Last news in Fakti

21 Януари, 2012 07:05 872 0

Звезди пеят за деца загубили майките си

Благотворителен концерт в помощ на деца, които са загубили майките си при раждане, ще се състои тази вечер в зала 1 на НДК. Организатор на събитието е сдружение „Живот за България“.

В концерта, който започва от 18 часа, ще участват куп български звезди, сред които Калин Вельов и фаворитът от „X Factor“ Рафи Бохосян. На сцената излизат още Поли Генова, Нели Петкова, Десислава, Камелия, детски хор „Пим-Пам“, Таня Боева, Спенс, Дани Милев, танцов ансамбъл „Боговица“ и ансамбъл „Бонбон“.

Билетите са на символични цени, могат да се купят на касите на „Тикет про“.  За деца до 14 години представлението ще е безплатно.

Събраните пари от шоуто ще отидат в полза на осем деца от 6 семейства в София, Калофер и Петрич. Идеята е да им се плащат стипендии в продължение на година.

Специални гости на събитието ще бъдат златното момиче Илияна Раева и ръководителите на отделенията по неонатология на „Майчин дом“ и „Токуда“.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА