Last news in Fakti

16 Януари, 2016 12:48 31 860 36

Кметът на Галиче не издържал на натиска, готов да напусне поста и страната

  • ценко чоков-
  • кмет-
  • галиче-
  • издържал-
  • натиска-
  • напусне-
  • поста-
  • страната

Той отрече синът му да се е укривал от правосъдието

Кметът на Галиче не издържал на натиска, готов да напусне поста и страната - 1
Снимка: Нова телевизия

Кметът на село Галиче Ценко Чоков отрече синът му да се е укривал от правосъдието. По Нова телевизия той заяви, че синът му бил вдигнал кръвно. Малък бил за това Мартин, ама вдигнал, обясни кметът.

Факти.бг припомня, че Мартин Чоков сам отиде вчера в прокуратурата, след което той бе задържан за 72 часа. Повдигнати му бяха обвинения за нанасяне на средна телесна повреда по хулигански подбуди на Радослав Алексиев, но след това бе пуснат на свобода срещу 2000 лв.

Мартин Чоков отрече да познава Радослав. Даже не знаел къде живее. Разбрал, че живее в циганската махала на селото, но Чоков-младши не ходел там. Той смята, че с полиграф ще докаже невинността си.

Кметът Ценко Чоков заяви, че вярва на сина си, щом самият той поискал полиграф. Той добави, че вече не издържа от постоянното напрежение и натиска, който му се оказва, дори е готов да напусне не само поста си, но и страната заради това.

Радослав Алексиев обаче твърди, че е пребит от сина на кмета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TODOR STOYANOV

    2 0 Отговор
    НИКЪДЕ НЕ МОЖЕШ ДА ВИРЕЕШ...САМО В СЕЛЦЕТО СИ!НЕ МОЖЕШ ДА ИЗБЯГАШ ОТ СЕБЕ СИ, САМО ПРАЗНОДУМСТВАШ!ХАЙДЕ, ИЗЧЕЗВАЙ ДА ТЕ ВИДИМ!!!
  • 2 хм

    2 0 Отговор
    не е зле да се изнесете от страната- колкото по-бързо, толкова по-здравословно!
  • 3 Вечния кмет

    3 0 Отговор
    Тоя си е забравил ланците за снимката.
  • 4 кмета

    2 0 Отговор
    тоя някога дали се е гледал в огледало???
  • 5 честно

    3 0 Отговор
    Елате у наше село сичко е Опоскано и Изринато от" братята роми" а Кметицата си направи вила и апартамент за 4 мандата дадени от мургавите Тъй че Чоков е моят пример за СЕЛСКИ КМЕТ
  • 6 reks1

    2 2 Отговор
    Аз преди 1 седмица като си бях на село, с един познат сложихме си черни качулки и влезнахме през нощта в циганската махала, нямаше никои и решехме да си тръгване, тогава видяхме 3-ма пияни циганина да идват по пътя срещу нас! Такъв бой им изсипахме ( и двамата бяхме с боксове) за около 4 минути стана всичко! 4 мин жесток побой им хвърлихме! На другия ден слизам да пия кафе на центара и кварталния разпитваше един човек за случката, после казаха че единият са му избити 8 зъба и е със счупена скула, другите двама единият с счупена ръка и 4 пръста на другата, а третият с 3 счупени ребра и счупено чене!! Имат голям респект мангалите в моето село!! БИЯ ГИ ЗА ПРОФИЛАКТИКА !!! САМО ТОВА ОПРАВЯ РОМИТЕ, ЗА ДА НЕ КРАДАТ И БУЙСТВАТ!!! БОЙ БОЙ И ПАК БОЙ!!!
  • 7 неутрален

    2 0 Отговор
    Изчезвай от селото и от страната , вземай си хулиганите - отроци и дим да Ви няма. Аман от Вашето дерибействане. И ти лъжеш , че синът ти вдигнал кръвно, както Тиквата лъже, че дъщеря му е изпаднала в депресия и пиела антидепресанти по време на стачките, които той безогледно организираше на жълтите павета, а ние не сме ли в депресия от неговото управлени, тъй че Вие сте модел на Вашия пълководец Тиквока и колкото по-бързо се махнете, толкова по-бързо ще настъпи спокойствие.
  • 8 Дако Дерибея

    2 0 Отговор
    Тоя първо трябва да избяга от село,второ селото да избяга от него и евентуално после може да стане човек от него...
  • 9 бе

    0 3 Отговор
    vie ste istinski bAlgari zashtitavaite ciganite ura!!!
  • 10 Свилен Денев

    2 0 Отговор
    При така уредилия си начин на "преизбиране" незнам в коя държава би живял най-безпроблемно. Аз също не допускам да напусне страната, извън България ще е много повече от нищо! Камо ли сина му... :)
  • 11 реалист

    3 0 Отговор
    по принцип човека добре ги е дресирал нали виждате че няма държава циганина с по големи правомощия от полицай ,що се отнася до това да напусне държавата на господина с коментара ще му кажа ,че на повечето управници и заможни хора семействата им не са в бг и приказкатата за 100 долара си важи навсякъде ако някои си мисли ,че примерно в германия не си човек с 1-2 милиона жестоко се лъже там пак не е човек с доход 1000 евро
  • 12 А дано ама надали

    2 0 Отговор
    И къде ще иде?Да се маха докато Господ не го е махнал и той и цялата му фамилия, дето са обърнали селото на лична собственост и се разпореждат не само с имуществото ,а и с живота на хората. Той не е луд, а тия,които допускат такъв тъп и жесток да се шири и да тормози хората.От къде ги има тези джипове,бе, ланци, чмузики и т.н. аксесоари на простака!

    Коментиран от #14

  • 13 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    ГАДНА ФИЗИОНОМИЯ

    Коментиран от #16

  • 14 честно

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "А дано ама надали":

    Той си е много добре няма скрити мисли КаЗВА и го ПРАВИ за разлика от мазните със сладките приказки дето са ти Изпили МОЗЪКА със СЛАМКА
  • 15 лъчезар танев

    2 0 Отговор
    Вярно - човекът не става за манекен , но е българин ......
  • 16 честно

    1 3 Отговор

    До коментар #13 от "Vasik Atanasova":

    Изкарай и твойта Но съди хората по делата
  • 17 реалист

    1 2 Отговор
    джипа не е критерии за нищо нито ниакво злато всеки 5 ти има дйип това незначи поне в бг ,че му отговаря на положението и все пак това да гледаме в чуждата паница няма изкореняване,всеки да гледа себе си и вместо масово да се оплакват хората да вземат д апомислиат как и те да имат допълнителен доход ама повечето така ги мързи но на приказка го докарват в другите страни като излязат работят на по две места и в неделя дори тук обаче явно ги е срам
  • 18 реалист

    2 0 Отговор
    а тоя хубавец ,че има житна физиономия факт неуспорим,но като гласувате за замисляйте се един кмет с каква визия и умствен багаж трябва да е определено това не представителен човек но са си го избрали да му се радват
  • 19 Ей пъпеши

    3 1 Отговор
    Много омраза има в повечето коментари. Сега го оплювате, само че когато утре някой м....л или група м....ли ви пребият на улицата или в дома ви, ей така, за забавление или защото им свършила ракията или парите за бира, какво ще направите? Сигурно ще излезете на протест ...... Колко пребити, изнасилени, удушени баби има по селата? Да се е чуло такова нещо за село Галиче? Няма и да се чуе, но явно на човека му е писнало от такива като вас - хем пази съселяните си, хем тези, които живеят на по 200-300 километра негодуват от поведението му. Че съветвате и да се внимава на изборите. Аз не видях някой мирен жител на селото да протестира - те са си доволни от кмета. Само форумните драскачи недоволстват, че някой бие тъмнокожите.
    Ако някой смята, че може да се справи с посегателствата по села по-добре от Чоков, мога да ви избоя доста села в които има нужда от кадри като вас. Ама ако демократичните ви методи не действат сред "цветните" и някой от вас се окаже нае.*н ..... не отговарям.
    Жалко, че в североизточна България няма село с такъв кмет. Веднага бих купил имот там.

    Коментиран от #23

  • 20 снайперист

    0 1 Отговор
    аз такива сямо снайпера
  • 21 Ганьо

    2 0 Отговор
    Не всеки кара джип за 106 225 еврака!
  • 22 1234

    1 0 Отговор
    То така е лесно ,ще си вземе парите и ще избяга в чужбина.Не ще стои тука и без работа,без скъпи джипове,без препитание да види как им е бил хала на тия които са били под неговия юмрук толкова години;да опита и той и семейството му от ДЕМОКРАЦИЯТА дето я създадоха такива като него.
  • 23 FR V

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "Ей пъпеши":

    виждал ли си го на живо Чоков?!!!
    Ще те е срам ,че си българин!
    Той е по-нагъл и вреден от м...лите за които толкова много си писал!

    Коментиран от #26

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 уууу

    3 0 Отговор
    А, как мислиш издържат хората на натиска, който им упражняваш, мутро?
  • 26 Ей пъпеши

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "FR V":

    Не, не съм го виждал чевека, но от двете злини .....
    Справка:
    http://www.blitz.bg/news/article/364507
    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1146220
    http://epicenter.bg/?p=article&id=66752&cat_id=3&sub_id=0
    Заради начина по който управлява селото този човек заслужава да му стисна ръката. И не само аз. Замисли се на колко хора и на колко институции върши работата той.
    Кое според теб е по-приемливо - да те е срам или да си умрял?
    Ти явно позначаш Чоков - какво в неговото поведение те е накарало ТИ да се срамуваш?
    До 25: Какъв натиск и на кои хора упражнява?
  • 27 изверга

    1 0 Отговор
    А така браво Цене!!Продължавай в същия дух да се държиш на ниво остави ги тия да си плямпат тука глупости и пари имаш и власт имаш само така!!!Жив и здрав да си.
  • 28 Самуил

    2 0 Отговор
    "Само ще кажа на тия прокурорчета които са се разтичали много да внимават какво правят да не стават сакътлъци.Най-вече главното праценце сотирчо да си опича акъла да не го хапнат вуци" Лично извадено от фейсбука на Г-н Чоков. https://www.facebook.com/cenkochokov/?fref=ts Няма да коментирам нищо, всеки да си вади изводите.
  • 29 люлинска бригада

    0 1 Отговор
    а така бате цене бой яко на пустиняците ела си при нас у лулин че ти дадеме медал само си плати винетката като улизаш от тонела на там !
  • 30 mediator37

    1 0 Отговор
    При положение, че притежава няколко хиляди декара земеделска земя с нотариални актове и техника да я обработва, защо да напуска България. С толкова много земя хората в Германия се титулуват "Фон". Дори и да напусне България и да я дава под аренда, примерно 2000 дка х 50лв. са си отвсякъде 100000лв. доход на година освободен от данъци. Пак ще е добре Чоков. След като е закупил тази земя, а не се е самонастанил , законът му дава права. А който оспорва начина на придобиването на някое парче от 15-20 декара има съд, но не ми е известно да има граждански дела да развалят сделки на "ощетени".
    Ако пребитите са цигани не съм съгласен с нападките срещу фамилията му, защото всички знаем какво правят циганите, или не знаем ?
    Ако има и един пребит българин, това вече е проблем.
  • 31 909

    0 2 Отговор
    Кмета на Галиче е велик човек !А Държавата е продажна на турци и американци ! Те това искат ! За циганите няма закони ? МРЪСНА ПРОДАЖНА ПОЛИТИКА НА БЪЛГАРИЯ !!!!

    Коментиран от #33

  • 32 666

    2 0 Отговор
    Въобще не ми говори ,че този мутрьо бил велик човек а отивай да му почистиш разстоянието между бузките , че пак се е ос..л . Такива дето живеят още в 90-те и си мислят че света е в краката им ( селото ) и орат с техника си за милиони детски площадки за да вземе и от там субсидиите не знам кой би го нарекъл "велик човек " . Сигурно половината от коментарите са от хора на които той помага като им дава пари ( не че е лихвар ) , просто обичал да помага на хората . Амин и лека и пръст на държавата ...
  • 33 FR V

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "909":

    Кмета на Галиче е пълен простак и е много по-опасен от циганите.Външно изглежда и се облича като психичноболен.Поведението му е същото и е опасен за околните.
    Хората от Галиче предполагам ,че ги е страх от него и по тази причина си го и избраха.
    На теб като не ти харесва в България си го вземи този със себе си и ловете пътя за Сибир-там няма цигани!
  • 34 честно

    1 0 Отговор
    Евроиннтерромгратор Ти Лакей на Запада доведе циганизацията и назначи тоз Мъжага за кмет щот китката гаранция ти е мека
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Роман Ценов

    0 0 Отговор
    Пълна лъжа.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове