Last news in Fakti

7 Февруари, 2019 14:56 13 442 28

Извънредна новина за Северин, който изнасили и уби жестоко Виктория

  • северин красимиров-
  • виктория

Назначиха петорна комплексна съдебно медицинска, психологична и психиатрична експертиза

Извънредна новина за Северин, който изнасили и уби жестоко Виктория - 1
Снимка: БГНЕС

Окръжна прокуратура - Русе ще внесе обвинителен акт срещу Северин Красимиров и ще поиска налагане на най-тежките наказания за извършените от него на 06.10.2018 г. в гр. Русе две престъпления - изнасилване на Виктория Маринова, представляващо особено тежък случай и убийството ѝ, извършено по особено мъчителен начин за пострадалата и с особена жестокост.

Окръжната прокуратура в Русе назначи петорна комплексна съдебно медицинска психологична и психиатрична експертиза на обвиняемия, заключението на която сочи категорично, че Северин Красимиров е вменяем и може да носи наказателна отговорност за извършеното, пише Блиц.

Красимиров е с лека умствена изостаналост и е емоционално нестабилна личност – импулсивен тип, но може да разбира свойството и значението на извършеното и да ръководи постъпките си. Той е без фундаментални разстройства в базисни сфери от психичната дейност, които да нарушават основните му психични годности, поради което може да участва в наказателния процес и да разбира смисъла и значението на извършваните следствени действия и да разбира смисъла на наложеното наказание.

Главният прокурор Сотир Цацаров разпореди вземането на досъдебното производство на специален надзор и по него се извършват интензивни следствени действия от екип от прокурори.

До момента са разпитани 30 свидетели и са назначени 19 експертизи. Извършени са множество първоначални и допълнителни огледи на местопрестъплението и на веществени доказателства, както и претърсвания и изземвания. Изискани и получени са справки от мобилните оператори и медицинска документация.

В изпълнение на издадената от ОП Русе Европейска заповед на разследване, прокуратурата във Федерална Република Германия извърши освидетелстване на Северин Красимиров и изготвените протоколи и фотоалбуми за това следствено действие са получени в прокуратурата. С оглед изложеното в протокола състояние на обвиняемия и установените по него следи от наранявания, Окръжна прокуратура- Русе назначи съдебно медицинска експертиза, която да даде отговор на въпроса дали е възможно установените наранявания да са получени в резултат на оказана от жертвата съпротива.

Припомняме, че извършителят на деянията бе задържан в изпълнение на издадена от прокуратурата Европейска заповед за задържане в Германия и бе преведен в страната ни. С определение на Окръжен съд – Русе на Северин Красимиров е определена мярка за неотклонение „Задържане под стража“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    67 3 Отговор
    Много лесно може да бъде излекуван. Пускате го в една килия с всички други изнасилвачи в затвора. Бързо ще научи кое трябва и кое не трябва да се прави.
  • 2 hfjk

    85 6 Отговор
    Тоя тъпак ще го изкарат луд накрая и ще го оправдаят!
    Как бих му размазал главата с удоволствие...

    Коментиран от #11

  • 3 Бисер

    57 7 Отговор
    Сега ще го изкарат психично болен...хаха....няма такава държава!!!
  • 4 Белята

    57 1 Отговор
    Ама тоя боклук още ли е жив!?
  • 5 Вменяем?

    40 4 Отговор
    Ееееее ко тва уе! Дба циганите ако имам оръжие бих ги разстрелял всичките до един. Утре някой циганин ще убие и мене. Бих се дистанцирал от такиз. Не бих дори работил с такива. Ще ми изядат обяда без аз да разбера.
  • 6 Перър

    40 1 Отговор
    да копа в някоя мина доживот
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Това убийство е поръчково

    29 20 Отговор
    Виктория умря защото е разкрила корупцията в парламента. Някой политик е замесен. Крадат ни. Искам да знам кой ме краде.

    Коментиран от #10, #18

  • 10 deuterium

    10 18 Отговор

    До коментар #9 от "Това убийство е поръчково":

    Опитаха се да покрият с циганина нещата, но някой човърка нещата. Стига толкова ВСИЧКИ политици да са свободни, а толкова кражби да има. Не че защитавам пра-българите и тяхната маца, но вече се изтърка ЗА ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЛА*НА да го отнасят манговсите
  • 11 Само да ми падне тоя резан мелез

    29 1 Отговор

    До коментар #2 от "hfjk":

    Не само ще му размажа главата, ами ще го насила с един прът преди това, само 20-30 минути , да не си замине дествен пт тоя свят не за друго:-)

    Коментиран от #26

  • 12 Джудже

    39 1 Отговор
    За такива лечението лечението е само с 9мм таблетки.
  • 13 БЕКИР

    34 2 Отговор
    само СМЪРТНА присъда за изрода смрадлив,,,,,,,
  • 14 Лупи

    25 1 Отговор
    Ето още една от потенциалните жертви на комунизма, добре че се е родил след черния комунизъм да може да си изнасилва и убива на воля и да го пишат луд. Както знаем тука всички луди са на свобода и няма проблеми. Ще продължи делото си! В крайна сметка може и условна да му дадат, все пак е бил примерен човечец. В най-лошия случай 10 години ефективно и ще излезе след 5 добро поведение. В черния комунизъм ако не на разстрел щеше да седи в Белене докато му побелеят косите и ако оцелее и излезе някога щеше да е по-нисък от тревата. Също цялата му фамилия щяха да са по-ниски от тревата и примерни. Добре, че е светлата демокрация за да може черните души да си действат на воля!
  • 15 Дидо икебаната

    9 5 Отговор
    Северин спи с Цецка Цачева
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ванката

    9 1 Отговор

    До коментар #9 от "Това убийство е поръчково":

    герб и дпс става въпрос за огромна измама в хитрино!!! сигурно ще ми озтрият коментара че не удобен на началството
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Хайл

    12 1 Отговор
    Да го набият на кол, както скапаните турци когато са ни поробвали!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Бай Тошо

    11 0 Отговор
    Пускай те го човека да си ходи, нали вече се е разкаял и съвестта му е чиста, а и ще му стане лошо в ареста , що да страда
  • 24 Смотаняци 33

    2 0 Отговор
    После аз съм бил сатана?
  • 25 някой

    9 0 Отговор
    Че е вменяем, беше ясно от самото начало. Да си надрусан и пиян не е оправдание за никакво деяние. Ако е малоумен, едва ли ще избяга веднага след грозното убийство зад границата като така наречения Чеци, приятелят на Карбовски, който избяга в Турция, след това говореше за жертвата като за някакъв боклук, а после майка му го защитаваше и той гордо влизаше в съдебната зала. Карбовски пък безочливо и нахално покани в тв студио някакъв лъжесвидетел и показа на нещастния зрител как правосъдието избира изкупителни жертви, докато извършителят се бори за безнаказаност. Този няма да има такива преживявания, но и двамата са еднакво отвратителни. Не мога да се примиря с демократичното отношение към убийците. Жертвата отдавна я няма, а те се борят за правото да бъдат свободни. Защо да имат такова право?! Досега не знам някой да се е променил. Убиецът винаги може да убие отново. И го прави, в повечето случаи.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Des

    1 3 Отговор
    Още ли вярвате, че той е убиеца?
    Има клипове в ю туб гледайте какво мислят криминалните експерти.
  • 28 Доктор ДЖАГЕРС

    1 0 Отговор
    ТОЗИ СЕГА ЩЕ ГО ИЗКАРАТ невинен.