Last news in Fakti

22 Ноември, 2018 19:42 4 720 6

Ето кой ограби стока за 70 хиляди от мола

  • обир-
  • мол-
  • сердика

Разбра се кой е ловкият апаш, който успя да втрещи всички с колосалната кражба, която направи. Бандитът успя да отмъкне стоки за близо 70 хиляди лева за броени минути от столичен мол.

Според информация на Блиц въпросният мъж е 43-годишният рецидивист Стоян Михайлов, лежал за редица кражби. Сред крими средите той е известен с прякорите Стоян Манекена или Стоянчо Готиното.

Наглата му кражба е станала на 06.10.2018 г. „За времето от 21.27 часа до 22.30 часа в гр. София, бул. „Ситняково“ 48, мол „Сердика център“, от магазин The circle, чрез използване на техническо средство – неустановено до момента, както и чрез използване на моторно превозно средство – лек автомобил „Мицубиши“, са отнети чужди движими вещи. Откраднати са козметика и парфюми, на стойност 68 005 лв., от Г., без нейно съгласие, с намерение противозаконно да бъдат присвоени. Кражбата е в големи размери“, съобщиха вчера униформените.

Стоянчо Готиното не бил сам в мола, а с приятелката си, която също имала пръст в колосалната кражба. Тя бързо била намерена от полицаите, които прегледали камерите в мола и била задържана. Но за кратко, тъй като бързо била освободена срещу парична гаранция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    27 2 Отговор
    Този е бил нает от оназ бившата посланичка в саш дето открадна крема от летището хахахахха

    Коментиран от #4

  • 2 Пешо

    12 0 Отговор
    Очаквам в затвора да има джендарско семейство Стоянчо Готиното и Пепи Готиното - крадеца на пари от ваксини!
  • 3 гост

    5 1 Отговор
    от Г., без нейно съгласие
  • 4 ассссс

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Т.о.ш.и.б.и.я.н ли си , незнам , но няма тема да не е от твоята комптенция. предлам да се пооспокоиш малко. напрегнат ми се виждаш нешо напоследък..
  • 5 луд гидия

    2 0 Отговор
    одиколон и парцали за 70 000лв. Реално стоката дали има и 700лв. просто физически е невъзможно двама човека за 30мин. да изнесат толкова стока.Значи реално са изнесли три-четири чанти с парцали които реално няма как да струват 70 000лв.Защо не се разследват въпросните магазини за спекула?
  • 6 Куку руку

    0 0 Отговор
    И къде е сега въпросния хубавец?Дали е на свобода планиращ поредната кражба?!Да,пишете гръмки статии ,а крадците си "работят" спокойно и живеят доволно!