Last news in Fakti

6 Май, 2016 07:30 1 841 0

Камен Воденичаров със „Златен век”

  • камен воденичаров-
  • култура-
  • златен век
Камен Воденичаров със „Златен век” - 1

Известният български актьор, телевизионен водещ, режисьор и продуцент Камен Воденичаров днес бе удостоен с високото отличие на  Министерството на културата - „Златен век” – печат на Симеон Велики.

На специална церемония в Министерството на културата министър Вежди Рашидов връчи на Камен Воденичаров престижното отличие и подчерта, че тази  награда му се присъжда за неговия принос в развитието на българската култура.

 „Камене, благодаря ти, че те има! Страшно съм ти признателен за всичко, което правиш, а аз следя твоята творческа кариера вече близо 3 десетилетия! Ти сега навлизаш и в най-мъжката възраст и съм сигурен, че тепърва всички ще ни изненадваш и радваш – предстоят ти нови и нови предизвикателства. Бъди жив и здрав – това е най-важното в крайна сметка и нека Господ да те пази!” С тези емоционални думи Вежди Рашидов поздрави  Камен Воденичаров, след като му даде  почетното отличие на Министерството на културата - „Златен век”.

На церемонията Камен Воденичаров благодари за престижната награда и отбеляза, че за него е голяма чест и високо признание да получи почетния знак на Министерство на културата - „Златен век” с печата на Симеон Велики. Силно развълнуван, той изказа специални благодарности и на своите учители от столичното Шесто основно  училище и на тези от Седмо СОУ, както и на преподавателите си от НАТФИЗ „Кр. Сарафов” и най вече – на проф. Николина Георгиева и на акад. Людмил Стайков, на колегите си от БНТ и на всички от екипа на „Шоуто на Канала”, като не пропусна, разбира се, да благодари и на своята майка, която присъстваше на награждаването.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА