Last news in Fakti

29 Март, 2018 10:05 2 212 0

Наръгаха с нож холивудска звезда

  • кори фелдман

Актьорът Кори Фелдман е в болница след нападение с хладно оръжие

Наръгаха с нож холивудска звезда - 1
Снимка: БТА/АР

Полицията в Лос Анджелис разследва предполагаема атака срещу актьора Кори Фелдман, който написа в Тwitter, че е в приет в болница, след като е бил наръган с хладно оръжие, предаде АP.

Фелдман, прочул се още като дете с филмите "Дяволчета" и "Гремлини", бил пресрещнат от непознат мъж, който го намушкал в стомаха и побягнал. Актьорът сам стигнал до болницата и е в стабилно състояние.

Според полицай Дрейк Медисън обаче звездата нямала прободна рана от предполагаемата атака.

Фелдман написа в социалната мрежа, че е получавал заплахи онлайн.

През ноември актьорът каза, че му е упражнявано сексуално насилие като дете. Полицията в Лос Анджелис тогава съобщи, че няма да разследват оплакването, подадено от него, защото давността на обвиненията била изтекла.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА