3 Ноември, 2018 10:38 7 915 13

Кървава Задушница в Карнобат! 18-годишен е блъснал две жени, едната е загинала

  • задушница-
  • карнобат-
  • блъснал-
  • водач-
  • 18-годишен

Водачът е с едномесечен шофьорски стаж

Кървава Задушница в Карнобат! 18-годишен е блъснал две жени, едната е загинала - 1
Снимката е илюстративна. Източник: Shutterstock

18-годишен шофьор е блъснал две възрастни жени на тротоар в Карнобат, едната от тях е загинала, другата е откарана в болница в кома, съобщава ОДМВР- Бургас. Около 08.02 часа в Районно управление – Карнобат е получено съобщение за тежък пътен инцидент, възникнал на карнобатската улица „Петър Берон“ № 33 А, при който 18-годишния младеж от Карнобат А.Д. (с едномесечен шофьорски стаж), управляващ лек автомобил „Мерцедес“, с бургаска регистрация, вероятно поради движение с несъобразена скорост и загуба на контрол, се качва с автомобила на тротоара и блъска намиращи се там две възрастни жени, пише "Фокус". При инцидента едната загива на място, а втората – К.Г., 84-годишна от Карнобат е откарана в кома в УМБАЛ – Бургас. В момента здравословното ѝ състояние се уточнява.

Своевременно водачът на автомобила е задържан от служителите на Районно управление – Карнобат и тестван за употреба на алкохол, като дрегерът е отчел отрицателен резултат. Предстои тестването му за употреба на наркотици. Работата по установяване самоличността на загиналата жена продължава.

Очевидец на инцидента твърди, че "има пръснати части от тела, на разстояние 20-30 метра".

Кметът на Карнобат Георги Димитров потвърди за случилото се.

„Около и в гробищния парк съм въвел ред чрез униформени полицаи и патрулка, тъй като целия град се струпва на този ден именно на това място. Как да предвидя обаче, че подобно нещо може да се случи в някоя от улиците”, заяви потресен Димитров.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Pompev

    19 0 Отговор
    абе факти,отворете глава катастрофи бе,имаме 680 убити на пътя за година-по 2 на ден,за да се борим съзнателно против това
  • 2 biznes

    27 5 Отговор
    отворете рубрика
    наркотиците на геерб
    марихуана, амфеетамини
    бизнесът на геерб
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 За Задушница

    4 21 Отговор
    Тъй де, убаво сте написани.То всеки ден се блъскат и умират.Ама, друго е две блъснати с разхвърчани черва тук-таме по сладкарницата.У, я един дроб на вестникарската будка.Ха и едно око залепнало на една детска количка.Абе мозък и хрущяли да има.Да не забравете да купите нещо, че се раздава за Бог да прости!!!

    Коментиран от #6

  • 5 ПК-РК

    18 3 Отговор
    БЪЛГАРИЯ...на бОЙКО,здравеопазване,съдебна система,правосъдие,пенсии,образование,заплати,интеграааация на ромското население,пътна ифраструктура,иииииии,ВСИЧКО ЦЪФТИ -за кво да се потят в заседаня,няма нужда,нали си ни прибират парите така и така,а докога се питам.......
  • 6 123

    13 3 Отговор

    До коментар #4 от "За Задушница":

    Много смотан коментар ...от къде ти ги ражда хралупата ?
  • 7 Будалата

    10 1 Отговор
    За малоумните чикиджии няма почивен ден.
  • 8 Информиран

    11 0 Отговор
    Поредната циганска тъпотия. Завчера взел(купил) книжка и се изживява като Шумахер.
  • 9 Мдааа

    12 3 Отговор
    На мой близък убиха баща му при катастрофа, а неговия спътник го пратиха в кома, като отзаде им се натресе някво пишлеме каращо с 190км/ч. Пишлемето не успяло да вземе завоя с тази скорост и така им се натрясло отзаде, че направо ги пратило в канафката. Но това не му е за пръв път на пишлемето - преди това пак е карал с превишена скорост, губи контрол и блъска жена на тротоар, след което тя става инвалид за цял живот. Обаче за влизане в затвора и дума не може да става. Накрая моите близки взеха 50 000 лева кръвнина при положение, че баща му беше бизнесмен и тези пари ги вадише за една година. Направо им се подиграха и изплюха в лицата. За убийство при катастрофа нрябва да се дава доживотно присъда и дори смъртно присъда!! Особено ако катастрофата е причинена в градските пътища, тогава това си е чисто погазване на всякакви закони и морал

    Коментиран от #10

  • 10 Голям Слон

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Мдааа":

    Тук явно Темида е мерила бизнесмените. Единият правил 50.000 за година, а другият на месец...
  • 11 pazenek

    0 16 Отговор
    На където са тръгнали, там са стигнали!!! Мал шанс , за момчето, всички сме били млади шофьори!! Те поне са стигнали по- бързо до близките!!!

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гого

    2 0 Отговор
    А селянина от Банкя ни обясняваше че запалените фарове през деня ще оправят нещата.