Last news in Fakti

28 Януари, 2022 17:08 5 650 19

Убиецът от Първомай в съда: Тя работата свършена, искам у дома

  • първомай-
  • убийство

Той остава в ареста, прецени съдът

Убиецът от Първомай в съда: Тя работата свършена, искам у дома - 1

Васко Колев, който е обвинен в убийството на Димитър Митев в Първомай, иска у дома, съобщи Блиц.

"Тя работата свършена. Нищо, каквото е, това. Не искам да съм задържан, защото имам малко бебе, но какво да правя. Искам чисто и просто да ме освободите, докато се гледа делото, за да си гледам жената и внучето". Това бяха последните думи на Колев пред магистратите в Окръжен съд, където днес се гледа мярката му за неотклонение.

Той остава в ареста, прецени съдът. Колев има предишни присъди, последната е изтърпял през 2020 г. Колев работи като пастир. Преди няколко вечери компания се събрала да пийне и хапне в дома на жертвата.

Между Димитър Митев и гостенина Колев възникнал скандал, били сериозно подпийнали. Свидетелка обясни в съда, че е видяла как Колев замахва с нож няколко пъти, на ръката му видяла кръв. Друг свидетел каза, че е видял как прободеният Димитър бяга навън, а Васко го подгонил по улицата.

Ножът, с който е извършено убийството, е с дължина на острието 16.5 см., с червена дръжка. Той е намерен. Димитър паднал на улицата, малко по-късно издъхнал в болница. Според аутопсията на Съдебна медицина Пловдив причината за смъртта е остра кръвозагуба и травматичното увреждане.

Въпреки, че убиецът е инициирал качването и превозването на ранения в колата и е настоявал да бъде откаран в болница, съдът прецени, че няма опасност да се укрие, но има опасност да извърши ново престъпление. Магистратите не уважиха искането на мъжа за домашен арест. Заплашват го от 10 до 20 години затвор.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хубава

    77 0 Отговор
    работа свършил , иска в къщи !
  • 2 Винкело

    83 1 Отговор
    Същият разпад на личността и деградация на ценностите наблюдаваме и у лекенцата, де се дърмонят по молове и градинки. Само ги изчакайте да пораснат.
  • 3 Зззз

    47 0 Отговор
    Според теб списвачо, след думите на този интелекта му дали има 20 ? Е с извинение човешка из....т ,но понякога живота си прави шеги ,то не че убития е бил по различен от него.
  • 4 дедо

    56 1 Отговор
    Хахахаа ,да го пускат човека.Той си е свършил работата вече хахаха смях!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Град Козлодуй

    5 2 Отговор
    Е това

    Коментиран от #11

  • 7 те ми да да ама не

    44 2 Отговор
    Ше го пуснат, като Йоан Матев, само малко да се успокои общественото напрежение, все пак не е някакъв престъпник, като онези, които не спазват карантината?
  • 8 Съдията Дред

    34 1 Отговор
    Един човек да свърши нещо , и хоп - в ареста.

    Коментиран от #19

  • 9 Мюмюн

    18 0 Отговор
    То хараби, ама чиляк да гу е страх да даде хайванчитата си на някуй чобанин те се сас ножови ходят препасани кат некви каубой и шарифи. Кат са изгуби някуй уфца или теле сокалчи и гу питат де е-ша лажи и мажи чи уж демек вълк или чакал гу е набарал. А то хайванчиту у тиникията над оганя ври и сичкуту чаве ром са ублизва кат утървани. Затуй аз сам си сам сайбията на стоката и сам си я паса-ни валци ни чобани ми требват.
  • 10 БПФ

    38 1 Отговор
    Само го вижте на снимката - това човешко същество ли е? Това е ПИТЕКAНТРОП !!! Въпреки официалното становище на науката, че тия същества са измрели преди 2 милиона години, някои от тях са оцелели сред примитивното хъхpeшко плeме. Първоначално мислех както всеки нормален човек, че това същество трябва да бъде ликвидиpaно, но после си казах, че по-скоро трябва да бъде затворено в клетка - за назидание, а и да забавлява тълпата. Като пyкне - да дадат тялото му на науката.

    Коментиран от #14

  • 11 О МАЙН ГОД

    2 9 Отговор

    До коментар #6 от "Град Козлодуй":

    ДАНО СЕ ОТЪРВЕ ОТ СМЪРТНА ПРИСЪДА🙏
  • 12 ИВАН

    8 0 Отговор
    Народа изхранва и възпитава разни умни политици, уж за неговото добро да се грижат, но не виждам да се взимат адекватни решения, вече над 30 години ..... по един важен въпрос, но всеки бяга от неговото решение, няма мъже българи в тая България
  • 13 Behemoth

    10 2 Отговор
    Искам при мама, пък!
  • 14 ФБП

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "БПФ":

    Дали и жертвата е подобен "реликт"?

    Коментиран от #15

  • 15 БПФ

    7 0 Отговор

    До коментар #14 от "ФБП":

    Не знам, но най-страшното е, че тварта вече се е размножила.... такива същества трябва да се кастpират още преди да навлязат във фертилна възраст.
  • 16 вижте го бе

    1 0 Отговор
    това е рептил като родните политяги
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 тоз е м.ан-гал

    2 0 Отговор
    ма-нг-алееее,да не излезеш от затвора.
  • 19 Явно

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Съдията Дред":

    Това е начина да се преборим с романоиндо престъпността.Ножове,алкохол,силна музика в маалата,а съседи и полиция три дни никаква намеса.След това броиме загиналите от Ковида,а оцелелите в пандиза,защото са без сертификат и маски .