Last news in Fakti

3 Декември, 2019 11:52 3 579 4

Черната вдовица се завръща от мъртвите (ВИДЕО)

  • черната вдовица-
  • комикс-
  • комикси-
  • марвел-
  • marvel-
  • black widow

Излезе първият трейлър на филма за едноименната героиня на Marvel

Макар феновете все още да тъгуват заради загубата на Наташа Романов след злополучната ѝ смърт в Отмъстителите: Краят, тя се завръща в първия трейлър на филма "Черната вдовица". Скарлет Йохансон влиза в главната роля в първия си соло филм за руската шпионка. Първата ѝ поява във филмите на Marvel беше в излезлия през 2010 "Железният човек".

Кейт Шортланд е режисьор на филма, а другите звезди, с които ще си партнира Скар Джо са Флоренс Пу, Дейвид Харбър и Рейчъл Уайз. Трейлърът показва как Романов се връща към корените си и се изправя срещу "сестра си". Също така тя се среща с героя на Харбър - Червения пазител и по-възрастна Черна вдовица.

Действието на филма се развива между събитията от "Капитан Америка: Гражданска война" и "Отмъстителите: Война безкрай".

"Познавам я по-добре от всеки друг", споделя самата Йохансон за героинята си. "Какво е било детството ѝ? Какви са отношенията ѝ с по-авторитетните фигури в живота ѝ? Този образ има много нива и е преживял доста травми. Тя трябва да се справи с доста неща, за да може да бъде елитния боец, който е."

"Черната вдовица" излиза по кината на 1 май, 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PE6OGOLF4E

    2 2 Отговор
    ..ХМММ...да видим какво ще се получи...,макар и с най-безинтересния герой от поредицата....,

    Коментиран от #4

  • 2 Последния софиянец

    3 0 Отговор
    В главната роля Анита Мейзер. Уморила четирима съпрузи.
  • 3 Фантасмагории

    1 0 Отговор
    Навлизането на компютъризацията в кино филмите ги лишава от човешкото на човека. "Клип" приьомите са по близо до 12-15 годишните, но любопитството присъщо на всички възрасти е носителя на приходоте. Плашташ, за да те лъжат, че това може.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.