Last news in Fakti

5 Юли, 2018 14:45 4 070 11

Оставиха в ареста убиеца на доцента от Пловдив

  • илия стоичков-
  • иванка стоичкова-
  • доцент-
  • стефан нейков

Нейков е починал след жесток побой с бейзболна бухалка, извършен от обвиняемия Илия Стоичков

Оставиха в ареста убиеца на доцента от Пловдив - 1

Окръжният съд в Пловдив остави в ареста с най-тежката мярка "Задържане под стража" 42-годишния Илия Стоичков. Срещу него е повдигнато обвинение за това, че на 3 юли в Пловдив умишлено е умъртвил 70-годишния доц. Стефан Нейков.

Установено е, че Нейков е починал след жесток побой с бейзболна бухалка, извършен от обвиняемия. Това е станало извън Пловдив, близо до село Оризари, където пострадалият е бил примамен от Стоичков и съпругата му Иванка, негова бивша студентка.

По думите на прокурора от ОП Георги Пенев установени са две рани на главата, емболия, множество счупени ребра, кръвонасядания и разкъсване на аналния отвор, причинено от бухалката. Отнет му бил и златен синджир, който Стоичков оставил в заложна къща, допълни Пенев.

По данни на разследването Иванка и убитият са имали връзка през 2005 година, но тя прекъснала обучението си. Сега поискала да поднови следването си и се свързала с Нейков, за да ѝ помогне, а той, според показанията на задържания, започнал да я изнудва за секс.

Илия Стоичков твърди, че не искал да убива жертвата, а само да я сплаши. След побоя съпрузите транспортирали пребития до района на Военна болница, където е намерен от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    5 3 Отговор
    От цялата тази история доста учени преподаватели би трябвало да се замислят. Пари да вземеш е едно а секс да искаш е съвсем друго.

    Коментиран от #2

  • 2 ТЪП НАРОД

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Будалата":

    ....не само си БУДАЛА ами си мн ама мн прост човечец....дори и така да е,а то не е,мислиш ли,че живота струва едно е..не !!!

    Коментиран от #4

  • 3 за незапознатите

    4 1 Отговор
    Още ли не сте разбрали, че целият извратен и зловещ сценарий за побоя до смърт с бухалка, че и навиране на бухалката в задника на доц.Нейков,уж в резултат на сексуален тормоз и изнудване от доцента,с добавка кражба на златния му синджир е реализиран по идея на лукавата 32-годишна студентка Иванка Стоичкова! Даже допускам насила Стоичкови да са замъкнали стареца на тъмното скатано място единствено и само с цел грабеж! Тъпия Илия и хитрата Иванка са банда нагли крадци и убийци!
  • 4 Будалата

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "ТЪП НАРОД":

    Казано е като се радваш на къдраво пиленце ще се радваш и на рунтав чеп. Не съм го измислил аз. Къде у мен толкоз акъл бре.
  • 5 ужас

    8 1 Отговор
    Много странно как всички медии решиха да ни пробутват версията за любовна драма, сексуален тормоз и подобни, а самият адв. Георги Кременаров на обвиняемия Илия Стоичков отрича сексуална връзка!
    Значи тогава кой измисли това, че професора изнудвал студентката със секс? И какво се оказва? Явно убийците Илия и Иванка Стоичкови са искали нещо от доц. Стефан Нейков, той им е казал че не може, като явно е имал предвид ,че е пенсионер, и тези са подивели. За капак му свили златния синджир уж видиш ли е убит от някой друг заради синджира. Но да се върнем на хвърлената в р.Марица бухалка.Аз не знам нормален човек да завира бухалка в ануса на някой. Това само озверял психопат може да направи. Навремето така едни изроди - цигани в казармата бяха разкъсали ануса на едно момче, като го бяха надули с компресор. Такива директно за разстрел и да не ми хабят данъците за тях!
    Що за оправдание на убиеца Илия Стоичков, че искал само да го сплаши.Сплашване е, ако изкочи внезапно от ъгъла и кажеш "бау". Всяко друго пособие не е сплашване, а опит за убийство, в случая успешен.
    За жалост само в България се дават условни присъди или някакви си 10-20 години за такова нечувано зверство над 70-годишен човек!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Пак аз

    3 0 Отговор
    Искам само да попитам, какво означава "примамили" и защо този доцент е отишъл в 23 часа там? Значи ли това че е отишъл с цел да получи нещо,облаги....не мисля че някой би излязъл по това време без причина и още по невероятно е да иде някъде и да срещне точно този без да се уговори...да,против съм убийството на човек но тук има нещо скрито
  • 8 И двамата в затвора

    5 0 Отговор
    Хора, престанете да плюете по доц. Нейков, светла му памет!Видяхте ли видеото как адв. Георги Кременаров на убиеца Илия Стоичков категорично отрича, че е имало сексуална връзка, нищо че всички медии изкараха, че починалия едва ли не заслужавал смъртта си, защото е бил похотлив, гнусен развратник. Градил Илия килия с чисто минало, толкова чист душевно герой-мъжкар, че вместо словесно сплашване на 70-годишния старец го насилил зверски с бухалка в ануса, пребил го до смърт, ограбил и заедно с "умната" си жена-судентка Иванка Стоичкова продали набързо ограбения златен синджир! Доживотна за садистите съучастници Илия и Иванка Стоичкови! Такива диви, крадливи, злобни, извратени нерваци са опасни за обществото, защото никой не е застрахован дали някой глуповат безмозъчен съпруг няма и тях да ги ограби, изнасили, направи инвалиди или трупове я заради мега тъпата си овца, която не може да вземе "вишу", я за друго!
  • 9 замислете се

    3 0 Отговор
    Изкарахте доц. Нейков корумпиран перверзник най-вече защото смятате всички преподаватели за такива. А тези като 32-годишната вечна студентка от 2005 г. Иванка Стоичкова, които преследват,тормозят за срещи, изнудват преподавателите за "вишу" не са ли первезници, защото при подкуп има две страни, получаващ или искащ,и предлагащ или изнудван. Никой не кара никого да започва следване. Особено такива, които не знаят азбуката, не могат да научат един прост учебник от 200-300 страници за няколко дни и да си вземат изпита. Точно те отиват при доцентите, най-нагло искат оценки, искат дипломи, а главите им са празни. И като не стане на тяхното, налитат на бой, раздавайки тяхното варварско просташко правосъдие! Така че е спорно, кой е по-големия перверзник, явно цялата система във ВУЗ-овете е перверзна. Възможно е доц.Нейков да е бил тормозен от убийците си години наред с наглите искания на сем.Илия и Иванка Стоичкови, възможно е да е бил завлечен насила на безлюдно тъмно място. Аз и дума не вярвам на съчиненията на убийците му! За мен това е планувано от двамата отмъщение и те заслужават максимална присъда според НК!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 един човек каза

    2 0 Отговор
    Двама агресивни,лъжливи, крадливи селендури раздават просташкото си правосъдие, гарнирано с долни измислици за обекта на агресията си. И понеже масово хората са с предубеждения, че преподавателите са корумпирани секс извратеняци, безпроблемно масово хората се вързаха на гадостите по адрес на 70-годишния пенсиониран доц. Стефан Нейков.Това е истината, всичко друго е опит на убийците на доцента да се изкарат невинни. Един дявол знае колко още народ са утрепали семейството убийци! Всеки от нас утре може да е под прицела и бухалката на изроди като Илия и Иванка Стоичкови, включително свидетели, разследващи и съдийски състав.