Last news in Fakti

11 Март, 2016 11:02 2 249 0

Забраниха строителството на 40 вили

  • строителство-
  • вили-
  • будва

Министерството на регионалното развитие и туризма на Черна гора отхвърли плана за урбанизация на един от районите в Будва. По този начин се спира и реализирането на проект, който включва строителството на жилищен комплекс с площ 20 000 кв.м., включващ 40 вили. Земята, която трябва да бъде застроена, е собственост на Global Montenegro, чиято дейност се свързва с министър-председателя на Черна Гора, Мило Джуканович.

Теренът се намира на входа на град Будва и е един от най-добрите за застрояване. Решението на министерството е продиктувано и от сложната ситуация на плана за развитие на града: дефицитът на парцели и зелени площи, както и липсата на места за паркиране.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА