Last news in Fakti

13 Март, 2019 10:47 1 255 1

Бритни Спиърс ще дебютира на Бродуей (ВИДЕО)

  • бритни спиърс-
  • бродуей-
  • мюзикъл

Мюзикъл с песните на звездата ще бъде поставен в Чикаго, а след това и в Ню Йорк

Бритни Спиърс ще дебютира на Бродуей (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Мюзикъл с песните на Бритни Спиърс ще бъде поставен в Чикаго през есента, съобщи АР.

Музикалната комедия се нарича "Имало още едно време". Тя ще е за класически героини от приказките, като Пепеляшка, Спящата красавица и Снежанка, които научават, че щастието изисква усилия. В шоуто ще бъдат включени хитове на Бритни като "Oops!... I Did It Again", ''... Baby One More Time", ''Toxic", "Stronger".

Предварителните представления в театър "Недърландър" ще започнат през октомври, а премиерата ще е през ноември. Според предварителните планове мюзикълът ще се прехвърли на сцените в Ню Йорк, но през 2020 година.

Бритни заяви, че случващото се за нея е "сбъдната мечта".

Поп принцесата се присъединява към имена като Тина Търнър, Дона Съмър, Каръл Кинг и Шер, чиито песни са използвани за мюзикъли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hmhmhm

    4 0 Отговор
    Чакайте, нали по това време ще има концерти в Брацигово?