Last news in Fakti

7 Януари, 2016 00:07 1 441 1

Еди Редмейн плаща наемите на студенти по актьорско майсторство

  • еди редмейн-
  • наемите-
  • студенти

Носителят на Оскар споделя, че животът в Лондон е непосилно скъп

Еди Редмейн плаща наемите на студенти по актьорско майсторство - 1
Снимка: БТА/AP

Британският актьор Еди Редмейн заяви, че понякога изпраща пари на студенти по актьорско майсторство, които се затрудняват с плащането на своя наем, съобщи „Гардиън“.

Носителят на „Оскар“ споделя, че неговите родители са работили в Лондон, което му е дало шанса да учи и работи в града без да плаща наем. След като завършва „Кеймбридж“ известно време той работи като сервитьор, преди да получи първата си сериозна роля на театрална сцена през 2002 г.

„Понякога получавам писма от хора, които искат да посещават актьорски класове и имат нужда от пари, за да си плащат наема. Понякога им помагам. Истината е, че e непосилно скъпо да живееш в Лондон. Аз имах страхотен учител по актьорско майсторство. Той ме насърчи да продължа да се занимавам с това. Все още се чувам често с него“, споделя Редмейн.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    Много добра игра на Еди Редмейн в Пътят на Юпитер. И филмът е жесток, гледайте го ако още го въртят.