1 Август, 2021 08:00 8 206 124

Христо Христев: Политическото шоу "правителство на ИТН" не може да продължава

  • пламен николов-
  • итн кабинет-
  • слави трифонов правителство

Да се постави там човек, който хал хабер си няма къде отива, с какво ще се занимава, какви отговорности ще носи, е сигурен път към хвърлянето на страната в криза с непредвидими мащаби

Христо Христев: Политическото шоу "правителство на ИТН" не може да продължава - 1
Снимка: БГНЕС

Политическото шоу "правителство на ИТН" не може да продължава. Поставянето на управлението на държавата ни в ръцете на хора, които хал хабер си нямат от политическа среда, властови системи, закони и динамика на публичните отношения, е опасно за страната, особено на фона на задаващата се икономическа криза и сложната политическа ситуация в Европа, поради продължаваща пандемия и социалните ефекти от нея.

Това коментира във "Фейсбук" доц. д-р Христо Христев, преподавател по право на ЕС в Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.

Поради трудностите във функционирането на ЕС, в резултат на кризата на демокрацията и правовата държава в Унгария и Полша. Поради рисковете, свързани с формирането на ново управление в Германия и предстоящите през май 2022 президентски избори във Франция.

Абсурдите около излъчването на кандидат за министър председател показват, че някой, който взема решенията какво прави ИТН като политическа сила, изобщо не разбира как е конфигурирана архитектурата на властта в българската конституционна уредба и какво е значението на поста на министър председателя.

Това е невралгичният център на властта и функционирането на управлението, на политиката, на държавата в България. Да се постави там човек, който хал хабер си няма къде отива, с какво ще се занимава, какви отговорности ще носи, е сигурен път към хвърлянето на страната в криза с непредвидими мащаби. Или пък, целенасочено иска да срине това, което е останало като демократичен модел, за да го замени неясно с какво. Но няма да е европейска демокрация.

Силно се надявам, че представените в парламента политически формации, в които има достатъчно внятни хора, които имат идея какво е публичната среда, какво са институциите на публичната власт, как би следвало да се движат процесите в една европейска демокрация, няма да допуснат формирането на подобно правителство.

В момента поне има кабинет, преобладаващата част от който е съставен от хора, които си тежат на мястото. Разбират свойството и значението на действията си и могат да вземат адекватни решения за нещата, за които отговарят. Гарантират нормалното функциониране на държавата, дори без ефективно работещ парламент.

Колкото и неприятно да е провеждането на трети поредни парламентарни избори за една година, това все повече се налага като единственото възможно разумно решение.

В частност, като симпатизант и избирател на ДБ, силно се надявам, че ДБ няма да допусне доверието и надеждите на хората, които я подкрепят, да бъдат вложени в превръщането на държавата ни в нещо средно между политическа ясли и детска градина. Не може това да е промяната, за която се борим. Не може това да е управлението, което ще върне страна ни по пътя на развитие като нормална европейска демокрация.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 91 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бацо Чекмеджан

    69 18 Отговор
    Кво искаш бе, тоа е много убав избор за премиер, само ше им гледам сеира как ше се дънат

    Коментиран от #87

  • 2 Дядо курти от село ПипЕрКоВо

    109 25 Отговор
    Няма да мине в парламента,нови избори и чалгаря и неговия слуга Тошко африкански отиват на бунището при тиквите..

    Коментиран от #79, #80

  • 3 С две думи-

    75 15 Отговор
    шнорхел!

    Коментиран от #33

  • 4 Нане

    64 8 Отговор
    що е щом даскал по политикономия на социализъма, издънка на "цар" и охранител-пожарникар се опиваха да упавляват що не и тоя философ се ощи газим у блатото

    Коментиран от #46

  • 5 Тиквун

    35 66 Отговор
    Коя е тази поредна подлога, Наречена Ристю Христев?

    Коментиран от #45

  • 6 въпросче

    97 19 Отговор
    Абе хора,Вие не разбрахте ли що за политическа салата е партията на Слави Трифонов? Още ли сте ослепели от шоу,чалга и кючеци?

    Коментиран от #88

  • 7 Ако този

    63 12 Отговор
    Стане премиер съвсем ще наподобява правителството на Филип Димитров чиято първа работа беше да отмени двойното данъчно облагане с Дания, нещо което е било направено шест месеца преди той да се сети да го направи което доказва че на този пост се поставят хора които хабер си нямат от това какво трябва да правят

    Коментиран от #39

  • 8 един от стадото

    75 12 Отговор
    абе да питам. Кво стана с Украйна, дръпна ли напред след като избраха клоуна
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Бебча

    58 7 Отговор
    Освен шнорхел ви се полагат маска и плавници. За по-дълбочинно плаване изберете и кислороден апарат.
  • 11 Още един

    38 24 Отговор
    Лизач...на ГРОБ!

    Коментиран от #23

  • 12 ХХХ

    77 18 Отговор
    Култа на ИТН към знаене на езици не вещае нищо
    хубаво.Да сложиш начело на държавата човек
    продавал гащи за плуване и шнорхели не е изобщо
    умна постъпка.Нали като му скръцнат със зъби
    акулите от сорта на Боко и ще напълни гащите с
    рядка субстация.

    Коментиран от #41, #90

  • 13 Vladi

    75 13 Отговор
    Клепоухия дебелак се самоопредели като междуконтинентален специалист по плавници и шнорхели , управлявал 14 човека + чистачката на офиса , каза , че България до сега такъв премиер като него не е имала и е прав между другото

    Коментиран от #59, #64

  • 14 плюс минус

    54 10 Отговор
    Политическо шоу?
    А кoй щe гo учи и ръкoвoди нoвия, явявaщ ce нa кacтинги?
    Coбcтвeникът нa 20 гoдишнoтo мухляcaлo шoу?
    Някoй, притaил ce зaд кулиcитe, или някoй oт cуфльoрcкaтa будкa?
    Дaли бeзкрaйнo мнoгoбрoйнaтa и вce пoвeчe увeличaвaщa ce мнoгo,
    бeзкрaйнo мнoгo мнoгoпaртийнa cиcтeмa?
    Дaли нe e врeмe зa нoвa Кoнcтитуция, чe тaзи мaй дaвa прoбoйни oтвcякъде?

    Коментиран от #94

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 А бе..

    36 20 Отговор
    СИКаджията по умен ли бе,системата му по добра ли бе..истински дерибей-каквото си поискаше,това правеше с РАЯТА!

    Коментиран от #28, #57

  • 17 ХХХ

    40 13 Отговор
    Този премиер ще е поредното доказателство, че зубрачи
    няма да ни донесат исканата промяна.
  • 18 6767

    54 16 Отговор
    Да остане служебният кабинет. ИТН нямат нямат нужния управленски потенциал. В такъв критичен момент е нужна силна, опитна и ползваща се с доверието на хората, личност. Непознат човек не може да поеме управлението на Бг предвид кризата в страната и в света.

    Коментиран от #27

  • 19 волан

    38 7 Отговор
    То и Баце знае с езици. Да се плези. Конгречулейшън!
  • 20 ССсс

    77 16 Отговор
    Нeгрaмoтниoя Бoриcoв ли e критeрий зa прeмиeр.Дa,мoжe eдин прoдaвaч нa шнoрхeли дa e пo cвecтeн oт Бoриcoв,нo c кaквo зacлужи дa бъдe прeмиeр.Aми нa нeгo нeщo му хлoпa.Кoй нoрмaлeн чoвeк,щe хoди дa ce излaгa 2018г.нa шoу зa пoлитик.Тoвa e нeceриoзнo.Глeдaх му кacтингa(жaлкo шoу) и пocлe първитe му думи cлeд връчвaнe нa мaндaтa.Oщe нe e избрaн и зaпoчнa дa ръcи глупocти нa квaдрaт....щял дa рeшaвa прoблeмa c Мaкeдoния и нe знae зa кaквo e Прecпaнcкoтo cпoрaзумeниe.Щял дa вoди прeгoвoри.Прeгoвoри трябвя дa вoди Мaкeдoния a Бългaрия имa твърдa пoзиция..Пълeн дилeтaнт.Тoй нe e зaпoзнaт нитo c външнaтa пoлитикa нитo c вътрeшнaтa.Нa ИТН им трябвa някaквa куклa нa кoнци ли.Имa дaр cлoвo,вce eднo e oт групaтa нa "Aлo измaмницитe"кoитo мoгaт дa излъжaт caмo някoя нeгрaмoтнa бaбичкa a CВ-тo му e нeрeaлнo.Урeдил ce пo някoя eврoпрoгрaмa зa три мeceчни курcoвe зa oтбивaнe нa нoмeрa в Aвcтрия,и вeчe гoвoри нeмcки и гo брoимe зa cпeциaлизaция.Тoвa e пoдигрaвкa c нaрoдa нa Бългaрия.Aми cтeнoгрaфкaтa в Пaрлaмeнтa имa пo дoбрo CВ oт нeгoвoтo.Дaнo тeзи,кoитo щe глacувaт дa нe ca aлчни a рaзумни
  • 21 Един друг

    36 6 Отговор
    Тези които вече 30 години лъжат това тросто племе българите имат всякакви варианти.Но общото е че независим човек няма да стане премиер министър.А също и министрите.От долу ще се наредят същите и подобни до сега но никой няма да разбере щото и пропагандата е контролирана.Накрая цялата омраза и злоба на това просто племе ще се насочи към ДБ защото трудно се контролират по-образовани и умни избиратели от столицата и големите градове.Тези обаче са малцинство.
  • 22 Vladi

    36 6 Отговор
    Клепоухия дебелак се самоопредели като междуконтинентален специалист по плавници и шнорхели , управлявал 14 човека + чистачката на офиса , каза , че България до сега такъв премиер като него не е имала и е прав между другото
  • 23 А ти

    8 8 Отговор

    До коментар #11 от "Още един":

    А ти чии го лижеш да ти плаща
  • 24 Деф

    21 37 Отговор
    Дайте шанс на човека да се докаже и после го плюйте. Толкоз години не гъквахте пред Борисов селяндура, а сега грачите.

    Коментиран от #34, #44

  • 25 Душко

    36 7 Отговор
    Нищо не разбрах, но съм съгласен:
    - ИНТ и чеп за зеле не става от тях
    - Пламко да се преназначи за "директор на водопад"
    - Джурналята - ама к'во сте написали за Полша и Унгария, че хич не ви се вързва?
  • 26 Работник от завода

    12 9 Отговор
    Ицо,ти нали беше председател на бсм Пловдив как така си от дб.Или си обикновен предател.
  • 27 някой

    41 11 Отговор

    До коментар #18 от "6767":

    Абсолютно си прав! Няколко пъти вече го казвам. Защо трябва на всяка цена да се състави друго правителство, след като имаме много добре работещо, доказало се настоящо?! Подкрепете служебното правителснво.

    Коментиран от #119

  • 28 Ку-ку

    18 21 Отговор

    До коментар #16 от "А бе..":

    Сикаджията може да е всякакъв, но контролираше всички от кабинета си и при най-малката издънка на някой, той биваше заменен! Да, не знае езици, но си "изпросваше" някой и друг милиард от Меркел и СиЕ..... А тези умните като им видиш физиономиите и те напъва един смях, че направо не можеш да се спреш.... Но за жалост отново ще го отнесе обикновения човек, а вие си скачайте за промяна, колкото си искате!!!

    Коментиран от #31, #35, #43, #74

  • 29 ХАН КРУМ

    40 7 Отговор
    приемам итн ,дб, и изправи се бг,като формации на промяната.на последните избори два пъти гласувам за итн,заради шанса да се изрине старото управление.учуден съм и съм отвратен от голямата самовлюбеност на итн. атакуват служебното правителство ,т .е. и президента. изпитвам огромно желание на тошко да му отвъртя само един шамар,за да го среша правилно.казвам го добронамерено.на фона на служебното правтелство,какво точно по –добро можете вие да преставите ,което 60% от хората ще одобрят.когато мача върви успешно ,промени не се правят.итн си създадоха врагове навсякъде само за15 дни.

    Коментиран от #32, #97

  • 30 Абе

    13 29 Отговор
    до сега само герб вадеше разни платени и неплатени лизачи да хейтят и плюят, сега почна и ДБ! Ужас! С толко подлеци, че има да четем злост и хейтене постоянно!

    Коментиран от #49

  • 31 6767

    28 9 Отговор

    До коментар #28 от "Ку-ку":

    Може и да не одобряваме политиките на ИТН, но това НЕ значи, че ще тъгуваме за ГЕРБ. Изобщо не се опитвайте да върнете хората назад към мракобесното време на ГЕРБ. НОСТАЛГИЯ НЯМА.
  • 32 питам

    34 6 Отговор

    До коментар #29 от "ХАН КРУМ":

    СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ Е ПО ВКУСА НА КУКЛОВОДИТЕ. Между другото. Чърчил е бил със сериозен здравословен проблем, но е поел управлението в много тежък момент, а Слави се яви на избори, но отказа да управлява. Даде си популярността и доверието на хората на друг? Кой е този ''друг'', който поиска и получи славата на Слави?
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Пра си

    15 21 Отговор

    До коментар #24 от "Деф":

    Но сега насреща са другите подлеци ДБ! Като гледаш, по нищо не се различават от герб! Подлости, лицемерие, манипулации и лъжи, плащане на тролове и с какви пари!? Кой дава парите на ДБ! Прокопиев и кръга капитал! Какво ги различава от герб? Всичко е същото, само отзад е кръга на Доган! Страшна паплач се бори за власт и крадене! Голям 0тпадък!

    Коментиран от #50

  • 35 Геноцид

    18 6 Отговор

    До коментар #28 от "Ку-ку":

    Контролираше шкафчето, най бедните и първо място по смъртност.
  • 36 Пр Христов?? Лично, не ти допада новия

    10 9 Отговор
    Премиер!!! Над скочи те?? Второ си ГЕРБ!???? Реви!!
  • 37 хммм

    19 7 Отговор
    Ноовия предложен премиер прилича на аутист.
  • 38 Лъжльовци

    24 4 Отговор
    За съжаление на Българина не му пука за лъжата. Ето пример Вчера Хаджигенов и днес Мария Капон казват, че им е казано, че Петър Илиев ще е МП. Обсче Слави и моржа казват не е вярно. Е питам аз може ли черното да е и бяло. Някой лъже а тези хора ще ни управляват. Някой ще каже ееееее йакво толкова послъгали една малка лъжа!!! Не не е така щом един човек лъже когато му падне той е лъжльо и не прави разлика малка голяма лъжа. Той инстиктивно се защитава като лъже та тези хора лъжльовци ще ни управляват.

    Коментиран от #42

  • 39 Знаят

    16 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ако този":

    Ще ревизират преспенският договор межди Гърция и Македония.
  • 40 Маркс

    4 16 Отговор
    Служебното правителство свърши работа, но заслугата не е на двамата всезнайковци с чуждоземно обучение!
  • 41 Памперс

    8 4 Отговор

    До коментар #12 от "ХХХ":

    Е затова си има гащи, ще сложи 10 чифта и няма да мирише. Пацо шнорхела е идеален за затвора, никой няма да го защити и Боко ще си окичи на ревера че и ние се борим с корупцията пред ЕС и САЩ.
  • 42 Само

    9 5 Отговор

    До коментар #38 от "Лъжльовци":

    дето ако не трябваше да драскаш платена манипулативна глупост от дб, нямаше да си обявил лъжеца, а да го търсиш! Щото вчера като гледах хаджигенов, как с две думи завоалира и спомена с половин уста, че уж и това име го е имало и прехвърли на бързо натам, типично за адвокат, е много съмнително кой е лъжеца! Но това за платените "умници" на ДБ няма значение! Там работи подлостта и им се плаща за манипулации и лъжи от новото статукво, кръга капитал!

    Коментиран от #51

  • 43 ДРАЙФУС

    6 4 Отговор

    До коментар #28 от "Ку-ку":

    Този изпросен милиард къде отиваше, кажи ми, че си умен и начетен.

    Коментиран от #72

  • 44 Смешко

    21 4 Отговор

    До коментар #24 от "Деф":

    Е той досега като не се е доказал кога? Ти може ли от чистачка да станеш началник? Тоя от дребен търговец стана МП. Човече за България ясно тука Пеевски ще го напътства ами навън. Ти представяш ли си да говори пред европарламента и да каже че ще ревизира договор в който не участва. Ще стане голяма беля, после не можем да се оправим с години.

    Коментиран от #109

  • 45 Мисирка

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "Тиквун":

    За 100 лв
  • 46 Хахаха

    8 26 Отговор

    До коментар #4 от "Нане":

    Служебното правителство каква работа свърши освен да прави интриги и да стопира проекти. И кой е направил повече от герб

    Коментиран от #47

  • 47 Кой

    15 9 Отговор

    До коментар #46 от "Хахаха":

    е направил повече от герб ли? Ами истината е, че в кражбите, лъжите, манипулациите никой! Сега в лъжите и манипулациите се затича ДБ да ги гони! Но в кражбите са без конкуренция!
  • 48 Малееее

    6 9 Отговор
    Уж промяна с нови нови хора, но като я гледам няма да я бъде. Ще си се върнем на същия хал. Все пак олигарсите(мафията), както се вижда, няма да дадът власта. Оплюхте ги ИТН по най-безобразен начин, по медии, сайтове, а дали се личеше, че е платено и умишлено? От Юпитер се вижда че е така.

    Коментиран от #54, #70

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Пеевски

    17 4 Отговор

    До коментар #34 от "Пра си":

    А не Доган е зад Слави те заедно ги редят тези схеми. И заедно атакуват президента и заедно си слагат Ники Маус и заедно си перат оарите в Барбадос. Най-големият враг ви е ДБ прав си заедно с президента щото там за Делянчо няма порциика.

    Коментиран от #53

  • 51 Изправи се

    4 13 Отговор

    До коментар #42 от "Само":

    ДБ олееее малееее вие съвсем изперкахте Пеевски здраво ви натисна🙂. И Хаджигенов и Капон са от изправи си а не от ДБ. Вие дори и като спите ви се привижда как ДБ или президента вкарват Пеевски в затвора.

    Коментиран от #55

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Истината

    17 3 Отговор

    До коментар #48 от "Малееее":

    Да бе обаче кое е така.
    1.Ники Маус дали не идва от НДСВ от където идва Пеевски и бяха комбина заедно с Велчев?
    2. Дали нямаше съгласувана атака с ДПС срещу Асен Йорданов при положение, че в скандала е замесен и Азикиев които е бил съветник на Същият този Ники Маус които го пакани да му прикрива следите и да го държи с компромат.
    3. Дали Петър Илиев не е почетен консул на Барбадос понеже им е докарал парите на Доган и Пеевски и не е обслужвал СИК.
    4.Дали не атакувате президента и ДБ именно заради атаката срещу Пеевски?

    Коментиран от #58

  • 55 Аха

    9 1 Отговор

    До коментар #51 от "Изправи се":

    Всички сме глупави деца и не видяха координираната атака! Ех ако бяхте и малко по умни, та да не се излагахте? Ама умните няма да си продадат задниците за някоя монета! 😃
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 да ама не

    19 4 Отговор

    До коментар #16 от "А бе..":

    Щом ни управляваше повече от 12 г. и успя да източи десетки милиарди в собственото си чекмедже, означава че пожарникаря не е за подценяване и не може някакъв продавач на шнорхели , без грам политически отпит и опит в държавни администрации да ни оправи. Този е фигурант, поставен за да продължи разграбването и превземането на държавата, но това ще фатално вече за бъдещите 100 години.
    Нали никой не си е представял, че Сараите ще се оставят лесно да им измъкнат под носа милиардите от Плана за възстановяване - става въпрос за много пари и един зависим Чалгар , който е кукла на конци.
  • 58 А дали

    5 5 Отговор

    До коментар #54 от "Истината":

    Англичанина не идва от Англия? Значи Борис Джонсън е зад него! И Французина като дойде от Франция, Макрон е зад него и т.н.! Ей с глупавите платени опорки, колко ще се излагаш? Падението на ДБ! Да се смее ли човек, да плаче ли? Пълна трагедия! ДБ, се превръща в герб 2! Подлост, лъжи и манипулации, плащане на тролове, обслужване на статукво! Къде е разликата? 😃
  • 59 Българка

    5 11 Отговор

    До коментар #13 от "Vladi":

    И по-лошо сме видели. Станишев без да е работил абсолютно нищо преди това, стана премиер.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 БАШКРАТУНАТА

    4 5 Отговор
    ДА ИДВА ПО БЪРЗО НОВИЯ ПРЕМИЕР, ЧЕ МИ ПИСНА
  • 62 стоян

    5 5 Отговор
    До 1 ком -Е колко да се дънат -няма да е повече от фигуранта
  • 63 303

    10 10 Отговор
    Радев да поеме своята отговорност.
    Слави използваше Деса като бивша лична секретарка /доверено лице
    за дезинформация на Радев. Изобщо тя е ахилесовата му пета.

    Служебното правителство е възможно най-доброто за тежките предизвикателства.
    Герб и ДПС са натрупали огромни пари.Чалгарят ще се продаде, въпреки че парите няма да му трябват.

    Правителството му ще мине с помощта на ДПС и Герб /игра с кворума/. Нинова ще гласува ЗА, иначе аут.
    Наистина подмяна вместо промяна.

    Спешна регистрация на про президенска партия с ген. Янев, поне ако не след 3 месеца, след година да има резултат.
    Това е последния щанс.
  • 64 ЧЕ СТАНИШЕВ НЕМА

    4 6 Отговор

    До коментар #13 от "Vladi":

    И ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ.....А СТАНА ПРЕМИЕР

    Коментиран от #65

  • 65 Логика

    5 0 Отговор

    До коментар #64 от "ЧЕ СТАНИШЕВ НЕМА":

    Тоест може всичко, добра логика🙂.

    Коментиран от #67

  • 66 ПРОПРЕЗИДЕНТСКА ПАРТИЯ

    4 5 Отговор
    С ПОДКРЕПА НА БСП КОМУНЯГИТЕ ДА НИ УПРАВЛЯВА.......НЕМА КАК ДА СТАНЕ
  • 67 ВИДЕХМЕ КОЛКО МОЖЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #65 от "Логика":

    ДОБРЕ, ЧЕ ЦАРЯ ГО....ПОДПРЕ

    Коментиран от #71

  • 68 АМОН

    19 4 Отговор
    Този сламен човек който ни натресе задкулисието на ТРИФОНОВ не знае несамо къде се намира министерския съвет , но и къде се намират министерствата които ще ръководи.

    БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В ШОУ НА СЛАВИ , А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ОРГАНИЗИРАНИТЕ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ НА ГЕРБ - ДПС -БСП ОСТАВАТ НЕРАЗГРАДЕНИ.

    ПОВЕДЕНИЕТО НА СЛАВИ ТРИФОНОВ ПОКАЗВА, ЧЕ Е ЗАВИСИМ ОТ ТОВА ЗАДКУЛИСИЕ.
    ТРИФОНОВ Е ВРЕДЕН И Е НЕДОПУСТИМО ПОВЕЧЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА НИ ВАДИ НЯКАКВИ СМЕШНИЦИ КАТО ТОЗИ КОИТО ЗА СЕ УПРАЖНЯВАТ СЪС НАС РЪКОВОДЕНИ ОТ ДОГАН , ПЕЕВСКИ , БОРИСОВ.

    НОВИ ИЗБОРИ до тогава докато СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО изчегърта до последния корумпиран от властовите структури на страната.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 отврат

    22 2 Отговор

    До коментар #48 от "Малееее":

    Ами, че то си е за плюене. Управлението на държавата не е чалгаджийско шоу и за щастие Главния Чалгаджия не успя да опростачи нормално мислещите хора през всичките тези години.
    Такова представяне на Премиел-министър и правителство си са чисто циркаджийски номера и се чудим кой ще е следващия фокус с който да лъжат берачите на ягоди в чужбина и зарибените си шарани в страната.
    Този Тошко ли беше, Тодор ли е, с за 2-3 месеца стана по отвратителен и от Борисов. Оня поне имаше фигура на младини с която да се пъчи, а това малко човече с голяяямо самочуствие и мутренско държание е направо карикатура.
  • 71 Логика

    13 1 Отговор

    До коментар #67 от "ВИДЕХМЕ КОЛКО МОЖЕ":

    Имам предвид че щом Станишев е избран за МП значи може и магаре да бъде избрано или амбулантен тътговец🙂. Е то може ама трябва ли?

    Коментиран от #75

  • 72 Ку-ку

    11 4 Отговор

    До коментар #43 от "ДРАЙФУС":

    Там където имаше и по нещо за народа(нищо, че асфалта и бетона не се яде...).... А сега ще усетите ли нещо, ако изобщо има "изпросени пари", освен повишаващи се цени на всичко?! Май ще забравите почивките в Гърция, Турция, Италия и т.н...?! Като ги гледам тия "изтърбушляци" (новите Мая, Ицето и компания) направо си умирам от смях(и жал) за това, което следва. Но пък българина е "силен"(само на маса с ракия и салата) така, че ще го преживее и това падение, колко му е!!! 😂😂😂
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Бойко идвай

    8 13 Отговор

    До коментар #28 от "Ку-ку":

    Много правилен коментар ГЕРБ е Демокрация Борисов трябва да си довърши проектите и плавно да предаде властта на младите Българи Разберете Го Ако не ето ви сега жестоката действителност
  • 75 Бойко идвай

    10 2 Отговор

    До коментар #71 от "Логика":

    Станишев за награда сега е в Брюксел и е милионер заедно със семейството си И всичко това идва от Бедна България Българи не мислите за България

    Коментиран от #89

  • 76 Да ама не

    25 2 Отговор
    Излезнаха данни за новия кандидат премиер.Пълен лъжец.Работил е за български автоджамбази като продавач на коли.В момента работи в американската фирма Финис Юръп ООД с 8 служители (ЕИК 201011432) с представител за България-Джон Артър Микс,а самия лъжльо е на граждански договор.Никога не е имал собствен бизнес а камо ли да е управлявал компанията,за която декларира че я ръководи.Смеехме се на мутропитека че от 10 изречения 9 са лъжа но този определено го бие.
  • 77 Бойко идвай

    6 2 Отговор
    Станишев за награда сега е в Брюксел и е милионер заедно със семейството си И всичко това идва от Бедна България Българи не мислите за България
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Чичо

    3 10 Отговор

    До коментар #2 от "Дядо курти от село ПипЕрКоВо":

    На следващите избори първата политическа сила ще предложи за премиер БМБ и Ристю ще каже ДА
  • 80 Шуши

    6 9 Отговор

    До коментар #2 от "Дядо курти от село ПипЕрКоВо":

    Искати се, пак ще гласуваме за ИТН, щот костовистите на Ристю не ги бива. Само Коце и Възраждане ще вдигнат процента
  • 81 М0дераторе

    2 0 Отговор
    кво става? Проблем ли има или пристрастия? Дръжте се професионално! Излагате и себе си и медията! На нас не пречите!
  • 82 Имаше такъв народ с шнорхели

    15 2 Отговор
    Това е параван ! Отзад наднича Доган !
    Хайде,да ви е армаган ! Ма, май ще е
    АРМАГЕДОН !
  • 83 убаво ама

    0 0 Отговор
    Е сега да не искаш да кажеш , че Боци ги е вдявал тия всичките неща . Не ме разбирай погрешно , че съм привърженик , но тук теорията и практиката яко се разминават. За съжаление тук е България и тава е България , най вече туземецът.
  • 84 Ако Такъв НАРОД не накаже БИБИТКО !

    8 2 Отговор
    Ще е с шнорхели на плитко !.....
  • 85 Много лошо

    11 1 Отговор
    Ако мотото им не беше "изчегъртване", нещата щяха да вървят по един нормален начин. Можеше всички са се обединят. Това иска народът. А всички , вместо да говорят за приемственост, за изтъкване на добрите постижения до тук, за някои правилни политики, всички се заеха с изчегъртване. И само за броени месеци натрупаха огромно количество негативизъм . Питаме се - къде сте тръгнали, как така - голи и боси на дълъг преход? Лоши водачи на неопитни хора. Когато човек тръгва сам, когато работи само за себе си - да прави каквото иска. Но говорим ли за държавата, за хората - няма лично отношение. Всеки политик, респективно партия, ще трябва да комуникира с всички други, избрани на избори. Какви са тези глупости, игрички, губете на време - с тези няма да говорим, тези в изолация, тези не са ми симпатични. ...лудост. Зад всеки избран стоят хора, които са си направили труда да отидат да гласуват. И е крайно обидно влизайки в Парламента, някои политици да говорят по този грозен начин и да се елиминират взаимно. Работете заедно, най накрая.
  • 86 абе

    8 1 Отговор
    Нявга Буцито каза , че му е по-лесно държавата да управлява , отколкото пожарникарски маркуч.
  • 87 Знаещ

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бацо Чекмеджан":

    Или по точно,!
    Този кандидат,
    е много лесен и елементарен за "издънване"?
    Човека, кандит- бизнесмен за Премиер ,
    става за учител , и толкова,
    но сред вълци и хиени ,тигри и лъвове ,
    цвърченето на мишката , няма да бъде чуто!
    Ще ни управлява пак, задкулиснито трио?
    "Триумвирата" на Хунтата?
    Хайде всичко от начало,
    че се размириса пак на предстоящ,
    Банков Държавен Обир?
    По малко пари, ще отидат за избори ,
    3 пъти годишно ,
    отколкото да пуснеш Хунтата,
    да вилнее в НАП?
  • 88 LOSHIA

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "въпросче":

    Е КАК Е ВЪЗМОЖНО СЛЕПЕЦ ДА СЕ ПРАВИ НА ПЪТЕВОДИТЕЛ?
  • 89 ммре

    6 2 Отговор

    До коментар #75 от "Бойко идвай":

    Той и Пацо Шнорхела на това се надява, но този го виждам че го слагат като бушон🙂. Пеевски му е обещал милиони а ще го насади в затвора да се похвалят че БГ се бори с корупцията. Пешо Шнорхела е мюре необходимата жертва.

    Коментиран от #93

  • 90 изрод от ГЕРБ

    2 4 Отговор

    До коментар #12 от "ХХХ":

    Вашите гащи са вече препълнени с рядка субтанция,ще ви са необходими още по дълбоки..........ха ха ха ха ха.....
  • 91 истината

    7 2 Отговор
    Политическото шоу на един шарлатанин с голямо его!!!
  • 92 7/8 и ще си паднал....

    7 4 Отговор
    Една Корнелия със цвят червен....
    Една за теб,но не за мен
  • 93 мдааа

    11 3 Отговор

    До коментар #89 от "ммре":

    Пацо Шнорхела с клепналите уши, поредното недоразумение на българската политическа сцена. Това вече прилича на комедиен сериал, не на политика.
  • 94 LOSHIA

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "плюс минус":

    Натам отиват нещата!
  • 95 Баба Вуна

    4 3 Отговор
    Искам Слави да го цуна...по харпуна....
  • 96 След човекът ТИКВА...

    8 3 Отговор
    Идва човекът ШНОРХЕЛ !
    А П О Т Е О З на тоз....
  • 97 ИВАНЧО

    4 8 Отговор

    До коментар #29 от "ХАН КРУМ":

    Слави вече направи първата стъпка като изнесе факти от лъжеангелските биографии на двама от служебните министри, упорито натрапвани му за неговия кабинет.
    Ако обаче продължава да се ослушва или отстъпва, и той ще отиде на сметището.
    Той е външен човек за Политическата Секта и трябва да се възползва от това си предимство.
    Кабинетът на Слави най-вероятно няма да го има за дълго но и през това време може да направи свой реален партньор Народа.
    Искайте за Народа и ако ви бламират, тъкмо ще направите проверка на измамниците.
    Играта не е Всички срещу ББ и ДПС играта може/трябва да е Всички за Народа.
    Не се бойте, че ще ви нарекат политически наивници това е най-големият комплимент, който човек може да получи от политическите измекяри.
    Вземай мандата от Радев: прави каквото трябва и да става каквото ще.

    Кеворк Кеворкян

    Коментиран от #105, #106

  • 98 пфуй

    8 1 Отговор
    "Слави - визионер или шарлатанин?"
  • 99 хахаха

    9 1 Отговор
    Слави май накрая ще управлява с ГЕРБ и ДПС.
  • 100 Шнорхелчо

    3 4 Отговор
    България на три морета !
    И ще стане мурафета !
  • 101 Буров

    10 5 Отговор
    След силното служебно правителство, всички предложени от ИТН изглеждат аматьори, некомпетентни и несериозни калинки.
  • 102 Астронавт с шнорхел

    7 1 Отговор
    Мечтата ми е да отлетя....от таз страна....
    Защото тук става една....
  • 103 Феерия от страсти...

    5 1 Отговор
    Пак ще ядеме пасти...
  • 104 Хепънинг с шнорхели

    8 1 Отговор
    Пред езерото Ариана
    Носенето на плавници задължително !
    От Аквамен.
  • 105 атака

    10 2 Отговор

    До коментар #97 от "ИВАНЧО":

    И кое е лъжовно, че министъра е водил граждански спор?? А Слави колко пъти е водил граждански спор. Съгласувана атака на ДПС и ИТН срещу президента задето не му приеха офертата да им козируват. Скоро време Слави ще разбере че когато атакуваш ще бъдеш атакуван много скоро.

    Коментиран от #110, #113

  • 106 Агент Димитър

    8 2 Отговор

    До коментар #97 от "ИВАНЧО":

    Кеворк е агент Димитър. Неговите доноси са толкова отвратителни и подли че всеки нормален човек би му се догадило да чуе това име а ти го цитираш.
  • 107 Зрителна измама

    10 3 Отговор
    След шоуто на колела...следва...
    Шоуто на Слави шнорхела....
    Нема празно за такъв народ...
  • 108 Паралелепипедчо

    4 4 Отговор
    Вкарат ли ИТН Бибитко в кауша !
    Вече всеки от протеста ще ги слуша !
  • 109 Заблудени

    3 8 Отговор

    До коментар #44 от "Смешко":

    Много умело забравяте от колко време е в министерството прехваления софтуерен крадец.
    За да го пробутвате пак , а той да не иска. Много добре знае откъде е крал.

    Коментиран от #114

  • 110 Марионетки

    4 2 Отговор

    До коментар #105 от "атака":

    Граждански спир друг път. Кражба на фирмен софтуер не е граждански , а фирмен. Корпуративно ораво. Ско е сигурен , че е прав и в оравото си няма да подписва споразумения

    Коментиран от #112

  • 111 1234563

    12 2 Отговор
    Вярно е такъв премиер не сме имали. Продавач на пояси, гащи и шнорхели а ла сергия на морето, с философско образование, съгражданин на Веско Потния и с жена поетеса ...Пунта мара...И шменти капели!
  • 112 Чети

    3 2 Отговор

    До коментар #110 от "Марионетки":

    Хехе опорко Асен си спечелва делото заведено от него в Ню Йорк. После този измамник завежда дело в Англия и той сам го прекратява това няма нищо със съдебно споразумение!!! Още преди делото да влезе в съда сядат разбират се и делото в Англуя е оттеглено. Разбират се като големи хора. Аз да ти припомня ли Слави как се раздели с Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Виктор Калев, Любо Нейков. Колко дела има слави и дори има присъда да има присъда!!! Така че когато си в големият бизнес винаги има хора като Пеевскикоито искат да ти вземат бизнеса.
  • 113 Кое е лъжливо

    2 4 Отговор

    До коментар #105 от "атака":

    Ами от това дето си сътворил, всичко! По лесно щеше да е, да попиташ, кое не е лъжливо от сътворената ти манипулация, платена от подлеците от ДБ! Продължавате да падате с подобни платени глупости!

    Коментиран от #116

  • 114 Опорка

    3 0 Отговор

    До коментар #109 от "Заблудени":

    Не иска да е заедно с Пеевски съвсем нормално. За вас няма проблем ОК, но не всички харесват Пеевски.

    Коментиран от #115

  • 115 Добре

    1 0 Отговор

    До коментар #114 от "Опорка":

    че поне си написал в заглавието, че е опорка! Иначе щеше да изглежда като първолашка глупост! 😃
  • 116 Само истина

    5 5 Отговор

    До коментар #113 от "Кое е лъжливо":

    Кое не е истина???
    1. Ники Маус тръгна ли от НДСВ заеднл с Милен Велчев. От там тръгна и Пеевски заедно бяха сглобени от Мултигруп и Илия Павлов всеки знае това.
    2. Нямаше ли атака в един ден в разстояние на няколко часа от ДПС и ИТН за нещо което се знае от 10 години.
    3. В спора намесен ли е и Азакиев който е помощник на Ники Маус който покани Асен?
    4. Адвокатчето ви не е ли почетен консул на Барбадос държава която беше 3 години в черният списък на ЕС и се перат пари на олигсрси?
    5. Защо атскувате ДБ и президента а искате тяхната подкрепа защото настъпаха Пеевски.
    6. Самият ББ ви ръкопляска за Пацо Шнорхела и за ДПС е ок.
    Истинста е че ДПС и ИТН и ГЕРБ се движат от еднакви сили започнали още от мултигруп и Луканов.
    7. Между другото Славчо беше близък с Илия Павлов.

    Коментиран от #117

  • 117 Ами

    4 3 Отговор

    До коментар #116 от "Само истина":

    всичко драги е манипулативна простотия, за която ДБ е платил да се копи пейства! Пак ще кажа! Не пречи на мен! Пречи само на теб и дб! Защо си мислите, че хората не си задават въпрос, откъде дб взима пари да плаща за лъжи и манипулации? Много глупаво за вас! 😃
  • 118 MIG

    9 1 Отговор
    Да! Ама кой да ви чуе, Г-н Христев?!?
    Та кандидатът за премиер не знае що е Преспански договор. Но това е само началото. Те не знаят що е външна политика и що са европейски политики, защо сме стран-член на ЕС и що е то европейско право. Какво е общото и какви са разлика между външната политика на една държава и нейните ангажименти и взимане на решения като стран-член на ЕС по политики.
    Въобще, на кой му пука?
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Някой

    1 11 Отговор
    Не мина номера на Радев и клакьорите се изпонасраха. Отпускат ли ви поне кебапчета? То разбирачи от политика, то поплювковци--споко бе,
    като гледам човека е по-грамотен от всички вас вкупом,може пък да се справи.
  • 121 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    ДОСТА НОРОДИ НЯМАТ Х И ИЗПОЛЗВАТ Г !!!!!!
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 ТОЧКАТА

    1 1 Отговор
    новият премиер11111....МИ ХАЛАЛ И ХАК ДА ВИ Е!!!!!....Подсмихнали ли се от ,,високото място,,....Вие си винете доган,себе си!!!!!!ТОВА ВСЪЩНОСТ Е ГОЛЯМАТА ИГРА....И ,,,ИЗБОРЪТ,, ВИ ВИНАГИ ЩЕ Е ТАКЪВ....
  • 124 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    ПАЛЯЧОВЦИ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове