Last news in Fakti

19 Ноември, 2018 16:29 7 829 8

Момичета биха съученичка, карат я да прави мръсотии с момчета

  • побой-
  • съученичка-
  • благоевград

Скъсали й якето и я удряли по главата

Грандиозен скандал в 5-то училище в Благоевград. Две момичета нападнаха и биха жестоко 12-то класничката Зорка П. Скандалът бил заради отказа на Зорка да прави гнусни неща с момчета и да взима дрога.

Случаят вдигна на крак полиция, училищно ръководство, които днес събраха при директорката Тричкова, участниците в грозния екшън. "Скъсали са якето на детето ми, удряли са я по главата, водих я в спешно отделение снощи, защото не се чувства добре", разказа пред Struma.com майката на Зорка, Галина.

Според нея побойничките удряли главата на дъщеря ѝ жестоко, дърпали я заради отказа и да бъде като тях, Христина и Надя са посочените от момичето съученички. "Защо аз не знам, че детето ми е бито?", пита майката.

Говорила с класната ръководителка на 12-ти клас, г-жа Насина, която заявила, че момичетата се разбрали помежду си.

"Наричам това опит за потулване на инцидента, няма да оставя нещата така". До края на деня днес ще проверим случая, разговаряйки с директора, инспектората по образование, за да чуем и другата гледна точка. Очаквайте подробности.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джигит

    104 1 Отговор
    Майката да вземе сега една дряновица и да ги сгащи тия малки к... и някъде по тъмниците и да им даде един хубав урок по обноски!
  • 2 Странен случай

    38 17 Отговор
    Обикновено не се налага да биеш дванадесетокласничка за свирчоци
  • 3 Хасан

    60 10 Отговор
    Всичко идва от изродената представа за равни права ! Огромна част от днешните тийнеджърки са в пъти по-агресивни и цинични от своите връстници момчета ! Не случайно в мюсулманския свят жената по права е след камилата ! Това е реалността !

    Коментиран от #4

  • 4 Така е

    58 5 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    Ппц жените са по - леки и алчни от мъжете. Иначе мъжете и жените са еднакво жестоки и бездушни. Световният елит го знае, затова се опитва да набутва повече жени във властови позиции. Човечеството се опази поради причината , че имаше по-малко жени на властови позиции. Освен това мъжете вършат 50% от престъпленията иммено заради жени!!! Така като гледате Цецка, Диляна, Фандъка, Атанасова и прочието гирбаджийски к*рви, дали виждате някакъв морал, отговорност, смиреност и прочие??? На тях ако им се даде властта ще са по-зле и от Тиквата!!!

    Коментиран от #5

  • 5 Aaa

    25 18 Отговор

    До коментар #4 от "Така е":

    Не знам за тези, но за КУрнелия е доказано, че е алчна и крадлива, а сега управлява партията авторитарно, като диктатор.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бай а Хой

    27 0 Отговор
    Тез да ги фанеш и кат ги почнеш със сноп коприва по пу**ите... докат припаднат....
  • 8 Отнесен...

    1 0 Отговор
    Я припаднат, я не, а може и някой копривен оргазъм да получат малките наркоманки.А сега да фокусираме темата:
    Училищата от край време прикриват подобни случай, опитвайки да запазят имиджа си. За съжаление болшинството от учители и директори са стари номенклатурни кадри с изкривено мислене. Агресията в училище расте и трябва да се вземат строги мерки за такива случаи. Преди време имаше затвори за непълнолетни, а хора, които пребиват някого, за да го склонят към сексуални контакти...не съм експерт, но това си е углавно престъпление!!!