Last news in Fakti

19 Февруари, 2021 14:49 2 576 16

Виктория представи последната си песен за Евровизия 2021, гласуването започна (ВИДЕО)

  • виктория георгиева-
  • евровизия-
  • селекция-
  • гласуване-
  • албум-
  • песен

От днес феновете на Виктория могат да гласуват за това с коя песен тя да се яви на песенния конкурс тази година

Виктория разкри последния претендент за победа в българската селекция за Евровизия 2021. Това е “Growing Up is Getting Old”, която е част от албума ѝ “a little dramatic”. Първото EP на певица ще бъде представено в музикалните стрийминг платформи на 26 февруари.

От днес активна ще бъде и специално създадената платформа Bulgaria2021.com, където музикални фенове от цял свят ще помогнат на Виктория и екипа ѝ да изберат песента, която ще прозвучи за България на най-голямата музикална надпревара в света.

Виктория разказва за "Growing Up is Getting Old": "Израстването може да има много измерения. Понякога връщането към корените е това, което ти помага да осъзнаеш точно кой си. По този начин ще видиш голямата промяна и стъпките, които си извървял. Така ще можеш и да откриеш твоето истинско призвание. “Growing Up is Getting Old” е песен за надеждата, която през цялото време се крие в нас. Човек трябва да вярва в себе си и да се бори за мечтите си.”

“Growing Up иs Getting Old” е написана от Виктория и шведските композитори Мая Налани, Хелена Ларсон и Оливър Бьорквал. Чрез песента българският представител поставя логичен край на дългия петдневен маратон, в рамките на който бяха представени всички композиции от селекцията на България за Евровизия 2021.

През последните пет дни Виктория публикува “Imaginary Friend”, “Growing Up Is Getting Old”, “Dive Into Unknown”, “Phantom Pain”, “The Funeral Song”, а през месец ноември 2020 година беше премиерата на “Ugly Cry”. Всяка една от изброените песни може да представи България пред близо 200 милиона зрители на най-голямата музикална сцена в Европа. В събота, 20-и февруари, Виктория ще даде ексклузивно интервю за „По света и у нас“ в 20:00 часа по БНТ 1, където ще разкаже провече за процеса по избора на българската песен за Евровизия 2021.

Изборът ще бъде направен от Виктория и екипа ѝ, а за целта те се обръщат към музикалните фенове от цял свят. Зрители от всяка точка на света ще могат да споделят мнението си за българските предложения за конкурса на Bulgaria2021.com. Всеки изпратен коментар ще достига директно до Виктория и екипа на надпреварата в България.

Дигиталната платформа Bulgaria2021.com, чрез която меломаните от цял свят могат да се включат в процеса по избор на българската песен за Евровизия 2021, ще събира коментари до 1 март. Екипът на Виктория и Евровизия България споделя, че всяко изпратено мнение е изключително ценно и ще бъде взето под внимание.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България мога да гледат шоуто пряко по БНТ 1 от 22 часа. Участието на страната ни се реализира като публично-частно партньорство между БНТ и Ligna Group. За втора поредна година генерален спонсор на българското участие в музикалния конкурс е финтех компанията iCard, която застава зад Виктория и вярва в нейния успех.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Процесор Вучков

    2 2 Отговор
    След някоя друга година Виктория ще има апетитни снимки на задните си части в социалните мрежи.
  • 2 Фирма Боков Трън!

    1 0 Отговор
    Фирма Боков Трън!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Сета

    9 2 Отговор
    Не искам да засегна момичето,но всяка нейна песен звучи все едно пее Били Айлиш .
    Липсва и индивидуален стил.
  • 5 Мим33

    7 0 Отговор
    Знам,че не ми харесват песните ,Две слушах и щяха да ме приспят,а с такива приспивни песни,стават децата си да преспиваме,но не и света да смаем.Така,че повече е леш от тези композитори,ще я закопаят....
  • 6 Гост

    7 0 Отговор
    Новия стил в поп музиката . Заспалис , яваш яваш , ръкава бавна скучна песен.
  • 7 Red Sox

    6 0 Отговор
    Става, но само ако се беше сетила ПРЕДИ Били Айлиш, сега е просто подражание...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Фокс

    1 1 Отговор
    Тъпите и вулгарни коментари ги оставяте всички да ги прочетат, свестните премахвате..Страхотен критерий нямам думи просто.
  • 12 Гост

    5 0 Отговор
    Не можаха ли да измислят. Някоя по ритмична песен , с фолклорен мотив . Нещо живо , по различно от налаганите от запад , смотани стилове . Напоследък каквото и яда излезе от поп музиката е буламач.
  • 13 Сандо

    4 1 Отговор
    Под българска песен разбирам песен написана,изсвирена,изпята и записана от българи на български език.Всичко различаващо се от това е слугуване на модни тенденции,а погледното от политическа гледна точка - подчиняване на англоезичната култура.А Евровизия отдавна не е това,което беше и което би трябвало да бъде.
  • 14 Кашпия

    1 0 Отговор
    Стига с тези Американизми. В Европа искам да чуят българска песен с българска реч, а не претоплени песни от MTV. Добре, че още показват кой от коя държава е, иначе са ти еднотипни всичи.
  • 15 въпросче

    0 0 Отговор
    Защо не направиха ритмична и хубава песен като "Вселена" на момичетата от "4 Маджик"?
  • 16 КРАДЦИИИИ

    0 0 Отговор
    СТИГА СТЕ КРАЛИ ПАРИТЕ НИ БЕ МОШЕНИЦИ НЕКАДЪРНИ !