6 Декември, 2021 13:21 9 409 5

Супер звезда продаде къщата си с огромна печалба

  • леонардо ди каприо-
  • къща-
  • продажба

Леонардо ди Каприо спечели 300 000 USD от имота си в Малибу

След като преди 23 години Леонардо ди Каприо си купи къща в Малибу, той реши да се раздели с нея. Успя да я продаде за два месеца и то с 300 000 USD над цената, на която я купи. Покупката ди Каприо направи през 1998 г., след излизането на голям екран на филма „Титаник“.

Къщата разполага с 3 спални и две бани, както и със стълба, която води директно на плажа, разположена на Карбон бийч. Горната и долната тераси гарантират достатъчна почивка на свеж въздух. Имотът разполага с доста на брой „глезотии“. Така например на първия етаж има хидромасажна вана, а от спалнята се излиза направо на терасата на втория етаж, от която се разкрива невероятна гледка.

Всяка стая, която е разположена от задната част на къщата, има подвижни стъклени врати с дървен обков. Това спомага максимално време помещенията да разполагат с естествена светлина. Откритата планировка на първия етаж гарантира добра естествена осветеност в кухнята, гостната и трапезарията.

Имотът е построен през 1951 г., но е напълно реновиран и изглежда модерен. Предната част на къщата разполага с малка градина.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    77 0 Отговор
    Нещо сте се объркали?! 300 к след 23 години е чиста загуба!!!
  • 2 Аха

    12 3 Отговор
    Правилно , какво ще се забутва в това Малибу
  • 3 Vasil

    22 1 Отговор
    В оригиналната статия пише, че е взел 300к долара отгоре на исканата първоначално цена. Иначе имота го е купил за 1,6млн долара през 1998г.
  • 4 агент

    22 2 Отговор
    Някой е недоразбрал. Купил е на времето за 1,6 милиона и сега е продал за 10,3 милиона. 300 000 е разликата от исканата цена 10 милиопн и продажната цена.

    Коментиран от #5

  • 5 ЕКСПЕРТА

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "агент":

    НЕДОРАЗБРАЛИЯТ СИ ТИ.ПЕЧАЛБАТА МУ Е 1.6МЛН. А Е КУПЕНА ЗА 11МЛН.