Last news in Fakti

20 Февруари, 2019 16:09 1 938 7

По 13 г. затвор за крадците, убили мъж във Войводино

  • войводино

Тежкото престъпление беше извършено на 17 ноември 2017 година

По 13 г. затвор за крадците, убили мъж във Войводино - 1

Съдът във Варна осъди двама души за грабеж, придружен с убийството на 59-годишен мъж, извършени в село Войводино през ноември 2017 година, съобщиха от пресслужбата на държавното обвинение. Двамата извършители получиха присъди по 13 години и 3 месеца затвор. Подбудителят и помагач пък е с присъда 3 години и 3 месеца.

От съда уточняват, че делото е решено в едно заседание, след като подсъдимите са признали изцяло фактите и обстоятелствата от обвинителния акт и са отказали да се събират други доказателства в съдебната фаза. Съдът уважи искането на страните за провеждане на съкратено съдебно следствие.
Съдът наложи на двамата извършители наказания от по 20 години, които намали с една трета. Подбудителят получи наказание 5 години, което поради признаване на вината също е редуцирано с една трета.

Присъдите могат да се обжалват пред Апелативния съд в града в 15-дневен срок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Флагмански коментар

    16 0 Отговор
    13 Г са малко но ще ги пуснат предсрочно за добро поведение

    Коментиран от #2

  • 2 Truth

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Флагмански коментар":

    Бъди сигурен, че точно така ще стане. Ще се води, че работят и, че се държат добре и по този начин присъдата намалява с още една трета. Така ще са навън след има-няма 10 години.
  • 3 Гошко

    22 0 Отговор
    Пуснете доктора от Пловдив..особено след тази новина съм убеден, че човека нищо ама нищо лошо не е направил..
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ванката

    15 0 Отговор
    странно на тия им дадохте по 13г защото имаше много шум около случая но други такива случаи има много и някои от извършителите още са на свобода а други за по 2-3г и оная циганка за прикриване на убиец и подкуп на полицай с цел заличаване на доказателства и освобождаванена предполагаем убиец и дадохте 2г това е повече от срамно!!!
  • 6 Mорук

    11 0 Отговор
    В Гърция Ганьо застрелял лекар получил доживотна ,в абсурдистан 13 години егати и държавата дето сме ,първо всички дето са го гласували този наказателен кодекс трябва да ги хакнат в панделата доживот ама тук е мисия невъзможна ашколсун Ганьо трай си
  • 7 Гошко

    5 2 Отговор
    ...или ако си кадърен бягай от България...