Last news in Fakti

3 Септември, 2021 18:15 4 951 79

Слави Трифонов: Заплахата за живота на Митева и Законът за НСО са свързани

  • слави трифонов-
  • ива митева-
  • заплаха за убийство

Специализираните прокуратура и съд ще продължат да съществуват, защото в парламента има специализирали се в тяхното бранене депутати от ГЕРБ, ДПС и БСП, пише той

Слави Трифонов: Заплахата за живота на Митева и Законът за НСО са свързани - 1
Снимка: 7/8 TV

Заплахите за убийство са нещо нормално в България. Знам, че звучи абсурдно, но е факт. Аз лично съм получавал десетки. Но заплахата за убийство към председателя на Народното събрание Ива Митева е нещо по-различно. Тя издава слабост и безсилие на една система, която трябва да си отиде и ще си отиде. Дали заплахата случайно беше получена, след като Ива Митева обяви, че Законът за НСО е приет? Закон, който отнема колите, охраната и привилегиите на министри, депутати, прокурори, бивши премиери, както и на техните семейства? Не мисля, че е случайно.

Двете неща са безусловно свързани. Някои хора искат да си ползват услугите на НСО и НСО да продължат да бъдат преторианци на всяка цена. Но това нещо ще свърши. Няма как. Просто хората не го искат, а властта произтича от хората. Вчера ГЕРБ, ДПС и БСП бяха партиите, които искаха да бламират тези промени в Закона за НСО, като въобще не се явиха на работа в залата на Народното събрание. Днес същите партии - ГЕРБ, ДПС и БСП пак не отидоха на работа, този път в парламентарната комисия по правни въпроси, с което блокираха приемането на законопроекта за закриването на специализираните прокуратура и съд.

Специализираните прокуратура и съд ще продължат да съществуват, защото в парламента има специализирали се в тяхното бранене депутати от ГЕРБ, ДПС и БСП. Но не задълго. Много се изписа и изговори по адрес на “Има такъв народ” - че е партия, зад която прозира дългата ръка на ДПС, че е партия, която иска да спаси Борисов и Гешев, че е партия, която обслужва политическото статукво. Всъщност, няма значение кой какво говори и внушава, значение имат фактите и реалните действия. Е, тези две политически събития от вчера и днес върнаха нещата от сферата на лъжите и фантазиите обратно в сферата на закономерността и логиката. Депутатите на “Има такъв народ” вчера бяха на работа и гласуваха промените в Закона за НСО, бяха и на работа днес, за да стартират закриването на специализираните прокуратура и съд.

“Има такъв народ” е от едната страна, а от другата страна са ГЕРБ, БСП и ДПС. Заедно. За пореден път. Неявяването им на работа и бойкотирането на тези изключително важни закони са поредното абсолютно доказателство за съществуването на статукво, което брани своите интереси на всяка цена. Заедно. Такава е политическата обстановка в България. На суверена за пореден път му предстоят избори и той ще трябва да реши. И това, което реши, в него ще трябва да живеем всички.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 67 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    87 31 Отговор
    С талибаните може да се преговаря, а с ИТН не може ?!

    Коментиран от #13

  • 2 Севда

    61 71 Отговор
    Застой и хаос – това донесе Слави Трифонов, Радев, Тошко Йорданов...

    Коментиран от #10, #60

  • 3 мдда

    79 39 Отговор
    Слави, твой човек ли я заплаши..? Няма да се очуди като те знам какъв си калъф. Всичко ви е под сценарии на вас..

    Коментиран от #31

  • 4 Славуца

    39 14 Отговор
    Какво каже после уж искам друго да кажа😄😄. Изрови за Асан, за ЯЗОВИРА и после искам узаконява 2 гражданство. А БЕГАЙ У ЛЕВО
  • 5 ХИТЛЕР

    58 16 Отговор
    ХАХХАХА ТО И ДОГАН ТАКА ЩЯХА ДА ГО ГРЪМНАТ ,ПЪЛЕН ТЕАТЪР ЗА БАЛЪЦИ,ЕГАТИ ДЪРЖАВНИЦИТЕ И ЧУДОТО ПО ДОБРЕ БЕЗ ПАРЛАМЕНТ В ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА
  • 6 GGG

    22 16 Отговор
    Дано народа ви измете и повече да не съжаляваме, че сме гласували за вас!

  • 7 Хихи

    55 22 Отговор
    Поредния цирк сценарий на итн
  • 8 ЖЕНИ

    57 21 Отговор
    На учиндолския ПЛЪХ само простотии и злоба ще слушаме,толкова низко интелигентен,обяснимо щом и сценаристите като него такива си е избрал.Жалки и прости,само парите ги интересуват,защо гласувате за тия кретени !

    Коментиран от #15, #21, #28

  • 9 това е

    53 19 Отговор
    Новото шоу на 7/8 по сценарии на Тошко Африкански .
  • 10 Браво Тошко

    27 23 Отговор

    До коментар #2 от "Севда":

    "Право куме у очи"
    Тошко Йорданов от ИТН
    нарече ГЕРБ от трибуната на Парламента
    ОПГ
  • 11 Хасан Азис

    17 8 Отговор
    Бокор постоянно получава заплахи
  • 12 ККК

    47 17 Отговор
    Марешки да даде на слави хапчетата че почва да халюцинира
  • 13 CCCPE

    26 34 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    МЪЛЧИ МАЛКО ВЕE ЧЕРВЕН ПРОДАЖНИК!!! Hакрая ще целувате на Бойко ръка и ще му ревете от разкаяние!!!
  • 14 Джи

    29 47 Отговор
    Браво Слави. Разбиваш ги постоянно. Аз като част от суверена, заявявам че ще ви подкрепя. Вярвам че промяната е възможна.

    Коментиран от #20

  • 15 Хаха хаха ха

    36 20 Отговор

    До коментар #8 от "ЖЕНИ":

    Плъх е комунистът Боко Тъпото!
    Кандидатира се от два избирателни района,
    а после избяга като плъх от Парламента,
    нали?

    Коментиран от #78

  • 16 Гадател

    15 7 Отговор
    по поръчка и всякакъв за пари и гръб ! Празна същност на страхлив субект без топки и достойнство !
  • 17 За мен

    29 2 Отговор
    е по важно че управниците ще се лишат от ненужния лукс плащан от бедния народ.
  • 18 ????

    25 5 Отговор
    То бива простотия ама изтъркахте се всички с тази заплахи за убийство! Няма да ни огрее да гръмнат някой некадърник, защото сме търпеливи, а и не обичаме да се жертваме на ползу роду!
  • 19 Гост

    30 14 Отговор
    Тоя мрази НСО . И нищо не разбира от политика ,каквото му напишат това говори чалгата с виолата , а дали може да свири на нея не се знае . Може да е забравил покрай тъпата си чалга .

    Коментиран от #25

  • 20 КУРАЖ

    28 33 Отговор

    До коментар #14 от "Джи":

    Слави, с теб съм от референдума!
    И до край!

    Коментиран от #39

  • 21 Да ти отговоря

    22 40 Отговор

    До коментар #8 от "ЖЕНИ":

    Гласувам за ИТН, защото ясно и категорично искат промяна. Фактите говорят. Сега ти ако не искаш промяна, си ми ясна. Жива и здрава да си.
  • 22 Умен

    24 12 Отговор
    Нека в такъв случай НСО да охранява Митева? ... опс ! Каква стана тя? Все ми е тая, дали Гешев ще бъде охраняван, но ако главният прокурор на републиката е без охрана това си е предпоставка за мутризъм на високо ниво! Та нали всеки олигарх ще прави каквото си иска, ако държи на прицел главния обвинител?

    Коментиран от #32, #42

  • 23 Behemoth

    27 10 Отговор
    Народ от идиоти се самовъзпроизвежда като депутати....всичко е чалга и нов внос ....мъка ми е .......а най жалкото е ,че умните не щат нито да гласуват нито да създават деца ...
  • 24 за славуца трифонофф

    24 16 Отговор
    добре че нищо няма да остане от теб след теб
  • 25 ЗАКРИВАЙ

    20 8 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    НСО е нереформираното комунистическо УБО!
  • 26 првоаприлска

    11 11 Отговор
    Един от най-близките приятели на Христофорос Аманатидис – Таки е телевизионния водещ и продуцент Слави Трифонов. Месеци преди изборите за 41-то Народно събрание, “Шоуто на Слави” по bTV, често бе използвано от премиера Бойко Борисов и П.П. ГЕРБ за предизборна кампания. Освен честите гостувания на Бойко Борисов, в две от излъчванията той беше водещ на предаването. - история от фейсбук
  • 27 Перо

    26 14 Отговор
    Най-треперещ без охрана е толупа от Банкя. Също трябва да се премахне охраната и обслужването на бившите президенти,като недоразумението Плевнелиев,който не само е във финансова тежест на обществото,но е вреден за нацията!
  • 28 Ами кой

    20 1 Отговор

    До коментар #8 от "ЖЕНИ":

    Кой бе Жени ще промени тази олигархия плащана с народни пари.Само обувките на управляващите струват колкото 5 минимални пенсии
  • 29 Тамара

    32 13 Отговор
    Този Трифонов пак ли халюцинира, никой не е заплашвал някаква Митева, хората дори не я познават, сега жертва ли ще го играе плешивият с бронирания джип и 6те човека охрана???
  • 30 Я пък тоз

    28 9 Отговор
    Бреййй, той бил голям спИциалист по сигурността и атентантите срещу държавността! Каквото и да правиш съ+сел нещастен си политически пътник. Айде , бегай на село, там ти е мястото.

    Коментиран от #37

  • 31 изрод от ГЕРБ

    4 20 Отговор

    До коментар #3 от "мдда":

    А и вашите гербави сценарии ги знаем,но Баце ще ви тури уред!

    Коментиран от #35

  • 32 ЛЪЖЕШ

    13 14 Отговор

    До коментар #22 от "Умен":

    Гешев ще бъде охраняван, както всички други магистрати!
    А не с лична преторианска гвардия!
    Един от които биеше като талибан
    зад колоните на МС,
    вече закопчани с белезници младежи!
  • 33 пенционерка

    35 12 Отговор
    Слави шоуто ви се изчерпа.

    Коментиран от #41

  • 34 Председателят

    19 11 Отговор
    на НС ми е симпатична, но ти не, защото си мениш мнението като Боко. Вчера заплашваше, заради Петър Илиев, днес пишеш защити. И не се прави на велик. Не само ИТН са от другата страна на статуквото. Любимият ти "суверен" решава кой кой е.

    Коментиран от #38

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Вазбуден

    7 10 Отговор
    Ей Слави искам да го наВия на леля Маргарита от Учиндол!!!
  • 37 LOSHIA

    4 6 Отговор

    До коментар #30 от "Я пък тоз":

    ЩЕ ИМА ДА ЧАКАААААААААААААШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 38 Суверенът

    17 11 Отговор

    До коментар #34 от "Председателят":

    Идиотско е да гласуваш за ГЕРБ!
    Дори и да спечели изборите,
    с кого ще се коалира Борисов?

    Коментиран от #44

  • 39 Стой стой

    12 8 Отговор

    До коментар #20 от "КУРАЖ":

    на него такива риби му трябват. Пусни си една чалга и продължавай.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 LOSHIA

    7 2 Отговор

    До коментар #33 от "пенционерка":

    То сега започва.......заспа ли вече......
  • 42 И без

    6 3 Отговор

    До коментар #22 от "Умен":

    твоето "нека" НСО ще я охранява. Сега остава да не знаеш още кого ще охранява НСО.
  • 43 Мнение

    18 3 Отговор
    Тази "заплаха" е по сценарий навярно...

    Коментиран от #52

  • 44 Няма

    3 4 Отговор

    До коментар #38 от "Суверенът":

    с кого. Хем ем им е ред , хем им се пада да са в карантина, докато се разпаднат.
  • 45 опг

    25 7 Отговор
    Циркаджии, какъв ли театър разигравате? Вчера и днес се видя състоянието на политическата "без"класа. Задкулисието и олигарсите са във всичките ви партии. Никаква грижа за хората. Предстои ви огромно цунами.
  • 46 Болдог

    15 8 Отговор
    Станиславе на майка ти в гугутката
  • 47 Че кой пък

    20 6 Отговор
    ще заплашва тази мома, по-добър сценарий нема ли бе "мега звезди"!!! Време е да изринем боклука т.е.
    вас,както се пее в една песен на едно бледо чалгарче с фетиш към талибански стайчки
  • 48 нико

    17 7 Отговор
    Ц И Р К А ДЖ И Я . На твоята съвест ще тежи хауса който създаде само за няколко месеца .
  • 49 КРОКОДИЛА

    14 4 Отговор
    КАК НЕ ТЕ Е СРАМ БЕ - МРЪСНИК ...........
  • 50 КРОКОДИЛА

    9 7 Отговор
    ГЕЙ ДОЛЕН .......................
  • 51 Петров

    15 5 Отговор
    Бай-бай, Славчо!
  • 52 Това е истината

    15 6 Отговор

    До коментар #43 от "Мнение":

    от хаджигенчо,бабикянчо и чалгарчето!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Watchdog

    10 3 Отговор
    Славиту трябва да бъде издигнат за шеф на еврокомисията след като изтече мандата на германската госпожа. Там ще си бъде на мястото, като водещ на евро шоуто...и главен началник на всички пърхащи от щастие иврупейски бройлери...
  • 55 Сатъра на Хана

    15 7 Отговор
    Абе Чалгар, кой ще тръгне да убива една Проста Разградска Пеперуда бе , от която нищо не зависи .... .... Даже твоя шеф Рапона е номер 8 в моя списък за ликвидиране ..... Даже , Ако ще искам да разпитвам с ток някой от вашата партия , тва е Любомир КАримански - управител на Доган Банк и Маджо банк - да каже откъде минават парите на Доган и Маджо

    Коментиран от #56, #57

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 баба вуна

    17 3 Отговор

    До коментар #55 от "Сатъра на Хана":

    ей,чалгар пак си измислил някоя постановка със тракториста Тошко Йорданов
  • 58 Местният

    9 3 Отговор
    НЯКОЙ ПАРТИИ ОТ СТАТУКВОТО НЕ ЖЕЛАЯТ ПРОМЯНА В ПО ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ МАЙ. НАПРИМЕР ДА СТАНЕМ ЕДНА МАЛКА ШВЕЙЦАРИЯ. НО ПРЕДПОЧИТАТ ЛЕСНИТЕ ПАЧКИ И ДА БАЛАМОСВАТ НАРОДА НА БГ ПОВЕЧЕ ОТ 30 ГПДИНИ И ДА СИ ЖИВЕЯТ САМО ТЕ И РОДНИНИТЕ ИМ КАТО ЦАРЕ.
  • 59 Сатъра на Хана

    11 6 Отговор
    Чалгар, ...
    Стига си мислил за България - имаше тази възможност и се на@ера .....
    ..., Мисли кой ще те изтръсква (Тошко, Годжи, Кулеков, Гъмзата ?) , когато напредне Сифилиса
  • 60 Севдооо

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Севда":

    Много летливи ризи ще се покажат .Само гледай
  • 61 Глупави сценаристи,

    13 3 Отговор
    глупав сценарий !
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Стара чанта

    13 4 Отговор
    Чалгарю, сега това ли ща разиграете пред народа ? Афро- Маймуняка ли стои в основата на сценарийчето, или е плод на ,, съвместните напъни " на чалга- партийката ви ? Отврат сте, всите накуп - тъпи, продажни отрепки !
  • 64 Д С

    3 3 Отговор
    Олее, добре че беше ИТН да го свалят. Иначе в противен случай ВСЕКИ ДЕН щяхме да го слушаме тоя.
  • 65 асан магарето

    2 0 Отговор

    До коментар #35 от "Бай Ставри":

    намажи и модерастчето със зехтин.
    и двамата ше ви глася
  • 66 Страх лозе пази

    3 1 Отговор
    Фиър дъ ранчо протект
    Ако няма НСО ще има случаи като Принц Кирил и Регентите и после след масовите убийства докторите ще ги настигне съдбата на Доктор Станишев констатирал смъртта на жертвите на комунистите
  • 67 Ива Митева е жена а първата библейска

    3 1 Отговор
    Жена е ЕВА което означава живот следователно жените трябва да раждат и да се радват че даряват живот а не да гледат тжно като кравите които ги доят цяла година и ги отелват само веднъж в годината
  • 68 ИВО СИРОМАХОВ

    5 2 Отговор
    Много е прав моят началник: Защо заплашват Митева, а него никой не го е@е за червива слива? Всъщност той не е важен за никой, а ако някой реши да го свитне дали ще бъде затруднен от наркоманите, които са около него?
  • 69 Славчо

    6 2 Отговор
    кой и за какво може някой да те заплашва?!? Та от теб какво зависи?!?Нито си полицай ,прокурор, съдия или държавен служител в някоя важна агенция!Най-много някой баща преди време да те е благословил по телефона!На какъв се правиш?Влязъл си във филм някакъв !!!
  • 70 СЕВЕРОЗАПАДА

    4 1 Отговор
    Ей, №20 "КУРАЖ" много си предан, та дори до край на Славуца - е добре, ето краят настъпи.Значи си до тук.
  • 71 НЕМА ТАКАВА

    6 2 Отговор
    .......ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА , С КЪРПЕНИЯ ЗАДНИК КАТО ДРУГИЯ ТЕХЕН СЪС СЪДРАНИЯ ЗАДНИК .....НЕМА ТАКЪВ НАРОД.........!!!!!
  • 72 1234

    4 0 Отговор
    Итн захлебва от криминалната олигархия
  • 73 БЪКИНГАМ

    3 0 Отговор
    ДЖОН ТИЯ ЦИРКАДЖИИ ЛИ СА / ПРОСТО СА ТЪПИ СЪР/
  • 74 Слави ЗАПЛАШВАТ я защото !

    0 0 Отговор
    За да се оправят " НЕЩАТА " , те Първо трябва да се РАЗВАЛЯТ ! Ама Яко да се РАЗВАЛЯТ !
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Джони

    0 0 Отговор
    БОКО ТИКВАТА ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА
  • 77 леле, ама верно ли

    0 0 Отговор
    Ай, стига. Егати и прозрението. И кво сега ?
    Трябва да повярваме, че е сериозно и да гласуваме за ИТН, за да заздравим пукнатините.
    Да, ама махнаха хартиените бюлетини и гласуването не ми е някак традиционно, и няма да си губя времето. Ще гледам шоуто по тв.
  • 78 Ами

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "Хаха хаха ха":

    Мишока каун радев вдигна юмрук и се скри Да направи партия и да участка в изборите А не бсп да го спасява с бавенето на мандата Жалки дребни душици
  • 79 Красновец

    0 0 Отговор
    Оставете момчето и то е малко больно психически като вас
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове