Last news in Fakti

12 Юли, 2012 08:05 1 479 0

В Гърция заловиха двама българи със 168 кг кокаин

  • кокаин-
  • солун
В Гърция заловиха двама българи със 168 кг кокаин - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

Гръцката полиция съобщи в сряда, че е заловила 168 кг чист кокаин, който е бил скрит в контейнер на кораб, пристигнал на пристанището в Солун от Южна Америка, и е арестувала четирима предполагаеми наркотрафиканти, в това число двама българи.

Другите двама задържани са испанец и португалец. Четиримата ще бъдат изправени пред прокурор. Полицията не уточни от коя държава е пристигнала дрогата, която е на стойност 5,5 милиона евро, но при крайния потребител тя достига 15 милиона евро.

За по-нататъшния ход на разследването гръцките полицаи са влезли в контакт с американската агенция за борба с наркотрафика ДЕА.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА