Last news in Fakti

23 Септември, 2017 20:29 2 140 0

Linkin Park ще свирят за самоубилия се Честър (ВИДЕО)

  • линкин парк-
  • linkin park-
  • честър бенингтън

Групата ще изнесе концерт в памет на покойния фронтмен в Ел Ей на 27 октомври

Linkin Park ще свирят за самоубилия се Честър (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Linkin Park ще изнесат концерт в памет на починалия си фронтмен Честър Бенингтън, предаде Rolling Stones.

От звукозаписната компания Warner bros. оповестиха, че шоуто е планирано за 27 октомври в "Холивуд боул" в Лос Анджелис.

За пръв път бандата ще свири и пее от смъртта на Бенингтън на 20 юли.

Членовете на бандата възнамеряват да предоставят на основаната от самата нея организация с идеална цел "Мюзик фор рилийф" хонорарите си от шоуто в памет на Бенингтън.

Групата вече пусна видеоклипа за "One More Light" - титулната песен от най-новия си албум. Видеото е с участието на Бенингтън, който пее, и включва архивни кадри.

Другият вокалист на бандата Майк Шинода заяви, че песента е своеобразно изпращане на любовно послание до онези, които са загубили някого.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА