15 Февруари, 2012 17:09 6 913 0

Новите строежи не издържат на снега

  • логистичен център-
  • кауфланд-
  • пловдив

Пристройки и навеси поддават на тежестта на снега. Преди няколко дни се срути едно от външните кафенета на НДК, снощи на снежната маса поддаде и централния портал на логистичния център на Кауфланд в Индустриална зона „Раковски” в Пловдив.

Складът беше пуснат в експлоатация през лятото на 2007 г. Неговата разгъната застроена площ е 10 000 кв.м. В него се съхраняват пакетирани продукти с дълъг срок на годност. За плодовете и зеленчуците е изградена специална хладилна зала. От тук по график става зареждането на всички магазини на Кауфланд, което се извършва от спедиторски фирми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА