Last news in Fakti

7 Ноември, 2018 12:02 77 201 121

Богатият циганин, убил две жени с колата си, не припознава бебето си

  • карнобат-
  • алекс димов

Карнобатлията Алекс Димов, който прегази две жени навръх Задушница, разгневи сериозно днес съдия Катя Господинова, заради непризнато дете. Това стана по време на заседание в Окръжния съд, при което трябваше да се реши дали да се промени мярката му за неотклонение "задържане под стража", съобщава "Флагман".

На влизане в Съдебната палата, нямаше и помен от младежа с модерна прическа, скъпи дрехи и излъскана визия, лъхаща от нахаканите му снимки във фейсбук. Алекс влезе с качулка и изобщо не се чуваше в залата какво точно отговаря на въпросите на съдия Господинова, сякаш не владееше членоразделна българска реч.

Още в началото на заседанието Господинова се обърна към 18-годишния ром, който бе казал, че е с основно образование, така: Г-н Димов, като какъв се самоопределяте? „Не съм Господин, Алекс съм.”, измърмори задържаният, очевидно неразбиращ от цивилизовано отношение. Този отговор смути десетината журналисти, както и съдебният състав.

Оказа се, че не знае какво е ЕГН. Не можа да посочи и от каква националност е. Съдията направи всичко възможно, за да го ориентира в избора му, да го улесни, посочвайки няколко варианта за националности. Алекс мълчеше. Накрая, след дълго размишление се самоопредели като българин. С това обаче затрудненията му не свършиха, защото трябваше да му се обясни и що е това майчин език. Обвиняемият в крайна сметка каза, че трябва да се пише за него "майчин език - турски".

”Ти изобщо разбираш ли български?”, изостави учтивата форма Господинова, за да не го препотява повече. Отговор не получи. Комуникацията със задържания се оказа меко казано невъзможна, въпреки твърденията му, че има основно образование.

Гневът у съдия Господинова започна да се надига и от висящия във въздуха въпрос кой е дал шофьорската книжка на този човек преди един месец. Гвоздеят на гаврата с българската държава и правосъдието обаче бе в мотивите на защитника на Алекс адвокат Красимир Кацарски. Печеният в подобни дела юрист този път не бе догледал обстоятелствата и изтъкна, че обвиняемият се нуждае от по-лека мярка, за да се прибере у дома - да помага на жена си Катя при отглеждането на новороденото им преди месец бебе.

При проверката на документите на Алекс от съдебния състав, се оказа, че той няма сключен брак по смисъла на българските закони, няма и документ, с който да удостовери, че е станал баща.

Припомняме, че във фейсбук профила на рома, който очевидно произхожда от заможна карнобатска фамилия, има снимки от разкошна сватба, проведена преди година и няколко месеца. Сега той е на 18 години и 6 месеца. Шофьорската книжка е получил 19 дни преди да предизвика двойната смърт на Задушница.

Давайки си ясна сметка за истинските мотиви, поради които масово цигани не припознават децата си, за да ползва "самотната" майка издръжка от държавата, съдия Господинова изригна: „Ти мъж ли си? Къде изчезна мъжкото в теб? Защо не припознаеш детето си?”, запита Катя Господинова. Отговор не получи.

Адвокат Кацарски настоя подзащитният му да бъде освободен под парична гаранция срещу 1000 лева, защото нямал нито едно друго нарушение като шофьор. Но пропусна проблемът с високата скорост - над 50 км в час по неравната улица. Господинова му отвърна така: "Е, кога, според Вас, да направи друго нарушение, след като е взел книжката преди 19 дни?!"

Тя направи и други констатации: Момчето кара Мерцедес, Е класа. Колко пари струва тази кола? Какво работиш?
Отговор отново липсваше.

Разбираш ли какво си направил? Разбираш ли, че ако на тротоара бяха пет човека, можеше всичките да ги убиеш? Как изобщо си взе книжката?”, зададе тя нова серия от въпроси, които увиснаха във въздуха.

Според адвокат Кацарски, Алекс причинил катастрофата заради неравност на пътя, в която попаднала предната гума. Като млад водач, не успял да овладее колата, която помела двете жени – Ганка и Каля и по чудо не е убила и другия човек – Иван Чапанов. След инцидента Алекс се опитал да окаже първа помощ на Ганка, но тя издъхнала в ръцете му.

Прокурор Валентина Маджарова изтъкна, че има сериозна опасност Алекс да избяга, ако остане на свобода. Той често пътувал в чужбина, през последната година е бил 4 месеца зад граница. Разбра се още, че баща му бил в Англия.

Последното обстоятелство, както и тежкото обвинение, бяха достатъчно основание съдия Катя Господинова да го остави в ареста. „Убил си двама души, а дори не каза, че съжаляваш, ако излезеш навън, сигурно ще се качиш отново на автомобил””, обърна се към задържания съдия Катя Господинова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не е само той

    377 6 Отговор
    Припознай ли го веднага спират помощите за самотна майка

    Коментиран от #108

  • 2 гоСт

    144 37 Отговор
    За всичко в статията съм съгласен,но това подвеждащо заглавие...ми идва в повече,че ако се направи статистика,ще излезе ,че голям процент от българските семейства не припознават децата си...иначе ,той може да прави симулации ,че не разбира,че не знае...адвокатски хватки за избягване на сериозна присъда!

    Коментиран от #29

  • 3 Франс

    219 3 Отговор
    Така трябва,как е решил теста да се види
  • 4 Емил

    376 5 Отговор
    Пишат за този като за изолиран случай, а всъщност е правило! Над 95% от циганите са си купили книжките!

    Коментиран от #59

  • 5 гост

    285 2 Отговор
    Добре дошли в ежеднението. Българите едвам успяват да си отглеждат децата, рабоят и визмат малки заплати, но не получават социално подпомагане. Циганите живеят в големи къщи, скъпи коли, на по 18 дори са с повече от едно дете и с никого не се съобразяват, камо ли със закони. После защо били убийци, ами какви да са? Преди четвърт век нямаше да му се размине затвор, а сега може заради "чисто минало". Комици, две убийства и пледира за чисто минало.

    Коментиран от #61

  • 6 Недоволен

    173 6 Отговор
    Хасане Синане и тем подобни други пишешти в тоз форум, тоз от вашите е май нали, как ще го защитите нещо хубаво за него ще кажете ли. Жалкото в картинката е че това вече е много често срещано явление, няма образование книжка взел, от богата фамилия а неприпознава детето си заради помощи. Жалкото вече е че държавата ни си замина и спасение няма

    Коментиран от #35, #120

  • 7 Учуден

    128 10 Отговор
    И защо трябва да се връща казармата - за да се защитават такива... Те си гледат живота - иху аху, само сватби са им в главите и нищо друго. Не ценят живата на другите, нито мнението им.
  • 8 Циганин

    108 16 Отговор
    Най - лошото което може да се случи на един шофьор е да убие човек на пътя. Възрастта за получаване на шофьорски книжки трябва да се вдигне. Че днешните келешчета си мислят че се качват на СУ-27

    Коментиран от #15

  • 9 Ники

    263 5 Отговор
    Няма какво да се лъжем .. този етнос ще ни погуби , неграмотни , първични , мръсни , ниско-интелигентни , с чувство за безнаказаност ... е как да се оправим като 20% от населението ни е това .... и ги валчим на наш гръб , Държавата не може да даде средства на младите хора да правят повече деца ето заради тия ... щото при тях това е бизнес и 10 деца ще направят и ще ги хвърлят на улицата само и само да взимат парите за тях ... и дори образование да се иска ... за 1 месец ще са с дипломи цели градове ... направо нещастна история ...

    Коментиран от #71

  • 10 sursur

    214 1 Отговор
    омразна ми от цигани всеки ден само за цигани слушам за тая мръсна гадна напаст

    Коментиран от #93

  • 11 Един от вас

    270 0 Отговор
    Браво на съдия Катя Господинова!Адмирации!Така се говори с намазани адвокати и забравили себе си индивиди!Ако всички съдии бяха като нея досага да сме се оправили 1000 пъти!

    Коментиран от #99

  • 12 бббббб

    221 0 Отговор
    Сега да проверят как е издадена книжката
  • 13 незнайко

    144 3 Отговор
    Този не гние ли вече в затвора ? Какво са церемонят с него ? Може би чакат подкуп от БОГАТИТЕ му родители ? Все повече се излага нашето правосъдие!!!
  • 14 хуманист циганомразец

    151 0 Отговор
    И тези нищожества, които не знаят защо съществуват на този свят, убиват и издевателстват над достойните човеци...жалко. Чиста и свята Република!
  • 15 незнайко

    162 1 Отговор

    До коментар #8 от "Циганин":

    Не трябва да се вдига възраста за вземане на свидетелство за правоуправление на МПС . ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ НА ЦИГАНИТЕ ДА ПРИТЕЖАВАТ ТАКОВА !!!

    Коментиран от #34, #44

  • 16 Гост

    70 15 Отговор
    В България простотията и дилетантството убиват и са на най-висока почит. Какво ви учудва този продукт на т. нар. държава? Той е просто продукт на една система, която изгони и продължава да гони умните и способните. Не се косете, а си събирйате багажа. Ако ви е мил животът и този на вашите близки и деца се спасявайте извън тази Ла***на дупка.
  • 17 пенсионер милиционер

    159 4 Отговор
    Този да не се прави на дебил. Не знаел какво е ЕГН и какъв е? Айде бе! Очевидно с адвоката са избрали стратегия да се прави на малоумен, ако не мине номера с неравността по пътя. Дайте ми го на мен за 2 часа в мазето на РПУ-то, колко бързо ще се самоопредели, ще си каже ЕГНто и всичко ще си признае.
  • 18 Смятайте

    122 1 Отговор
    Колко милярди изтичат за циганската напаст. Защото правила няма. И това ние го финансираме!!!! Крайно време е да излезем на улицата с конкретни искания за спиране на паричните помощи, за ограничаване на броя на деца на семейство, което неможе да ги издържа, за строги мерки по въпроса с образованието на тези хора, както и строги наказания законови и накрая създаване на условия за катожнически труд, така че каъо набихаме 200,000 престъпника за 2-3 години, то тези да могат да бъдат полезни за икономиката дори в затворите-нещо като строителни войски. Едно е ясно-ние сме тези, които трябва да търсят сметка на политиците за тяхното геноцидско бездействие!!!
  • 19 Простетник Вогон Джелтс

    139 0 Отговор
    Изпитната комисия, дала шофьорска книжка на този орк трябва да бъде разследвана...направо смърди работата.

    Коментиран от #87

  • 20 Балканджи Йово

    136 4 Отговор
    Поклон пред съдия Катя Господинова! Сега " компетентните органи" да се самосезират и да проверят как мангалоида е взел книжка като не може да си прочете листовките, има ли " жинътъ" самозабременителни функции, да се прекрати практиката " самотна майка"- все някой я е превел в зачатъчен режим- това е нежелание или отказ от изпълнение на функционални задължения! Ако трябва криминално да се издири осеменителя, но дете се създава от две разнополови човешки същества!
  • 21 Тръмп

    130 2 Отговор
    Турски циганин???Това олицетворява всичко лошо и до какво водят корупцията и липсата на образование!!!До убийства от идиотия!Как е взел диплома, книжка,майчин език,мерцедес и е станал баща на 17години!С пари,кражби и подкупи!!!Щом държавата им позволява,то убийствата от идиотия ще станат ежедневие!!!!€€€€€
  • 22 Чурулик чурулик

    100 3 Отговор
    Аре на гилотината стига го бавете бееее
  • 23 Townboy

    105 2 Отговор
    Много от проблемите в България ще се решат ако се въведе изискване за право на гласуване минимално средно образование.

    Коментиран от #86, #89, #115

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 гост

    126 2 Отговор
    Някой от да е виждал циганин на учебна кола,защото аз никога

    Коментиран от #54, #75

  • 26 Нъл тъй

    53 18 Отговор
    Вие българите обичате циганите. Ето, намерили сте му добър адвокат - българин. И знаете ли колко парички ще смъкне той за защитата му?

    Коментиран от #96, #116

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Някъде там

    94 1 Отговор
    В някой страни помощи се взимат до второ дете. Ако имаш трето помощи за него не се дават. Щом искаш да имаш повече деца ок но няма помощи освен ако второто раждане не са близнаци. Образованието не е показател за това дали си идиот. Виждал съм висшист да пише ”ас сам” и това човек с диплома за висше. Друго където трябва да се направи е да се дават помощи на самотните майки само за едно дете освен в случай на починал баща. Не може да ги нацвъка 3-4 и да е самотна като ги има толкова да си ги гледа защо аз трябва да ги храна?
  • 29 Петя

    59 4 Отговор

    До коментар #2 от "гоСт":

    Кой говори за български семейства!?! Това е типична за циганските семейства!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Коняря

    79 4 Отговор
    На циганин повече от каруца не трябва да се позволява обаче теглена от магаре........
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Рто

    89 0 Отговор
    Циганите са крайно тежка форма на заболяване, а крайно тежките форми на заболявания,се лекуват с крайно тежки форми на лечение!!!

    Ако ме разбирате!
  • 38 Салам Алеко

    50 2 Отговор

    До коментар #35 от "Ердоган":

    А майчиния му език турския! И ти и той сте цървули! Сигурно и твоята книжка е като неговата!
  • 39 отвратен

    59 0 Отговор
    това е част от циганизацията на Република България дами и господа!!!
  • 40 ЕХОТО

    58 0 Отговор
    Мазна циганска мутра,която и Господ не припознава.
  • 41 Геле

    81 2 Отговор
    Само адмирации за съдията Господинова - браво, повече такива като нея...
  • 42 12 65

    59 3 Отговор
    От какво е забогатял този хемороид.Бизнесът му светъл ли е?
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Щурчо

    52 3 Отговор
    Те ти един приобщен към обществото циганин, пардон ром ... Дето стана 20 и кусур години ги приобщават ....
    Не разбраха ли, че ще приобщиш циганин към обществото, когато приобщиш бълхата към кучето ..
    Да де ама има едни парчики ...
  • 46 Тъжен

    42 2 Отговор

    До коментар #44 от "Смешен":

    Има цигани и цигани! Има цигани дето крадът с едната ръка, и цигани дето крадът и с двете! Наистина си Смешен!

    Коментиран от #121

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 гошо

    67 4 Отговор
    Прочетох статията и всички коментари. Имам въпрос: не гласуваха ли половин милион българи за трите партии от Патриотите за да променят нещо в тази посока? А с това ли се занимават Патриотите?

    Коментиран от #94

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 БОКО

    71 1 Отговор
    Инструктора ,който взе парите бял ден да не види!Продажни мекерета!Заради корумпирани изроди като вас България си отива и идва тази паплач!
  • 51 Циганин

    11 64 Отговор
    Абе я да вземете да стегнете малко и да спрете да гледате на циганина у канчето че започва да ми писва от вас. Вие нали сте образовани и умни па и не крадете да ви у пропадналия народ. Все друг ви е виновен че станахте модерни джендъри и забравихте как става размножаването. Я започвайте да се опрашвате и си гледайте собствения живот. Щяла да стане циганска държавата, няма да стане, ще дойдат други татари да се нарекат българи и ще стане тяхна държавата.

    Коментиран от #57, #105

  • 52 88888

    47 4 Отговор
    Да се разследва начина за издаването /придобиването /на право за управление на МПС-И същите тези които са му издали книжката за водач на МПС-да бъдат наказани със СЪЩИТЕ ТОЧКИ И ПАРАГРАФИ ОТ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС -за нарушения и престъпления в дадения случай-защото ТЕ СЪЩО ИМАТ ОПРЕДЕЛЕНО ВИНА ЗА НАРУШЕНИТО /ЗА УБИЙСТВОТО НА НЕВИНИТЕ ЖЕРТВИ/,,,,,

    Коментиран от #92

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Радо

    54 0 Отговор
    Неграмотен бил, пък има Сураттефтер!!..аз дето сэм с вишУ нямам профил там, а мангала има!!...и сигурно има последен модел айфон за 1000лв да си зяпа фейса постоянно, като повечето ми зомбирани приятели.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 kick

    40 0 Отговор
    Кво дело бееее, на дръвника веднага...
  • 59 Prodajnik

    33 1 Отговор

    До коментар #4 от "Емил":

    Казваш купили са си! Значи щом го знаеш, претполагам и цяла Булгария знае. А компетентните т.е. хората които са на ясла в тази продажна държава него ли знаят????
    Но щом са ги купили тези богати ц... , то трябва някои продажни българи да са им ги продали нали???
  • 60 ИЯО

    35 1 Отговор
    Богат,беден манго си е манго.
    И един лаф отпреди Фейсбука. По повод безалкохолно с вкус на манго.
    Поръчва се с думите: Един газиран циганин.
  • 61 байчо

    33 2 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Не той бе. Адвокатът му - вероятно българин, пледира, че е невинен. И че няма други проишествия за 19те дни с книжка.
    И много им оттърва в съда да не разбират нито български нито нищо.
    Има случаи в които някой си признава вината и после твърди, че не е разбрал какво признава.
  • 62 Мангуста

    50 2 Отговор
    А министерство на образованието, скъпи сънародници, от миналата година насам ви харчи парите за да плаща стипендии на дърти цигани на по 70 години да изкарат документ за начално и за основно образование за по три месеца!!! Вижте в МОН - Проект "Нов шанс" - 29 милиона лева. Поредното Предателство!
  • 63 Гого

    25 8 Отговор
    Ама как така не вкарвайте в панделата електората на Герб ще разсърдите диктатора от Банкя.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 кви законо не

    45 1 Отговор
    този утрепал две жени, искал да си гледа семейството, ако е в америка промерно му да две доживотни и ще му ходят на свиждане в панделата.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Салам Алеко

    26 0 Отговор

    До коментар #66 от "Kasapina":

    Ми ти много грамотно момче си бе! Във втори или в трети клас спря да ходиш на училище? ЕГН купил ли си си, и знаеш ли колко тежи?
  • 68 Бачо кольо

    38 2 Отговор
    Защо никой никога не се поинтересува и не написа името на автошкола произвела този ,шофьор и подобните нему и те продължават да бълват убийци на конвеир
  • 69 Учителя

    38 0 Отговор
    Да му се конфискува имуществото за да се плати обезщетение на жертвите
  • 70 Асен

    31 2 Отговор
    Емил ти хубаво казваш, че над 95% от циганите са си купили книшките, а въпроса е там... От къде ги купуват?
    - От българската мафия разбира се...
  • 71 Язе

    33 1 Отговор

    До коментар #9 от "Ники":

    Ники,не си прав."Държавата не може да даде средства на младите хора да правят повече деца ето заради тия ... щото при тях това е бизнес и 10 деца ще направят и ще ги хвърлят на улицата само и само да взимат парите за тях ... "Държавата може,но НЕ ИСКА.Това им е електората и това е един от начините да ги обгрижват.Дойдат избори и за 10лв си осигуряваш един глас.2 млн.цигани и си избран за министър председател.След това за 5год.си избиваш всичко с лихвите.Нормалния народ,кучето го яли.
  • 72 Циганин

    19 4 Отговор
    Тоя фес не е Циганин и всеки който има турско име не е Циганин,правете разлика той сам си се определи като миризлива чалма,да умира там в ареста сега миризливия фес.
  • 73 Циганин

    17 7 Отговор
    Тоя фес не е Циганин и всеки който има турско име не е Циганин,правете разлика той сам си се определи като миризлива чалма,да умира там в ареста сега миризливия фес.

    Коментиран от #114

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Андрешко

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "гост":

    Един единствен път съм виждал и бях сразен от факта.
  • 76 abv

    32 1 Отговор
    Тотална проверка на всички цигани със скъпи имоти във всяка една махала в България. Отнемане на незаконно придобитото имущество в полза на държавата и затвор за незаконно придобитото/откраднато,по престъпен начин/.

    Коментиран от #113

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Анализатор

    31 0 Отговор
    Време е да се смени социалната политика- до 3 деца,, иначе плащаш! Циганките снасят всяка година източват помощите, самотни майки са, че и доработват на магистралата
    За българките сключили брак, няма детски, защото ходели на работа..
    Това какво е? Нещо джуркано, като Гинка-ЧЕЗА, нищо не разбира, пари няма, а се урежда с шалтера на държавата!?
  • 79 Жепеец

    29 0 Отговор
    Служих през 1988/1990г.в Карнобат жп поделението до гарата и имахме старшина който се казваше Господин Господинов,не знам дали са роднини с съдията и той беше строг,но справедлив.Ако наистина се окаже че циганина е неграмотен ,тогава трябва да се провери как е получил книжката.
  • 80 Помислете добре

    24 0 Отговор
    За такива като този български ром ,говореше г-н Валери Симеонов, че отдавна трябва да им се спират незаслужените детски помощи. Така също не е искал да обиди всички майки с болни деца ,а тези с фалшивите документи. Не обвинявам БСП и ДПС ,които извличат политически девиденти ,а уважаемите журналисти. За тях това са сензации.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Дани

    11 14 Отговор
    Незнам как може да го наричате циганин,като е турчин?Българина акъл дава а акъл няма.Циганин е колкото оня Северин е циганин.Това са турци а на вас ви е по-лесно така,защото все циганите са ви проблем а сте сляпи да прогледнете истината,че зад всички тези проблеми стоят гладни Българи на които се дават маса пари и дали е циганин или накакъв др.не им пука.Българина е корумпиран,и в тази държава освен да ни свалят и кожите др.наяма да стане.Усти големи за циганите а за цени на горива,храни,заплати се мълчи.Народа е свикнал да му е вътре,проблема е,че реалноста нама нищо общо с малцинствата,и докато ние тук пишем коментари,Българите от парламента си пишат хонорари.
  • 84 КАЗАНОВА

    4 2 Отговор
    ОХ ТАЗИ ЦИГАНКА ЩЕ ИМ СЦЕПЯ ЗАДНИКА
  • 85 Юда

    20 0 Отговор
    Тоя помияр трябва да изгние в затвора.Така се прави в цивилизования свят.
  • 86 Аз и другите

    12 0 Отговор

    До коментар #23 от "Townboy":

    Това го говоря от 5 години и някои са ми казвали малоумник
  • 87 Некой си.

    15 0 Отговор

    До коментар #19 от "Простетник Вогон Джелтс":

    Каква изпитна комисия брат???? Ще платя 20 лв.за снимка на циганин в учебна кола и 50 лв. за снимка на циганин на листовки!!!!???
  • 88 Радослав Попов

    16 2 Отговор
    Да кажа, да кажа, без псувните няма какво да кажа, изрод скапан. Ще видим дали наказанието ще отговаря на стореното!!!
  • 89 Радослав Попов

    8 3 Отговор

    До коментар #23 от "Townboy":

    А вие си мислите че народа избира управниците... Смеяяя се на глассс!!! Резултата от изборите въобще не зависи от това кой ще гласува а колко за да могат управляващите да си разпределят гласовете.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Някой

    16 1 Отговор
    Не са виновни циганите за безнаказаността си виновни са управляващите защото на тях им трябват маоумници да им гласуват и слугуват.
  • 92 BG пич

    16 2 Отговор

    До коментар #52 от "88888":

    Точно така ! Наричат се съучастници ! Заедно с адвоката българин продал се за пари ! 😖
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Лошо

    5 2 Отговор

    До коментар #48 от "гошо":

    А ти що не гласува за да станем един милиона да ги оправим.Но сигурно си хапнал едно червено кебапче и си объркал бюлетината.
  • 95 Ученик

    11 0 Отговор
    Нова приказка за добрия РОМ . Веднага да се добави в учебниците.😠😠😠
  • 96 Бай той

    0 1 Отговор

    До коментар #26 от "Нъл тъй":

    Я да ни осветлиш моля.
  • 97 Усмивката

    6 0 Отговор
    По същата причина ,щото улично псе вземе да хапе ,лае, напада ,и видиш ли неможело да говори,не разбирало от нормално поведение и нямало ЕГН да взе ме го оправдаеме?.А не дай .Бо..е и убие човек .Кво ще го разпитваме ли.Да очакваме да се разкае. ..?
  • 98 Неравност по Пътя

    12 0 Отговор
    Всички адвокати на сапун , заедно с тези които защитават !
  • 99 азбълг

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "Един от вас":

    Сега говори, а утре ще го пусне с условна!
  • 100 Трите хикса

    11 0 Отговор
    Няма циганин - няма проблем.......
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Зайко Байко многознайко

    13 0 Отговор
    Така, четох, четох, четох, четох и накрая обобщих: Циганите се размножават в геометрична прогресия, въпрос: поради що? Отговор, за да вземат повече помощи! Българите се размножаваме в аритметична прогресия! Въпрос: Защо? Защото трябва да плащаме, ток, вода, данъци за къщи, коли, смет и т.н. и т.н.Когато платиш всички тези данъци и такси вече въобще, ама въобще не ти се мисли за секс или да правиш деца. Тука се сещам, какво казваше дядо ми Мъдрият Заек, цитирам: " Кахърен х.й не е.е"!
  • 103 Vie kajete

    2 1 Отговор
    Maksim Staviiski dali govori dobre bulgarski,
    Ako samo tova vi e problema to ne se pritesnyavaite !
    PP
    Kato se zamislya „shto „ne doide da poomete okolo 80%ot vas ,che vijte do kade dokarahte Bulgaria
    80% Debili
  • 104 патриотъ

    12 5 Отговор
    Нещата взеха да стават твърде сериозни с циганите и не е далече времето,когато малка искра ще запали голям огън!Боко ни натресе тоя проблем на главите и сега мълчи като риба,когато го питат за циганския проблем,но търпението,макар и късно,ще свърши и тогава ще стане страшно и за циганите и за управляващите!Амин!
  • 105 ШибеК

    6 1 Отговор

    До коментар #51 от "Циганин":

    Цигански циганин,и за сапун не ставате!
  • 106 Юнак

    12 0 Отговор
    Съдийката да призове тия мошеници , дето са дали шофьорската книжка на мангала и да ги запре за по-дълго. Някой да е виждал циганин в учебна кола ?!?;
  • 107 Марони

    14 1 Отговор
    Той циганина си е купил книжката,но българина,който му я продал е дваж за трепане!Българите са предатели по рождение и баш прости тарикати!
  • 108 Мари

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "не е само той":

    Разбира се че ако каже че е негово дете, как ще смучи от държавата. Ние им даваме помощи, народа. А моите две внучета останаха сираци, и спряха издръжките, защото майката имала високи доходи. Безумие, това са техни пари по закон ! Иначе как ще плащат на такива като тези мързеливци. До живот в панделата, два живота е вземал мангала.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Расист

    3 1 Отговор
    Какво семейство. Какво дете Hали м****** не си е признал детето значи няма деца.
  • 113 Учуден

    2 3 Отговор

    До коментар #76 от "abv":

    Ха сега.!?
    Я по добре да се огледаме за имотите на Българите.!!!
    Циганите крадат, но Българите са #1по кражба в световен мащаб.!!!
    ВРЕМЕ Е ДА СЕ ЗАМИСЛИМ.!!!
  • 114 Пепата

    3 0 Отговор

    До коментар #73 от "Циганин":

    Има турски,румънски цигани,бургуджии\най-богатите\ български цигани\не зная от къде са\и...ред други видове.В Русия има руски цигани\руско-говорящи,в Сърбия са сръбските цигани и други..Приспособили са се като език към страната от където идват.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Митко

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "Нъл тъй":

    Ти виждал ли си адвокат цигани???
  • 117 Пешо

    1 0 Отговор
    Нека да въведат ергенски данък да видим тогава колко самотни майки ще има
  • 118 Калчо

    1 0 Отговор
    Убиствата по тротуарите и по пешеходните патеки във България 80%са умишлени,и срещу заплащане от дадени полу хора се убиват гражданите ни.От горе всичко се прекрива и за това народа се заблуждава със млад шофор или без книшка,или дрогиран.Власта трябва да се смени за всички проблеми във България,обиски трябва да се правят на тези платени убици,телефоните им да се разпечатат и проследят,банковите им сметки.Но порачители и власта са във комбина,за това и ословни пресъди на убиците им дават
  • 119 Калчо

    1 1 Отговор
    Убиствата по тротуарите и по пешеходните патеки във България 80%са умишлени,и срещу заплащане от дадени полу хора се убиват гражданите ни.От горе всичко се прекрива и за това народа се заблуждава със млад шофор или без книшка,или дрогиран.Власта трябва да се смени за всички проблеми във България,обиски трябва да се правят на тези платени убици,телефоните им да се разпечатат и проследят,банковите им сметки.Но порачители и власта са във комбина,за това и ословни пресъди на убиците им дават
  • 120 Реалист-ром

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Недоволен":

    Какво да се защитава такъв ? Нека според законите се действа. И заради ей такива да не се обвинява цял етнос. Даже и 95 процента от етноса да са такива,нека се действа според законите. Но останалите 5 процента да не бъдат под един знаменател с ей такива ,като тоя.
  • 121 цигането

    1 0 Отговор

    До коментар #46 от "Тъжен":

    хан крум скоро ще ходи в парламента ,да им исьхнат рачичките на тия дето крадьт и окрадоха .