Last news in Fakti

14 Юни, 2023 12:06 8 360 35

Анастасова: Може за довиждане Гешев да ни каже интересни неща

  • ирена анастасова-
  • иван гешев

Несериозно и грозно е изведнъж Гешев да говори, като досега е мълчал, смята тя

Анастасова: Може за довиждане Гешев да ни каже интересни неща - 1

Несериозно и грозно е изведнъж Гешев да говори, като досега е мълчал. От какво се страхуват ГЕРБ? Може за довиждане да ни каже интересни неща, които да бъдат проверени от следващия главен прокурор. Той обаче трябва да даде отговор защо чак сега научаваме тези неща. Това каза Ирена Анастасова от БСП в "Твоят ден".

"Мислите ли, че депутатите са достатъчно компетентни да преценят дали някой е извършил престъпление? Особено Борисов, който какво ли не е избълвал срещу НС. Той рушеше институцията, сега използва един от механизмите да създава комисия за имунитетите. Удобно му е така да се спасява. Кирил Петков обяснява, че ще си даде имунитета преди комисията да завърши работата си. Бавно и сигурно се изпълнява сценария, описан в записа на ПП. Засега комисията не е от 6 месеца, но целта е тупане на топката. Човек, който няма притеснения от това, което е вършил, ще си даде имунитета", коментира тя.

По думите ѝ има само един случай, когато при поискан имунитет, е заседавала комисия и той е бил отказан. "В останалите случаи всички депутати си дават имунитета доброволно. Гешев изведнъж започна активно да работи. Всичко, което става в момента, толкова спешно и бързо, вече е пределно ясно, че мнозинството иска възможно най-бързо да махне главния прокурор. Предоставените документи от Гешев не са с гриф "строго секретно". Ако бях на мястото на президента, щях да изчакам решението на КС преди да подпиша указа", заяви Анастасова.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дон

    34 6 Отговор
    Спокой, няма да каже нищо. Това не е прокурор, а обикновен КЛОУН.

    Коментиран от #8, #12, #28

  • 2 Много смачкан фейс

    25 19 Отговор
    Тази само злобата я разкрасява..
  • 3 Гешев си отива,

    33 6 Отговор
    но гешефтурата остава!

    Коментиран от #11, #32

  • 4 истина е

    41 6 Отговор
    Не влязат ли боко и гешев в затвора ,тази територия и крачка напред няма да мръдне !!
  • 5 ТрампЛин

    39 2 Отговор
    КешеФ не може да каже нищо! Или по-точно, КешеФ не може да каже Той направи това, Той направи онова….защото всичко което може да разкрие започва с Ние, защото КешеФ беше част от инструмента чрез който Съдебната система беше овладяна и манипулирана!
  • 6 Нищо

    26 3 Отговор
    няма да ти каже , другарке !
  • 7 Ще каже

    31 2 Отговор
    каквото му кажат да каже .
  • 8 честен ционист

    26 3 Отговор

    До коментар #1 от "дон":

    Ще каже, че си е куил на Селин Дион имението и ще е комшия на Баце на бившата.
  • 9 Анонимен

    32 3 Отговор
    А, какво пречи на Вас, да поискате от новият Директор на НАП, публикуване имотите на магистратите от ВСС у нас и в чужбина, да видиш Ирена, какво чудо е.... Може да ти паднат и очилата от вълнение. Е, как няма да свалят Гешев? Ще го свалят не ами и още как. Страх лозе пази... Побързаха светкавично да свалят Главният Прокурор има дащо? Интереса клати феса.
  • 10 макони

    19 2 Отговор
    Сякаш не ги знаете че чакате той да ви ги каже.

    Коментиран от #13

  • 11 Анонимен

    21 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гешев си отива,":

    И к"во като си отива. Тези с имотите в чужбина таман ще си отдъхнат, че не са им хванали далаверите.
  • 12 Пък може!

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "дон":

    Да не успее да каже,щото вторият път няма да е пиратка,а истинска...бомба...!

    Коментиран от #14, #15

  • 13 Юрист

    15 4 Отговор

    До коментар #10 от "макони":

    Да, не само може да каже, но и прокурорска проверка може да се направи. Тогава става, кой е кум, кой е сват и кой на булката брат. Голям крясък ще настъпи....

    Коментиран от #16

  • 14 Наблюдател

    7 2 Отговор

    До коментар #12 от "Пък може!":

    Абсолютно!
  • 15 Та викаш...!

    22 5 Отговор

    До коментар #12 от "Пък може!":

    Да не стане,като с...,,Мишо-Бирата"...?!
    Не е изключено!
    Боко винаги изчиства предварително неудобните свидетели...
  • 16 И смятай ако...

    9 0 Отговор

    До коментар #13 от "Юрист":

    ...прокурора е ,,наш човек"...- що за ,,прокурорска проверка" ще бъде...!
  • 17 Хайде де

    12 3 Отговор
    Само си говорите ей. Хората не ви вярват за нищо защото това което говорите не е това което се случва.
  • 18 ДАНС

    13 0 Отговор
    НЯМА ДА КАЖЕ НИЩО ПРОСТО ЗАДКУЛИСИЕТО СИ ГО ПРИБИРА НА СИГУРНО МЯСТО
  • 19 Даааа

    9 3 Отговор
    Гешев в затвора
  • 20 Даааа

    5 4 Отговор
    Гешев в затвора

    Коментиран от #24

  • 21 ....

    6 7 Отговор
    Голяма партия е ГЕРБ, БСП е малка партия!
  • 22 селянин

    12 1 Отговор
    Нека ги каже, на всички ще ни бъде интересно. Грозното само е че ги пази и кри с години.
  • 23 Гост

    10 3 Отговор
    Бе, той Гешев, ако се разприкозва, колко съдии, какви имоти имат в чужбина. Наистина ще стане интересно. Да, ама НЕ, едва ли. Мишо бирата е жив пример.
  • 24 Мдаа

    13 1 Отговор

    До коментар #20 от "Даааа":

    Ами останалите, с недекларираните имоти в чужбина, с тях какво правим? Те остават на свобода. нали?
  • 25 ЯВОР БОЖАНКОВ

    11 3 Отговор
    СЕГА ГЕРБ ТРАЯТ КАТО ПРЪДНЯ В ГАЩИ , ГЕШЕВ САКЪН ДА НЕ ИЗТРОПА НЕЩО И ЗА ТЯХ , МА МНОГО ГИ СТРАХ ГОРКИТЕ ЧЕ ЩЕ ПРИПАДНАТ ОТ СЪРЦЕТУП 😛😄😃😁.
  • 26 М даа

    5 5 Отговор
    Гешев тука може и да каже и да не каже НО във Брюксел остави едни документи със сигурност от времето на Цацаров. Така че голямия бушон Борисов ще ГРЪМНЕ малките свършиха
  • 27 Механик

    8 0 Отговор
    Нищо няма да ви каже. По-добре е да е жив в затвора, отколкот мъртъв в гробищата. На всеки си му е мил живота.
  • 28 Тони

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "дон":

    Какво ще каже само съчинения по картинки в документите никъде не пише че Бойко е купил къща в Барселона ели че е превеждал пари да я купува друг така че както каза адвоката му доказателства 0 сичко е една партенка за наивници
  • 29 Адвокат

    11 2 Отговор
    Решението на ВСС е нищожно. Съгласно Конституцията ВСС е с изтекъл мандат, което го прави нелегитимен.
  • 30 777

    9 5 Отговор
    Не разбрахте ли каква им е играта. Гешев се скарва с Борисов и тръгва наистина да работи. Тиквата веднага става депутат, а досега винаги е било под нивото му да бъде, само за да получи имунитет. После се съгласява с всички прищевки на ПП и ДБ, за да го предпазят в парламента да не му свалят имунитета. Сега бързат да свалят Гешев, преди да е стигнал до тях, и като сложат друг пак техен послушко за главен прокурор, тогава ще кажат с Кирчо, че си дават сами имунитета, но вече новият главен прокурор ще стигне до заключението, че не са извършили никакви престъпления. Мафията ни е в парламента и никой не може да и навреди, освен ако народът не се вдигне със сопите като 1997г и не вледе в парламента.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Това беше целта на

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Гешев си отива,":

    упражнението "спешно да гласуваме" оставката на Гешев. Такова бързане на съдии, важни особи, НЕ е случайно. И винаги е символ на властта на ТЪМНИТЕ сили!!! Идват избори! Мислете! В противен случай стягайте куфарите.
  • 33 Българин

    0 1 Отговор
    Тази кукувица Атанасова е една противна лизачка.прилича ми на олигофренка с изказа и очилата си. Противна физиономия също като Биков и Митов.А дончев е една латерна и нищо повече
    Б
    Б. Трябва да ги слоги на трети пед отзад и само да вдигат палци при команда
    Отврати
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ЧичовциТЕ

    0 0 Отговор
    Мафията си има държава и това е Р.България.Омертата е единственият закон,който Ив Гешев защитава.Вярайте Ни!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове