Last news in Fakti

5 Юли, 2018 12:59 18 126 35

Прокурор: Убитият доцент е с разкъсан анален отвор

  • убийство-
  • доцент-
  • илия стоичков-
  • стефан нейков

Пловдивският окръжен съд заседава по делото срещу Илия Стоичков, обвинен в убийството на Стефан Нейков

Прокурор: Убитият доцент е с разкъсан анален отвор - 1
Стопкадър: Plovdiv24.bg

Пловдивският окръжен съд все още гледа искането Илия Стоичков да остане в ареста, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Прокурорът разкри в залата, че освен жестокия побой обвиняемият и съпругата му задигнали и златен синджир от жертвата, след което младата жена го оставила в заложна къща в Стамболийски.

Побоят над доц. Стефан Нейков е бил жесток, установени са тежки наранявания по главата и тялото, множество кръвонасядания, две рани на главата, емболия, множество счупени ребра, кръвонасядания и разкъсване на аналния отвор на правото черво.

Защитата на Стоичков поиска отлагане на мярката за утре, тъй като едва снощи се свързал със съпругата на подзащитния си. Освен това не се е запознал с материалите по делото.

Твърдението на извършителя Стоичков е, че не искал да убива жертвата, а единствено да я сплаши.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 светла му памет

    169 11 Отговор
    А нормално ли е тъпи, нагли студентки като Иванка Стоичкова вместо да си седнат на задника да учат, да се надяват да си вземат изпитите с разтваряне на краката, с нахалство и разврат?! Точно те търсят всякакви връзки с преподаватели, предлагат и подкупи, за да минат напред и да завършат висше един вид с фалшиви дипломи.Защо не погледнете нещата от друг ъгъл: Иванка и Илия Стоичкови са притискали доц.Стефан Нейков да уреди висшето, и като не е станало умницата да стане висшистка, са побеснели в яда си. ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ЗА ДВАМАТА СЪУЧАСТНИЦИ В ПЛАНИРАНОТО ЗВЕРСКО УБИЙСТВО! БЕЗ ПРАВО НА ПОМИЛВАНЕ!!!

    Коментиран от #14, #29

  • 3 съдията дред

    143 9 Отговор
    Кви 20 години бе, доживот за тоя боклук и мастията. Без строги мерки цялата измет в Бълхария ще започне да прави, каквото си поиска.
  • 4 По 20 годинки

    89 7 Отговор
    И на 2 мата по 20 годинки за да почустват същите тези неща .Изроди !!!
  • 5 Грую

    46 6 Отговор
    "Строго порицан, публично е...н, лежи в затвора с г...з разпран" , но тук пък чак са го поутрепали та доста са пообъркали сюжета.
  • 6 vasik atanasova

    61 7 Отговор
    много злобни хора
    това са хора без души
    нищожества
    изроди
  • 7 Калин Сърменов

    105 6 Отговор
    Само се замислете този побойника, убиеца до вчера ви е правил компания в някое заведение, кафе, градски транспорт, закусвалня..Само искам да разберете вече, всички колко са изпердашили, превъртяли..За да стигнеш ти в омразата си, да бъдеш такъв съдист с тези действия, 70 год. човек(старец), да го прибиеш, изнасилиш, убиеш, представете си този колко акъл има останал в главата. И пак ви казвам, този до ония ден ви е правил компания някъде..Всеки втори вече е престъпник, крайно извратен и непочтен..изрод! Диващина, селяния, комплексарщина..Сега този примат, трябва да отиде до живот!
  • 8 JPower

    64 7 Отговор
    Да млатиш някой с бухалка, където свариш не е сплашване, а УБИЙСТВО!!!Аа че на дядката му се е прищало до бодне студенката е ясно. То това си е практика....Всякви луди наизкачаха, гледат че в България е анархия и не им пука от нищоооо.
  • 9 До светла му памет

    56 28 Отговор
    А някой замисли ли се че чичака сам да си го търси. В УНСС по мое време преподавателя като разбере че някое маце няма мутра зад гърба си и почва да я тормози..Тя може да се скъса от учене но оня не и даваше изпитите и на края на година и вика, да те водя на кафе у нас....и какво да направи момичето, имаше някой дето влачеха изпити по 2-3 години заради дъртите пергиши. Доста момичета го отнесоха щото иначе нямаше да завършат. ПЛАЩА СЕ СЪС СЕКС защото те изнудват преподавателите и това се знае от много хора, колко от вас ще търпят жените им да се оправят със доцента за една 3 за семестъра ???

    Коментиран от #11

  • 10 don't like

    33 11 Отговор
    Опит за подкуп купуване на диплома изневяра и опит за манипулация на преподавателя. Устроиване на засада на същия съучастие и прикриване на убийство. Бягство . умъртвен по зверски начин уважаван преподавател и превръщане на друг в убиец . това е ТЯ . а и сега има ново кражба и гавра коспожа правя си каквато искам щото ме сърби клитора трябва да отиде в затвора .Без оговорки .
  • 11 Scout Gaterer

    40 8 Отговор

    До коментар #9 от "До светла му памет":

    когато им изнася доволно маниполират със секс когато не им изнася стават жертви .
  • 12 Случаен

    58 6 Отговор
    Изроди и садисти !!! Тези убийци , до живот и двамата в затвора !!! Колко трябва са си жесток и злобен като животно , че да смажеш и да се гавриш с човека по този начин ???? Каквото и да е поискал, ако е вярно въобще, нищо физически не ги е наранил ! Млади хора, а изключително жестоки и тъпи....до живот в затвора !!!
  • 13 Ташко Мъдев

    41 4 Отговор
    Гнусна история от извършенс от прости хора, едната и "студентка".
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Реалист1

    24 4 Отговор
    Има си начини да му се направи капан на дядката. Не е нужно да се убива. И то по такъв начин. Истината е някъде там
  • 18 Доцента

    24 27 Отговор
    Така му се пада, да не си е искал сех услуга че и пари...да види как бухалката му е отворила ануса. И да чуят всички други доценти че да не ги стигне тази участ...
  • 19 темида

    28 4 Отговор
    А може би доцентът е отказал да й помогне и семейството му е отмъстило както си знае.
    Не трябва да излязат от затвора - и двамата!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 vasik atanasova

    24 4 Отговор
    ПРАВ СИ
    ЗАЩОТО КАТО СЕ ЗАМИСЛИШ
    ТЕЗИ АКО ИМАТ ДЕТЕ
    КАКВО ДЕТЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ТЯХ ДВАМАТА
    И КАКВО ЩЕ ВИДИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ СИ
    КАКВО ВЪЗПИТАНИЕ МОРАЛ
    И НРАВСТВЕНИ ЦЕННОСТИ ЩЕ ПРИТЕЖАВА ТО
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 vasik atanasova

    20 7 Отговор

    До коментар #20 от "ЕХА":

    КАКЪВ ЮНАК Е ТОЗИ
    ДА СЕ ПРАВИШ НА 70 Г МЪЖ
    ДЕТО ВСЕКИ ДЕН МУ Е ПОДАРЪК
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 vasik atanasova

    2 4 Отговор

    До коментар #16 от "Расулюлах":

    21 коментар
    го писах
    относно твоя
  • 26 някой си

    26 3 Отговор
    Още ли не сте разбрали, че целият извратен и зловещ сценарий за побоя до смърт с бухалка, че и навиране на бухалката в задника на доц.Нейков, уж в резултат на сексуален тормоз и изнудване от доцента, с добавка кражба на златния му синджир е реализиран по идея на лукавата 32-годишна студентка Иванка Стоичкова! Даже допускам насила Стоичкови да са замъкнали стареца на тъмното скатано място единствено и само с цел грабеж! Тъпия Илия и хитрата Иванка са банда нагли крадци и убийци!
  • 27 JudgeWithWisdom

    6 1 Отговор

    До коментар #24 от "vako":

    Най-малкото, защото в един спор истината за всяка страна е различна.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Мара

    0 6 Отговор

    До коментар #2 от "светла му памет":

    Да и насила са го закарали до с.Оризаре,за да го убият!Я се дръж малко с фантазиите!

    Коментиран от #34

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Иво

    3 1 Отговор
    Тоя дебелия галфон сега на него в затвора ще му разработят аналния отвор.
  • 32 И двамата в затвора

    8 1 Отговор
    Хора, престанете да плюете по доц. Нейков, светла му памет!Видяхте ли видеото как адв. Георги Кременаров на убиеца Илия Стоичков категорично отрича, че е имало сексуална връзка, нищо че всички медии изкараха, че починалия едва ли не заслужавал смъртта си, защото е бил похотлив, гнусен развратник. Градил Илия килия с чисто минало, толкова чист душевно герой-мъжкар, че вместо словесно сплашване на 70-годишния старец го насилил зверски с бухалка в ануса, пребил го до смърт, ограбил и заедно с "умната" си жена-судентка Иванка Стоичкова продали набързо ограбения златен синджир! Доживотна за садистите съучастници Илия и Иванка Стоичкови! Такива диви, крадливи, злобни, извратени нерваци са опасни за обществото, защото никой не е застрахован дали някой глуповат безмозъчен съпруг няма и тях да ги ограби, изнасили, направи инвалиди или трупове я заради мега тъпата си овца, която не може да вземе "вишу", я за друго!
  • 33 замислете се

    4 1 Отговор
    Изкарахте доц. Нейков корумпиран перверзник най-вече защото смятате всички преподаватели за такива. А тези като 32-годишната вечна студентка от 2005 г. Иванка Стоичкова, които преследват,тормозят за срещи, изнудват преподавателите за "вишу" не са ли первезници, защото при подкуп има две страни, получаващ или искащ,и предлагащ или изнудван. Никой не кара никого да започва следване. Особено такива като Иванка Стоичкова, които не знаят азбуката, не могат да научат един прост учебник от 200-300 страници за няколко дни и да си вземат изпита. Точно те отиват при доцентите, най-нагло искат оценки, искат дипломи, а главите им са празни. Празни като главата на Илия Стоичков.И като не стане на тяхното, налитат на бой, раздавайки тяхното варварско просташко правосъдие! Така че е спорно, кой е по-големия перверзник, явно цялата система във ВУЗ-овете е перверзна. Възможно е доц.Нейков да е бил тормозен от убийците си години наред с наглите искания на сем.Илия и Иванка Стоичкови, възможно е да е бил завлечен насила на безлюдно тъмно място. Аз и дума не вярвам на съчиненията на убийците му! За мен това е планувано от двамата отмъщение и те заслужават максимална присъда според НК!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 расъждаващ

    2 1 Отговор
    Историята е съшита с бели конци от двамата съучастници в планираното зверство над доцента, който след дългогодишен натиск е съдействал за търсене на връзки с изпитващите,писане на проекти и прочие вечната студентка Иванка Стоичкова да си взима изпитите.Тя съвсем е изнагляла и е искала да бъде уредена на хубава службица.Пенсионерът е отказал вършенето на услуги в бъдеще. Да го изкарат корумпиран секс маняк са измислици на наглите му убийци-лъжци+Заблуда на разследването чрез грабеж на синджир!