Last news in Fakti

19 Август, 2019 21:30 2 584 5

На сър Мик Джагър всичко му е позволено (ВИДЕО)

  • мик джагър-
  • ролинг стоунс-
  • the rolling stones

Рокаджията държал да спи на чисто нов матрак във всеки хотел, в който отсядал

На сър Мик Джагър всичко му е позволено (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Едно от изискванията на фронтмена на The Rolling Stones - сър Мик Джагър било да спи в чисто нов матрак във всеки хотел, в който отсядал, пише в. "Дейли мейл".

По този начин изстрадалите кости на сър Мик най-добре можели да си отпочинат. Но предната вечер преди настаняването му новият матрак трябвало да бъде "разработен" от член на персонала, така че да не е прекалено твърд. При все това найлоновата опаковка на дюшека не трябвало да бъде нарушена.

Понастоящем Джагър е на турне в САЩ със своята банда. Бащата на осем деца получи възторжени отзиви от страна на критиката за изумителното си сценично представяне, въпреки че претърпя сърдечна операция през месец април.

Певецът е в прекрасна форма за своите 78 години. Сър Мик спазва страхотен режим, навсякъде пътува със своя личен готвач. Той много държи на здравия сън и поради тази причина е безкомпромисен в изискванията си в какво легло ще нощува.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мигел

    9 1 Отговор
    Голяма работа,като вземат да коментират такива глупости,човека си плаща за ВСИЧКО,половината му живот е минал в турнета,плаща по хиляди долари за вечер в най скъпите хотели,голяма работа един матрак,колко да струва-хиляда?две хиляди-апартамент в луксозен хотел може да стигне и до ТРИЙСЕТ хиляди на вечер какво е един матрак?Той на младини е изшмърквал по "един матрак" на вечер ;)
  • 2 Стоян

    5 3 Отговор
    Да ве кви тъпаци искал нов матрак,че той само е спал на него бе,хмм да не си го е вземал в къщи!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Behemoth

    0 4 Отговор
    ИзрУд!
  • 5 С мотика на море

    1 3 Отговор
    Една по голема сопа у гърба ще му оправи кокалаците