Last news in Fakti

5 Ноември, 2015 04:00 1 650 0

"Шерлок" ще приключи, когато Бенедикт Къмбърбач се откаже от сериала

  • шерлок-
  • приключи-
  • бенедикт къмбърбач

Това бе заявено от продуцента Стивън Мофат

"Шерлок" ще приключи, когато Бенедикт Къмбърбач се откаже от сериала - 1
Снимка: БТА/AP

Един от продуцентите на хитовия британски сериал „Шерлок“ заяви, че поредицата ще приключи, когато Бенедикт Къмбърбач се откаже от ролята на легендарния детектив, съобщи „Metro”.

“Какво ще правим, когато Бенедикт спре да играе Шерлок? Просто ще спрем сериала“, заяви Стивън Мофат.

Сериалът, представящ съвременен прочит на романите на сър Артър Конън Дойл, е най-успешната продукция на BBC през последните години. Той превърна и Бенедикт Къмбърбач в международна звезда. До този момент от него са заснети три сезона, като в края на тази година ще излезе и специален празничен епизод, връщащ се към корените на Шерлок Холмс и показващ ни го във Викторианската епоха.

Все пак създателите на сериала са затруднени със заснемането на нов сезон, заради множеството ангажименти на Къмбърбач и Мартин Фрийман, като снимките на четвърти сезон бяха отлагани на няколко пъти. Все пак се очаква те да започнат в края на следващата година, а новите епизоди да излязат през 2017 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА