28 Ноември, 2017 19:37 1 607 1

Шарл Азнавур пристигна в България (СНИМКИ)

  • шарл азнавур-
  • концерт-
  • пристигна-
  • българия-
  • композитор-
  • певец-
  • арменски произход

Френският композитор и певец от арменски произход ще изнесе концерт на 30 ноември

Шарл Азнавур пристигна на VIP терминала на летище София в прекрасна кондиция.

Легендарният френски композитор и певец от арменски произход бе посрещнат от посланика на Армения у нас Армен Саргсян.

Азнавур ще пее на 30 ноември в зала "Арена Армеец". За своя четиридневен престой у нас, който започна днес (28 ноември) и ще продължи до 1 декември, певецът ще е придружен от най-близките си хора, между които сина му Никола Азнавур и неговата съпруга.

Певецът идва и с отбрана селекция първокласни вина от личното си шато.

Природно отгледани плодове и зеленчуци, различни видове риба и морски деликатеси, нашумели със здравословните си качества варива като чия и киноа, екзотични ядки са сред предпочитаните от Азнавур продукти, които ще влязат в специалното му четиристепенно меню, подготвено от личния му готвач. Артистът е поръчал и обилно количество натурално българско кисело мляко — с коментар, че това е една от храните, които поддържа добрата му форма от години.

За четиридневния престой на Азнавур у нас са планирани няколко специални събития, на които той ще се срещне с дипломати, бизнесмени, общественици, хора на изкуството и културата, както и с президента Румен Радев. Те добавят, че 93-годишният крал на френския шансон има желание да се докосне и до местния културен и обществен живот.

Шарл Азнавур, познат като един от най-галантните джентълмени и почитател на хубавия живот, споделя още, че с нетърпение очаква да се запознае с популярните дами, които ще бъдат гости на специалните събития, защото е чувал не една легенда за красотата и изяществото на българките.

Концертът на 30 ноември е част от световното турне на звездата, което ще е и последно за кариерата му — неговото голямо "Сбогом" със сцената. От София певецът заминава за Виена. После се завръща в родната си Франция, където са планирани повече от 10 концерта. Турнето ще завърши в Москва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 0 Отговор
    Дано си е донесъл киселото мляко ,че нашето за нищо не става.