Last news in Fakti

15 Февруари, 2021 10:18 2 723 7

Виктория представи един от претендентите за песен на България на Евровизия 2021 (ВИДЕО)

  • виктория георгиева-
  • евровизия-
  • песен-
  • imaginary friend

Зрителите и фенове на песенния конкурс могат да избират с коя песен да се яви Виктория тази година

Виктория сподели първата от общо пет песни, които ще бъдат включени в албума ѝ “a little dramatic”. Това е “Imaginary Friend” - една от шестте потенциалните композиции, които имат шанса да представят България на Евровизия 2021.

“Imaginary Friend” е създадена по време на музикална сесия в България. Авторският екип включва Виктория и шведските композитори и музикални продуценти Корнелия Виболс, Ирма Вадштрьом и Оливър Бьорквал. Песента разказва история за силните чувства на несподелена любов, с които всеки се среща поне един път в живота си.

Виктория представи един от претендентите за песен на България на Евровизия 2021 (ВИДЕО)

Виктория представи един от претендентите за песен на България на Евровизия 2021 (ВИДЕО)

Виктория разказва повече за “Imaginary Friend”: “Всеки от нас се е сблъсквал с нещо подобно в живота си – несподелена любов. Най-важното е да се събереш и да продължиш напред. Всеки заслужава да бъде щастлив и обичан. Вярвам, че любовта от хората около нас ни дава една допълнителна сила, която може да ни позволи да постигнем всичко, за което мечтаем. Затова реших и това да бъде първата песен в албума ми. Смятам, че “Imaginary Friend” е перфектното начало и въведение в света на “a little dramatic”.”

Виктория представи един от претендентите за песен на България на Евровизия 2021 (ВИДЕО)

На 15-и февруари в 20:00 часа ще бъде представена следващата песен от албума на Виктория. “Dive Into Unknown” ще бъде публикувана в YouTube канала на певицата, както и на официалния информационен портал за българското участие www.eurovision.icard.com.

Веднага след последната премиера от албума на Виктория “a little dramatic” ще стартира и специално създадена платформа. Там музикалните фенове от цял свят ще получат възможност да споделят мнението си за всяка една от песните, които могат да представят България на Евровизия 2021. Това са “Imaginary Friend”, “Dive Into Unknown”, “Phantom Pain”, “The Funeral Song”, “Growing Up Is Getting Old” и “Ugly Cry”, която беше публикувана през месец ноември 2020 година. Всяко изпратено мнение ще достигне директно до Виктория и ще помогне на нея и екипа ѝ да изберат най-добрата песен, която да представи България на Евровизия 2021.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България мога да гледат шоуто пряко по БНТ 1 от 22 часа. Участието на страната ни се реализира като публично-частно партньорство между БНТ и Ligna Group. Генерален спонсор на българското участие в музикалния конкурс е финтех компанията iCard.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най доброто

    8 5 Отговор
    което може да направи България, е като НЕ УЧАСТВА в този политпедалски цирк наречен евровизия.
  • 2 селтак

    5 3 Отговор
    За приспивна песничка става!
  • 3 нашия

    4 2 Отговор
    поредното талантливо дете подхлъзнато в гршната посока.......
  • 4 Аз40🏴‍☠️

    5 2 Отговор
    Да и напишат още една песен на английски, но да е за възхвалата на ваксините. Ще спечели на 100%.
  • 5 Криеш името си страхливец

    4 3 Отговор
    Много драма, много скръб, кога ще е погребението? Пее на GB, със субтитри на GB. Разбирам, че в Европа на езика на ГБ ще я избират говорен само от една членка на съюза от република Ирландия. Ние циганите и възрастните българи научени и знаещи Руски език на кой куплет на песента да плачем?
  • 6 Мимчят

    3 2 Отговор
    Абе тази песен като се заслушах и ми се доспа.Ако мислят с тази преспивна песен да превземат Европа,много са сбъркали.С нея може дете ако имате,да го преспивате....
  • 7 бойчо

    2 2 Отговор
    турбо меланхолия, типично за новия ред