Last news in Fakti

15 Януари, 2016 19:32 6 856 13

Съдът освободи сина на Ценко Чоков

  • съдът-
  • освободи-
  • сина-
  • ценко чоков-
  • мартин чоков

Това стана часове след като бе задържан. Районна прокуратура-Бяла Слатина ще протестира определената от съдът мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 2 000 лева спрямо Мартин Чоков

Районен съд-Бяла Слатина не уважи искането на прокуратурата за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия Мартин Чоков - на 18 години. Той е син на скандалния кмет на село Галиче Ценко Чоков.

Мартин Чоков беше задържан и привлечен като обвиняем за това, че на 12.01.2016 г. в село Галиче, по хулигански и расистки подбуди, е причинил средна телесна повреда на Радослав Илиев от село Галиче (на 19 години), изразяваща се в счупване на тилната кост в дясно.

Мартин Чоков е извършил това деяние при условията на повторност - след като е осъждан двукратно през 2015 г. за причиняване на умишлени средни телесни повреди

Районна прокуратура-Бяла Слатина ще протестира определената от съдът мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на по 2 000 лева спрямо Мартин Чоков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роман Ценов

    2 0 Отговор
    Ще пуснат човека разбирасе.
  • 2 TODOR STOYANOV

    2 1 Отговор
    ЕХ ЦЕНКО, ЦЕНКО...И ТИ ЕДНО ЯЙЦЕ СИ СНЕСЪЛ...СЪЩИЯ ПРОФАН КАТО ТЕБ!ЩЕ СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА СКОРО...НА СЕЛО ГОЛЯМ, В ГРАДА НАС...АН

    Коментиран от #9

  • 3 144

    1 0 Отговор
    Разбира се, има още хора за биене.
  • 4 FR V

    1 1 Отговор
    Същият кичелин като баща си!
    И двамата имат акъл колкото грахово зърно и изглеждат като циркови клоуни.
    Що не вземат да им проверят доходите и да ги пратят на топло.Такива чалгаджии непрекъснато трябва да се държат под напрежение.

    Коментиран от #12

  • 5 lock

    1 0 Отговор
    нали циганите са единни, защо не отмъстят? ако пък ги е страх от хора с твърдо поведение, защо тогава не се внесе ред в цялата държава?
  • 6 гост

    1 0 Отговор
    Как да им проверят доходите, като данъчните не могат да броят до толкова, ако имаш пари можеш да си позволиш да пребиеш всекиго, ако нямаш може да хленчиш тук, напълно безплатно
  • 7 неутрален

    0 0 Отговор
    Какъв лидера на ГЕРБ, такъв кмета на Галиче, такива синовете, а съда в Б.Слатуна май цицка от Ценко Чоков доста мръсни парички и е недосегаем, купува си изборите, дерибейства, но и на него ще свърши рахатлъка. Хората от селото да се обединят като тези във Враца и да го свалят като кмет. Тиквока да си ги прибира, той ще си направи мутренска фирма и ще ръководи поредните биячи. Това е във възможностите му и способностите му.
  • 8 възмутен

    0 0 Отговор
    Не случайно офицеално със МЗ се разреши полицеиските служби да получават дарение и помощи извън бюджета им който им отпуснат.Не малко са платежно способни като Чоков които са готови да спонсорират полицията само да си нямат проблеми и да се изяявяват като недосегаеми местни шерифи.
  • 9 Vasik Atanasova

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "TODOR STOYANOV":

    ЕТО ЗА КАКВО ТИ ГОВОРЯ
    АКО ТИ ИЗЛЕЗЕ ТУЙ ДУПЕ С БОКС КВО ПРАВИМ А
  • 10 Вор

    3 0 Отговор
    С тия татуировки да иде в Турция на море :)))) А,и друго - тези,дето носят такива звезди,не си скубят веждите!
  • 11 1234

    1 0 Отговор
    Искам да питам ,до кога ще ни занимавате с едни и същи хора,този набили ,това откраднали,карали пияни колите си до кога?Няма ли съд и присъди за такива,какво като са кметове и кметски синчета,какво искате да скочим цяла България и ние ли да ги сложим на мястото им?Къде е тука държавата,само празни приказки приказва Б Борисов,тия престъпници облечени с власт не трябва да се оставят да дерибействат по села и градове,да се прибират на топло,а доказателства колкото щеш,те се самозабравиха вече,като гледат какво става и в парламента,едни крадът ,други предават държавата,и всички заедно живеят на гърба на народа си.
  • 12 честно

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "FR V":

    Чоков гаси ромските страсти а FRV и подобни женчовци задръстват ефира с изпуснатия въздух
  • 13 Верно ли

    1 0 Отговор
    Повече щех да се учудя ако не бяха го пуснали,2 хилки и е свободен отново да дерибейства