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "Социолог":

    Допитването за което говориш се е провело в Анкара.
  • 90 Колкото по-скоро,толкова по-добре

    1 0 Отговор
    Кошлуков чрез ръководената от него БНТ,обслужва статуквото и трябва да си подаде оставката! Точка.
  • 91 Марш

    1 0 Отговор
    Боклук мазен да се молиш пак на Волен да те вземе на работа.Удряй коленете нещастник и да не кажеш никога повече срещу Волен Пази Боже сляпо да прогледне
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове