Last news in Fakti

10 Септември, 2015 16:54 2 600 4

Катастрофира автомобил с бежанци

  • катастрофира-
  • автомобил-
  • бежанци

В автомобила са транспортирани 15 бежанци. Издирват шофьора

Днес около 13.15 ч. на пътя с. Лозенец – гр. Китен полицейски служители се опитали да спрат за проверка лек автомобил м.„Фолксваген” модел „Пасат - 4” – комби, със затъмнени стъкла.

В автомобила са транспортирани 15 бежанци. Водачът на автомобила не се подчинил и не спрял на подаден сигнал със стоп палка от полицейските служители, а продължил с висока скорост в посока Китен. На пътен възел Китен, община Приморско, автомобилът е катастрофирал, водачът го е изоставил и се е укрил.

На място в автомобила са установени 15 лица бежанци -  2 мъже, 3 жени и 10 деца.

Екип на спешна медицинска помощ оказва помощ на пострадалите. Бежанците са отведени в Районно управление – Приморско, където с помощта на преводач се установява самоличността им. Изяснено е, че автомобилът е собственост на 78-годишен мъж от Бургас.

Водачът на автомобила се издирва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 димо

    0 0 Отговор
    Ще да е намирисвало, водача не е мислел трезво :)
  • 2 незнайко

    0 0 Отговор
    Навремето турците като хукнаха да се изселват ,беше същия урожай за набедените таксиджии. Сега това става с бежанците идващи от Турция.
  • 3 Станимир

    0 0 Отговор
    полицейски служители се опитали да спрат за проверка лек автомобил м.„Фолцваген”

    ФОЛЦВАГЕН
    АХХАХАХХАХА

    Коментиран от #4

  • 4 миседниш накура

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Станимир":

    това е най-новата марка на ФОЛКСВАГЕН ГРУП хахахахаха