Last news in Fakti

2 Февруари, 2021 23:48 3 230 10

Смъртта на красиво момиче в зловеща катастрофа разкрива мрачни тайни в нов британски трилър

  • фатална изповед-
  • лайла андерсън-
  • кери бийвъс

Възможно ли е паметта ни да потисне спомени, които са толкова зловещи, че могат да застрашат здравия ни разум?

Смъртта на красиво момиче в зловеща катастрофа разкрива мрачни тайни в нов британски трилър - 1
Снимки: Сиела

Докъде бихте стигнали, за да запазите една тайна? В британския бестселър „Фатална изповед“ получаваме отговор на този толкова труден въпрос… Лайла Андерсън е единствената оцеляла при ужасна автомобилна катастрофа и когато е изписана от болницата, вярва, че е на път да се възстанови напълно и постепенно да се завърне към предишния си живот.

Спомените ѝ за случката са мъгляви, но подозрителна поредица от тревожни инциденти постепенно пробужда у нея страх за сигурността ѝ. Дали това е просто чувството за вина на оцелелия… или се случва нещо по-зловещо?

Смъртта на красиво момиче в зловеща катастрофа разкрива мрачни тайни в нов британски трилър

Джак Фоули е гневен и в шок от смъртта на сестра си, когато за пръв път се среща с Лайла, и я обвинява за гибелта ѝ. Лайла му дава медальон, за който предполага, че е принадлежал на покойната Стефани, но вместо да предостави отговори, странната вещ повдига редица нови въпроси. Лайла и Джак се обединяват в стремежа си да узнаят какво се е случило в действителност във вечерта на катастрофата и с течение на времето осъзнават, че някой неотклонно ги наблюдава. Някой, който ще загуби всичко, ако истината излезе наяве, някой, който е готов да стори немислимото, за да заличи следите…

Възможно ли е обаче паметта да лъже – истинска или фалшива е тя? Колко често потискаме спомените, които застрашават здравия ни разум? Дали по петите на Лайла не е безскрупулен психопат, който иска да се увери, че тя няма да го изобличи? Каква е цената на доверието? „Фатална изповед“ на Кери Бийвъс е стъписващ психологически трилър с романтичен привкус, който напълно ще ви завладее – особено ако обичате автори като Клеър Макинтош и Пола Хоукинс.

Смъртта на красиво момиче в зловеща катастрофа разкрива мрачни тайни в нов британски трилър

Книгата ще се появи в българските книжарници на 12 февруари.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 нашия

    9 3 Отговор
    те освен мрачни тайни на Британските острови друго нямат-така си живеят в мрак и злокобни тайни-начина им на съществуване е такъв мрачен-от там светлина никога не е идвала
  • 3 град козлодуй

    3 2 Отговор
    що ми слагате минуси? с кое не сте съгласни?
  • 4 Отегчен

    5 3 Отговор
    А за мрачната тайна на Бъкингамския дворец , за убийството на Даяна , кога ?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.