Last news in Fakti

1 Май, 2019 11:51 7 073 6

Близки на звяра от Кипър с шокиращи разкрития

  • никос метаксас-
  • кипър-
  • убиец

35-годишният мъж е разведен, има две малки дечица

Близки и приятели на жестокия кипърски сериен убиец Никос Метаксас са в шок и не могат да повярват, че армеецът стои зад жестоките престъпления. Те го описват като добър, скромен и много дружелюбен човек.

35-годишният мъж е разведен, има две малки дечица.

В Нацгвардията Метаксас също бил уважаван от всички. В свободното си време се занимавал с фотография и дори си сътрудничел с няколко издания, на които пращал пейзажи, съобщи Блиц.

Припомняме, че майката на 35-годишния сериен убиец на жени от Кипър е българка. Тя е от Стара Загора, баща му е кипърец, следвал у нас. Двамата се запознават като студенти, имат две деца – Никос и по-малката от него Лени. Разводът между родителите е тежък и скандален.

Криминалистите са на мнение, че Метаксас харесва вниманието на журналистите и изпитва истинска наслада, когато разказва за жестоките си престъпления.



Полицията в Кипър продължава да търси труповете на жертвите на първия сериен убиец. До момента са намерени телата на четири от жените, ликвидирани от хладнокръвния военен.

Първият от трите куфара с телата на жертвите, който заподозреният призна, че е изхвърлил в Червеното езеро, бе открит в неделя. В него имаше труп на зряла жена, облечена и циментов блок за тежест.

В езерото, според 10-те страници показания на изверга, има още два куфара. Разследващите вече са успели да определят координатите им.

Акцията в отровното езеро се провежда при изключително трудни условия, но следователите са категорични, че ще продължат, докато не намерят всички куфари.

Разследващите не изключват броят на жертвите му да се увеличи. За последните четири години в Кипър са изчезнали 32 жени.

Четири от тях са имали регистрация в сайта, в който Метаксас се е подвизавал под името „Орестис АПОЕЛ” и се е запознал с жертвите си.

Пред съда офицерът разказа, че е убил пет жени и две малки деца.

Междувременно в Кипър пристигнаха и експерти от Скотланд Ярд, които ще помагат с разследването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аййй колко е добър

    13 1 Отговор
    Добър човек с чисто сърце през свободното си време се занимава с фотография на моделки и после след снимки секс и после ги убива. Брей много е добър с неговата фотосесия че направо може да стане сериен убиец. Той си е. Нали така ги викаме днешно време добрите престъпници а лошите са добрите. Бе всичко на този свят е на опашки. Значи ако някой каже да означава не. Ако някой каже че е добър значи е лош а ако някой каже че не е лъжец значи е лъжец.
  • 2 гъмбъл

    14 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Близки на звяра от Кипър с шокиращи разкрития Публикувано във факти.бг: Те го описват като добър, скромен и много дружелюбен човек.

    Коментиран от #3

  • 3 Мхм

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "гъмбъл":

    Да така е това означава че е лош и недружелюбен. Всичко е на опаки на този свят. Вече не знаем кой какъв е и какво ни мисли. Ако телепатията беше реалност нямаше да има такива проблеми.
  • 4 Мосак фонсека

    5 4 Отговор
    На пена любимия типаш ПЪЛНО КУКУ ТИРЕ МАЧУ давай пено нъл си лудетина
  • 5 Вегт

    7 0 Отговор
    Ето колко са опасни сайтовете за запознанства!
  • 6 Виждаме истинското лице

    0 8 Отговор
    На християнството. Всички серийни убийци са християни.