21 Юли, 2017 14:52 2 517 0

Самоубийството на Бенингтън шокира музикалните среди

  • linkin park-
  • самоубийство-
  • лос анджелис-
  • музика-
  • шокирани-
  • изпълнители-
  • музиканти-
  • съболезнования-
  • честър бенингтън

Колегите му от Linkin Park останали като поразени, когато научили новината

Самоубийството на Бенингтън шокира музикалните среди - 1
Снимка: shutterstock

Новината за самоубийството на Честър Бенинтгън дошла като гръм от ясно небе за членове на Linkin Park. Те се подготвяли за фотосесия, която трябвало да започне час, след като безжизненото тяло на фронтмена на бандата е било открито, съобщава сайтът TMZ.

Само преди няколко седмици Бенингтън пя на погребението на Крис Корнел. Този факт провокира някои американски медии да спекулират с идеята, че Бенингтън може да е имитирал самоубийството на своя близък приятел, чиято смърт дълбоко разстрои фронтмена на Linkin Park.

Групата трябвало да тръгне на турне след седмица, но смъртта на Бенингтън рязко промени тези планове. "One More Light" трябваше да започне с концерт на 27 юли в град Мансфийлд, щата Масачузетс, и да приключи на 5 ноември в Токио.

Малко преди трагичните събития Бенингтън се завърнал в Лос Анджелис от почивка със съпругата си, която прекарали в щата Аризона.

Според последната информация около смъртта на вокалиста на Linkin Park, той се е самоубил или в сряда вечерта, или в четвъртък сутринта.

Самоубийството на Бенингтън шокира музикалните среди
Снимка: Linkin Park

Много звезди от музикалния бизнес изказаха своите съболезнования след смъртта на Бенингтън.

23-годишният Stormzi, който наскоро записа с него и групата му парчето "Good Goodbye" заяви, че сърцето му е разбито след случилото се.

Съболезнования изказа и Фарел Уилямс, който заяви, че Честър Бенингтън е оказал влияние върху цяло едно поколение от музиканти.

Певицата на групата Paramore Хейли Уилямс изтъкна, че Честър е донесъл много красота в свят, който често е много мрачен.

Фронтменът на Green Day Били Джо Армстронг сподели,че винаги ще помни Честър като интелигентен и мил човек, надарен с невероятен певчески талант.

41-годишният Бенингтън се обеси в дома си в Лос Анджелис. Певецът беше женен два пъти, като от двете си съпруги има общо шест деца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА