Last news in Fakti

23 Март, 2021 12:09 2 854 2

В Кюстендил арестуваха двама братя, отвлекли и пребили 40-годишен

  • кюстендил-
  • отвличане-
  • побой-
  • неуредени сметки

В основата на извършеното деяние стоят неуредени лични сметки

В Кюстендил арестуваха двама братя, отвлекли и пребили 40-годишен - 1
Снимка: БГНЕС

Полицаи от Кюстендил са задържали двама братя на по 30 години от града за нанесен побой на 40-годишен мъж и упражнена принуда, съобщиха от МВР.

Потърпевшият е подал жалба в Районното управление в Кюстендил в края на миналата седмица. Мъжът съобщил, че е държан почти 10 часа против волята си в частен имот от двамата непознати. Според работещи по случая става въпрос за неуредени сметки. До този момент двамата братя не са имали противозаконни деяния.

По случая е образувано досъдебно производство в РУ-Кюстендил, уведомен е и дежурен прокурор.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    7 1 Отговор
    ейй многу исгладняха у кюстендил бе

    Коментиран от #2

  • 2 фхкйгк

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    Просто много хора се правят на тарикати, а това е истинската селяния. Като лъжеш, мамиш и завличаш 1,2,3,4,5 човека, статистически погледнато 6-тия ще ти плати с лихвите ...