5 Юни, 2023 23:19 7 682 19

Какво не ни казват за смъртта на Ангел Христов?

  • братя галеви-
  • ангел христов

МВР не изглежда адекватно, когато признава, че дори не знае дали е влязъл жив и откъде е влязъл

Какво не ни казват за смъртта на Ангел Христов? - 1
Снимка: БГНЕС

"Възможно е да има периоди, в които не се проверяват документи на границата. На българо-гръцката граница е възможно да има такива моменти. Не вярвам, че ако Ангел Христов е влязъл през една от границите от европейските страни, е разчитал, че ще има такъв момент. Най-вероятно е влязъл с документ под чужда самоличност. Другият начин е през зелена граница, както всеки ден влизат стотици бежанци", коментира адвокат Людмил Рангелов в "Денят ON AIR".

"Възможно е това да не е първото завръщане, възможно е да не се случило предния ден. Малко вероятно е да е влязъл в България и да е получил инфаркт, все пак възрастта му не предполага такова лошо здравословно състояние. За по-голямата част от населението в Дупница братя Галеви са благодетели, а не престъпници", посочи още той.

Криминалният журналист Борис Митов е на мнение, че МВР не изглежда адекватно, когато признава, че дори не знае дали е влязъл жив и откъде е влязъл.

"Обикновено не хващаме тези, които ги издирваме с червена бюлетина в България. Може да не е влизал за първи път, може да е влязъл отдавна и да е в Ресилово от доста време. В Дупница отдавна се говори, че братя Галеви честичко се виждат там", каза той пред Bulgaria ON AIR.

По думите на Митов има тотално информационно затъмнение, а МВР нищо не успява да разсее до момента. МВР съвсем не се справя със задълженията си, отбеляза журналистът.

"Ангел Христов се появи, изчезна Петьо Еврото. Можем ли да очакваме той някога да бъде установен от службите? Очевидно за всички е, че службите имат проблеми", добави Митов.

"Спекулациите къде и как е починал не са най-важни. Най-важно как това осъдено лице пребивава в страната, дали въобще е напускал страната, и как нашите служби контролират лица от сериозния криминален контингент. Лансира се теза, че Ангел Христов и Пламен Галев сътрудничат на американската агенция за борба с наркотиците. Ако това е така, престоят им в Интерпол на издирвани с червена бюлетина е бил само формален. Нашите служби научават за определени операции на чужди служби едва след тяхната реализация. Външните служби нямат доверие на нашите", заяви адв. Рангелов.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дом

    55 0 Отговор
    Не ни казват това което виждаме, а именно, че държавата е разграден двор, че мафиотите са АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ НИВА, вкл. полиция, данс, гдбоп и разузнаването. Че нищо не се е променило и че всички са си по местата и чакат да видят накъде ще задуха.

    Коментиран от #3

  • 2 брат галев

    25 0 Отговор
    бях палицай, после застраховател а сега съм най добре
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Брюкселската зелка

    32 7 Отговор
    Как се умира от инфаркт в днешно време? То вярно ни е калпаво здравеопазването ама си трябват часове от първите симптоми до смъртта. Или он е корав и е стискАл до последно? Или нещо ни баламосват?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    41 0 Отговор
    Помните ли случая, когато някаква бивша барета, мисля че беше, изби 6 човека, цяло семейство и се криеше в планината. Нямаха капацитет да го открият, никой не познаваше пътеките, по-добре от него. Тогава изникна въпроса, че има около 900 издирвани с присъди, които не могат да ги открият и вероятно не ги търсят. Това е МВР - не работи, не търси, не разследва. А Галев си е бил у къщи, получил е инфаркт и роднините му се чудят как да узаконят погребението, затова са всички нелепи версии!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 среднощен

    10 3 Отговор
    "...Външните служби нямат доверие на нашите", заяви адв. Рангелов...";
    От доста време се работи в "посока от външните служби" - да няма "адекватни български служби"... Крайно време е "да се погрижат за свалените ни гащи от вън" - и "да си работят спокойно след това". .. Интересна книга излиза на пазара - "Цената на компромиса"... Авторът също е интересен - Юлий Георгиев...
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Калпазанин

    6 3 Отговор
    Дааа още малко и съветник на бай пън ще го изкарате нема такова животно като бг демокрацията, то винаги в бг престъпнициъе са благодетели и най прекрасните хора вдигскте му паметник и Дупница да става Галевград и да се приключва, па я и още се съмнвам дали умрели е изобщо той
  • 12 Тяната

    5 3 Отговор
    Сто пъти ви казах да спрете да пишете глупости
  • 13 Брат Румен Ралчев

    2 2 Отговор
    Двама бугарски циганини
  • 14 Перо

    13 3 Отговор
    Пълна неадекватност на министъра на МВР, а калинката от гранична полиция се крие като дявол от тамян! Тя въобще не знае на кой свят се намира! Пълна некадърност! Ангел Христов е паднал от небето в Дупница! В неговия случай гъмжи от корупционни практики, от незаконното издаване на смъртен акт от болница в която не е бил и доктор, чиято работа няма нищо общо с това, през куп нередности в общината и т.н. Държавата стана разграден двор, 33 г. се управлява от случайници и престъпници!
  • 15 7373727277

    7 0 Отговор
    Погребете човека ,лош или добър ,вече сам Господ ще решава,стига сте се пънали от умрели хора хляб да вадите.Не разбрахте ли вече ,че идва момент в ,които ше си платите за всичко и за всички събития,гледа се отгоре ,забавя ,но не прощава!
  • 16 Поговорка

    3 0 Отговор
    Всяко чудо за три дни!
  • 17 Перо

    6 0 Отговор
    За да открият Петьо-еврото, трябва да получи инфаркт в БГ!
  • 18 Баба

    1 0 Отговор
    МВР се правят на маймуни. Тия са биил под чадъра на американската ДЕА и са ги оставили да шетат свободно. Търсенето им през Интерпол е било фиктивно, за пред гаргите. Но и истинските мафиоти са го знаели и накрая се случват това - необходимата доза за масивен инфаркт. Иди доказвай другото.
  • 19 разбор

    0 0 Отговор
    МВР ползва заключението на аутопсията.Помним как професор Раданов-патоанатом се обеси на детска катерушка ,висока 1-5метра.Помним и заключението за смъртта на Варненския митрополит Кирил-удавяне.Но после две години на гроба имаше денонощна охрана.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове