Last news in Fakti

22 Април, 2021 08:53 3 372 1

Тайна от миналото изплува, за да завладее настоящето

  • джулия хибърлин-
  • в тъмното всички сме еднакви

Джулия Хибърлин ни разказва шокираща история, чрез която първо разбива сърцето на читателя, а след това се заема да го излекува – „В тъмното всички сме еднакви“ е необикновено изживяване, което ce помни дълго

Тайна от миналото изплува, за да завладее настоящето - 1
Снимки: Сиела

Изминали са десет години, откакто е изчезнала Труманел Брансън, оставяйки зад себе си единствено кървав отпечатък от длан. Красивото ѝ лице още се вижда из града по плакати, окачени на стените на баптистката църква, на полицейското управление и на гимназията. Всички обещават едно и също: Ще те намерим! Междувременно брат ѝ Уайът живее отхвърлен от местната общност в усамотението на стария семеен дом, оневинен от полицията, но осъден и заклеймен от общественото мнение и от неотдавна излязъл документален филм за престъплението.

Когато Уайът един ден ненадейно открива изгубено момиче край пътя, той вярва, че това е знак. Одет Тъкър, най-младият полицай в града, е убедена, че момичето е катализатор, който ще развълнува града, все още очакващ завръщането на изчезналата си любимка.

Тайна от миналото изплува, за да завладее настоящето

Ала Одет не може да отвърне поглед. Тя се взира в рана, която няма да се затвори с откриването на самоличността на нямото еднооко загадъчно момиче... В стремежа си да разреши и двата случая, Одет се бори да спаси една изгубена душа в настоящето и същевременно да изрови шокиращата истина за онази съдбовна нощ в миналото – нощ, в която приятелката ѝ е изчезнала и тя е получила вдъхновение да стане полицай, нощ, отредила на всички тях роля в мрачната и изпълнена с насилие митология на града.

Романът „В тъмното всички сме еднакви“ е изпълнен с обрати, мистерии и напрежение, а писателката Джулия Хибърлин вещо рисува с думи незабравими образи, които променят възприятията за физическа красота и сила. Небезизвестната авторка на бестселъри Елин Хилдебранд толкова е впечатлена от творбата на своята колежка, че недвусмислено завява: „Ако трябва да прочетете само един трилър тази година, нека бъде този!“

„В тъмното всички сме еднакви“ ще се появи на български език на 27 април.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.