13 Май, 2018 11:18 16 589 9

Смразяващи подробности за убийството в Шумен

  • шумен-
  • убийство
Смразяващи подробности за убийството в Шумен - 1

28-годишен мъж е починал, след като е бил наръган с нож при спречкване между няколко мъже. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Шумен.

В събота в 16.36 часа чрез телефон 112 в оперативната дежурна част на ОДМВР-Шумен е получен сигнал, че в района на площад "Гривица" в град Шумен е възникнало спречкване между няколко мъже. На място е изпратен екип на РУ Шумен. Впоследствие е получена информация, че мъж, който е бил участник в инцидента е наранен с нож в областта на гърдите.

Откаран е от екип на ЦСМП Шумен в МБАЛ Шумен, където по-късно е починал. По първоначални данни е възникнало спречкване между двама братя съответно на 28 и 32 години от град Шумен и 36-годишен мъж с постоянен адрес в град Поморие.

По първоначални сведения 36-годишният мъж е наранил с ножа си в областта на гърдите 28-годишния мъж. 36-годишният мъж и 32-годишният мъж са задържани на основание чл. 72, ал.1 от ЗМВР за срок до 24 часа. Извършва се оглед. Започнато е досъдебно производство. Работата по случая продължава под надзора на прокурор от Окръжна прокуратура Шумен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stefko88

    34 3 Отговор
    Значи са културни особености на етноса....
  • 2 А БЕ

    27 2 Отговор
    Самобитни ТВОРЕНИЯ на ЕТНОСА !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Plovdiv

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "Зомбайо":

    Може би безграничната тъпотия на драскащите ги...
  • 5 За правото

    8 0 Отговор
    КОГА НАЙ НАКРАЯ ЩЕ ИМА ЗАКОН В БЪЛГАРИЯ ТАКЪВ КОИТО ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВА???
  • 6 самоминава

    16 4 Отговор
    Българин е наръгал циганин. Рядко явление, но явно в случаят не е преклонил главица и да се остави да го набият миризливите орки, а е прибягнал до адекватна самозащита. Жалкото е, че ще се сбъдне народната поговорка - "пребиеш го за циганин, лежиш го за човек".
  • 7 vasik atanasova

    4 10 Отговор
    ПСИХО БОЛЕН БЪЛГАРИН
    НАРЪГАЛ ЦИГАНИН
  • 8 bibb

    11 0 Отговор
    Ми напишете , че един българин е отървал света от двама цигани?
  • 9 pax Bulgara

    2 0 Отговор
    Сещам се за думите на великия поет: "Лудите, лудите - те да са живи.." Те ще оправят тая страна. С тия джендъри то се видя, че няма да ги бъде.