Last news in Fakti

11 Ноември, 2018 10:44 2 720 3

Издирват мъж за убийство в Горна Оряховица

  • горна оряховица-
  • убийство

Убита е млада жена

Издирват мъж за убийство в Горна Оряховица - 1

36-годишен криминално проявен мъж от Горна Оряховица е издирваният като запозодрян за жестокото убийство на жена в апартамент в кв."Пролет" в железничарския град, научи в. "24 часа".

Задържан е и собственикът на жилището - 36-годишният Светльо, който подал сигнала за намерената в безпомощно състояние жена. "Проверява се съпричастността му към извършеното тежко криминално престъпление", каза шефът на областната полицейска дирекция ст.комисар Димитър Машов.

Според съседите собственикът на апартамента, в който цяла нощ срещу събота имало тракане и силен шум от разправия, е наркозависим. От същото обкръжение е и издирваният за убийството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жена

    6 0 Отговор
    Тия наркомани избиха младите жени. Ама то е за това, защото знаят, че ще полежат и ще излязат. СРАМОТА !
    С каквато мярка са мерили те с такава да им отвърнат. А всъщност остават безнаказани, особено като се признаят за виновни и кажат, ооо не помня какво съм направил и не мога да повярвам, че съм го направил.
  • 2 Eee

    4 4 Отговор
    За съжаление това е истинското лице на демокрацията.
  • 3 Трънчев

    2 0 Отговор
    След "разкриването" на убийството в Русе и все още липсваща присъда срещу оня циганин, подобни убийства ще зачестяват!
    Няма възпираща или възпитаваща държавна институция срещу подобни злини.
    Няма!