21 Ноември, 2018 11:00 55 552 43

Проговори майката на принуждаваната да прави орален секс

  • съученичка-
  • благоевград

Как мина срещата в кабинета на директора Тричкова, родителите на трите ученички, замесени в скандалния екшън  

В понеделник в кабинета на директора на Пето училище в Благоевград г-жа Тричкова се събраха участничките в скандалния екшън.

В присъствието на родителите си момичетата, уличени в побой над съученичката си Зори дадоха и своите обяснения по случая. Едно от тях е дъщеря на известен местен бизнесмен. Противоречиви са показанията на дванадесетокласничките. Обвиняват се взаимно, а учителите твърдят, че момичетата ще се разберат.

Не на това мнение е майката на битата ученичка, която говори пред struma.com:

"Страшно съм ядосана, предупредих още в петък класната ръководителка, че двете момичета тероризират Зори. Карат я да им дава пари, по 20 лева, по 10 лева уж за неплатени канабисови цигари. След като тя отказвала да пуши, двете я подложили на невероятен тормоз със заплахи:

Ще правиш с.. ки на момчетата срещу пари, ще те пребием и т. н. Зори е търпяла това дълго време и в петък ми каза. Веднага се обадих в училището да вземат мерки, но в неделя детето ми бе нападнато и бито. Разбирам, че са в трудна възраст, но къде са възрастните. Аз предупредих, че нещо се случва с тези момичета. Защо не бяха предупредени, а се стигна до боя. Пуснах жалба в полицията и разбрах, че полицаите познават една от девойките, която преди време била в апартамент, където е намерена дрога, но била на неин приятел. Пращали някакво момиче да взема дрога и насила да карат Зори да пуши. Преди време Зори ми сподели, че опитвала такива цигари, взех много строги мерки и тя спря, сега я изнудват. Как да спася детето си? - това попитах днес в кабинета на директорката г-жа Тричкова."

Едно от момичета пък казало, че Зорка я нападнала в гръб, а била оперирана, имала операция на опашката, затова се стигнало до сблъсъка. Майките умолявали майката на Зори децата да се разберат между тях. За случая е сезирана полицията. Очаква се коментар на директорката и шефа на РИО И. Златанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    228 8 Отговор
    Те са още примати. Вижте едното момиче казва , че има операция на опашката (сигурно става въпрос за ампутация) , надявам се дружеството за защита на животните да си вземе бележка и да понесе отговорността за действията на двете маймунки.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Аааа Местен Бизнесмен

    231 7 Отговор
    "Едно от момичетата е дъщеря на известен местен бизнесмен" - АКО МУ ВИДИТЕ ФИЗИНОМИЯТА НА БИЗНЕСМЕНА ще ви стане ясно откъде започва цялата схема, КАКТО В ЦЯЛА БГ МУТРЕНСКИТЕ СИНЧЕТА СЪСИПВАТ ЦЯЛАТА УЧЕБНА АТМОСФЕРА И ДРУГИТЕ ДЕЦА СТАВАТ ГАМЕНИ И ПРОСТАЦИ
  • 4 гост

    253 6 Отговор
    Значи намесени са наркотици, физическо насилие, принуда и заплахи, а децата трябвадало да се оправят помежду си?!? Къде живеете бре хора? Всички отиват при училищен психолог, снемат се проби за наркотици от всички замесени, доказателства от съученици и се търси кой е насилник, кой ползва наркотици, кой заплахи. Как така те да се разберат. Очевидно едните искат да принудят другата и да я склонят към проституция, това криминално ли е или не е според родители, директор, учители, МВР?

    Коментиран от #16

  • 5 ТОЧКАТА

    112 8 Отговор
    Божеее,каква прелест е ,,,ТАЗИ!!!,, демокрация.....мутренска.
  • 6 май ни стига демокрацията от комун тип

    81 9 Отговор
    На следващите избори си помислете за какви партии гласувате.Ще ме извинявате ама един бг Хитлер и ще видите Очите ще стане на очички, данчо ментата на чайче и т.н.Оттам идат злините отгоре не отдолу, като та праснат отгоре с голямата ла..нарка по главата всичко ще си дойде на мястото

    Коментиран от #18, #30

  • 7 Хасан

    117 13 Отговор
    Жертви на системата...знаят че ще им се размине...и крадливия служител го знае,подкупния политик също,рома който уби журналистката,рома който прегази пешеходци ...и тия момичета също знаят че ще им се размине
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Bubbles

    130 9 Отговор
    ВЪРНЕТЕ ПРАВАТА НА УЧИТЕЛИТЕ и ги заредете с прилично количество тояги, само тогава нещата ще си дойдат по местата!
  • 10 Bubbles

    19 44 Отговор

    До коментар #8 от "Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Бе аз като й гледам снимката, тази по-скоро ще да иска да лиже някоя себеподобна.
  • 11 гост

    73 6 Отговор
    След като са предупредили даскалите за това , което се случва , питам аз даскалите : какви мерки взехте вие , пишман даскалите ?
    Уведомихте ли съответните органи , разговаряхте ли с родителите ?
    Каква отговорност ще поемете ? Или сте свикнали изобщо да не носите абсолютно никаква отговорност ! Иначе стачкувате за заплати !!! За " работата " , която вършите , заслужавате минимална заплата !!!

    Коментиран от #12

  • 12 Димов

    62 3 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Даскалите ще протакат, ще протакат.... докато отшуми и се потули. В тая държава не извикаш ли Господарите или Слави, никой не ти обръща внимание, пък ако ще и да те бесят насред центъра на София. Полиция, прокуратура и СЗД упорито се правят, че не чуват за проблемите в училищата. Особено последните, ако издърпаш ухото на детето си, ще те разкатаят, че си насилник на деца, и най-малкото, което ще последва, е 12м психиатричен курс за коригиране на поведението. Но за подтикване към проституция и разпространение на опиати, се правят на глухи и слепи. Пред колко училища като минеш, на 50-100м от тях седи кола, до която учениците отиват в междучасията, чукват на прозореца и след като той се спусне, взимат "нещо" от вътре, и оставят пари? И това е видно за всички минувачи наоколо, само полицаите се правят, че не го виждат.

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 фдфдфд

    26 29 Отговор
    Тая Зори като я гледам хич няма вид на момиче което има нужда да я насилват да пафка и да върти свирки. Изглежда много отракана и вероятно доброволно си е правила нещата, но за пред майка си е скалипила тая история. Кой ще е тоя лудия дето ще те насилва да пафкаш. Все едно някой да ти купува шоколади и да те тъпче насила. Майката трябва да е много глупава за да вярва на тия истории.
  • 15 Дани

    56 3 Отговор
    Открийте ТВУ-тата. Там е мястото и на трите пикли. А, къде са учителите, директорката...? Или се явяват само да се оплакват, че съм и ниски заплатите? И това, което получават им е много...
  • 16 NikNay

    7 14 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Приятел, ти някакъв сайфикшън ли живееш или в някакъв паралелен свят.
    Това тук е България описаното от теб няма как да стане.
  • 17 Гого

    11 2 Отговор

    До коментар #8 от "Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Да ти се връща
  • 18 Крис

    15 11 Отговор

    До коментар #6 от "май ни стига демокрацията от комун тип":

    Абе, мозък, мутренското поведение и издевателства, са копирани, точно от хитлеровите кафяви шинели, СС, и младежта им! А нашите крадливи политици и "бизнесмени", чии услуги мислиш, че ползват?!

    Коментиран от #20

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Гостъ

    1 11 Отговор

    До коментар #18 от "Крис":

    Криси имаш предвид СеСеСеРе нали!

    Коментиран от #21

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ред

    15 7 Отговор
    Кьде са учителите които чакат високи заплати
  • 26 Димитрова

    25 4 Отговор
    И колко гнусна и безполезна твар трябва да си, че като си се размножил, да се е пръкнало токова изчадие?! Какви са тези родители, какви ценности възпитават у децата си? Затвор и за родителите и за децата (да се научат )
  • 27 Ст.

    21 3 Отговор
    Ако постъпят така с моето дете ще ги занеса на родителите им в една найлонова торба
  • 28 Анонимен

    7 4 Отговор
    Щом е пушила и преди явно е продължила и след това но е нямала пари да си плати и нататък историята е написана по-горе.
  • 29 Спиро

    8 4 Отговор
    Тази гнусотия не е ли достатъчно гадна, дори и без да се раздухва в медиите??
  • 30 Спиро

    21 2 Отговор

    До коментар #6 от "май ни стига демокрацията от комун тип":

    Защо Хитлер?
    Имаме си Хан Крум, от когото също можем много да вземем.
    Законите му са също така много..... да ги наречем “възпитателни” и могат да свършат чудесна работа дори и с риск да не бъдем “одобрени” от много международни организации.
    В случай, че някой не знае - Хан Крум не е марка ракия а български владетел! Препоръчвам да прочетете за него (.... който още не знае)
  • 31 цун кай уй

    5 4 Отговор
    не се косете все от някъде трябва да се започне
  • 32 ежко бежко

    2 4 Отговор
    Статията говори ,че щом журналистите мислят повече от други институции за нашите деца, България ще стане една модерна ,развита във всяко отношение страна!Браво на господин Шумов!!!!
  • 33 експерта

    5 6 Отговор
    ТАЗИ ЛЪЖЕ,КАК ТЪЙ НАСИЛА ША ГО ЛАПА
  • 34 Мераклия

    3 1 Отговор
    Ох , котеееее !
  • 35 А вие каде мислите че сте

    10 1 Отговор
    Чалга поколението има деца на по 18 год Това е затъпяване
  • 36 Гост

    12 0 Отговор
    Обичам страната си. Но мразя държавата😠
  • 37 Гост

    5 7 Отговор
    ... Както и сънародниците си. Не може само да се плюете и храните един друг. Истината е че вие българите сте с отвратителен манталитет и сте лоши хора. Това е истината. Всички звертсва, жестокости и криминални деяния ги извършвате вие. Даде ви се свобода и се показахте що за народ сте.
  • 38 кипящ чайник

    5 2 Отговор
    Колкото ще да е дълъг коментара ,не може да се излъже никой!Патрони нахалост! Обратният си остава срам дорде е жив,колкото и да мисли ,че му е добре и весело!!!!!!То ако всичко му е добре ,Нема да тормози друг човек,по най гадния начин..... поне за мен....!!!!!!

    Коментиран от #39

  • 39 Ей малоумник

    4 3 Отговор

    До коментар #38 от "кипящ чайник":

    Иди на проститутка бе ,хем ще те изслуша хем, ще те облекчи !!!

    Коментиран от #41, #42

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 кипящ чайник

    2 0 Отговор

    До коментар #39 от "Ей малоумник":

    Що ти вече облекчи ли си педераския диференциал? Ти самия си проститутка....!Обикаляш хотелите на аванта....! И направи любовника си на кожи и кости,50 годишно безсрамно гюбре.....!!!!!
  • 42 използвачът без срам

    1 0 Отговор

    До коментар #39 от "Ей малоумник":

    Да ти кажем още нещо ,въпреки ,че не заслужаваш сопола ,само друго сещай се ако имаш толкоз акъл,изпълни си мисията по най гадния начин,Бог вижда всичко!Любовника те храни и те заглади като попско прасе ,а той ако я кара по същия начин с гюбре като тебе, живота му е свършен съвсем, благодарение на похотлививия обратен мадам Злата !!!!!
  • 43 Знаещ

    4 1 Отговор
    Родители учете си децата в къщи. Училището не е това което беше!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове