Last news in Fakti

12 Април, 2019 11:59 2 697 6

Стойността на последно намерените 25 кг кокаин е 7.6 млн. лв.

  • кокаин-
  • шабла-
  • слънчев ден

Сакът изплава пред хотел „Марина” в комплекс "Слънчев ден" край Варна

Стойността на последно намерените 25 кг кокаин е 7.6 млн. лв. - 1
Снимка: БГНЕС

Малко над 25 килограма е намереното количество кокаин край Варна. Сигнал за изплавалия на плажа пред хотел „Марина” в комплекс "Слънчев ден" е подаден на тел. 112 вчера в 17.00 часа от строителни работници. Това съобщи на брифинг днес зам.-директорът на ОДМВР Андрей Ангелов, цитиран от Радио „Фокус” - Варна.

Според окръжния прокурор Радослав Лазаров в момента приблизителната стойност на намереното количество кокаин е около 7.6 млн. лева. 25-те пакета, които са били опаковани в сак, скрит с бразилска спасителна жилетка, подобно на намерените край Шабла, са с високо съдържание на наркотично вещество - между 70% и 90%.

"Тепърва предстои разследване на случая и установяване на връзка с останалите намерени количества по черноморския бряг", допълни Лазаров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ABV

    5 0 Отговор
    Шабла,Калотина,Слънчев бряг...Имаме запаси за 10г. напред,търговията цъфти.Нали ви е ясно,къде отиват тези "намерени" сакове?Един вид се изпира дрогата и после по предназначение,защото това са много,ама страшно много,стотици милиони евра...
  • 2 сектант

    6 0 Отговор
    в софия си купуваме белото а на батките, морето им го дарява
  • 3 Кире

    4 1 Отговор
    Аз намирам връзка между Румънско-Краварската Дружба и ученията на НАТО в Черно море с тези наркотици.

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Пешо

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кире":

    Това е очевадно, да не искаш говедата в румънската си база да не се друсат?
  • 6 емо73канар

    3 0 Отговор
    Ще има много трепане. Дано да са знакови "бизнесмени" , висши политици и корпулентни млади пухкави шиши та. Приготвям пуканките и сядам пред ТВ. И моля малко по бързичко, че нямам време за губене.