9 Юли, 2021 13:12 3 113 2

На 16 юли е премиерата на "Космически забивки: Нови легенди" с Леброн Джеймс

  • леброн джеймс-
  • нба-
  • бъгс бъни-
  • космически забивки-
  • космически забивки 2

С помощта на Бъгс Бъни и Looney Tunes суперзвездата от НБА трябва да спаси изчезналия си син

На 16 юли е българската премиера на "Космически забивки: Нови легенди" с Леброн Джеймс, шампионът от NBA и световна икона в баскетбола, съобщават от "Александра филмс".

Филмът е озвучен на български с гласовете на Тодор Николов, Христо Узунов, Иван Велчев, Константин Димитров, Петър Върбанов, Петър Бонев и др.

Леброн Джеймс се отправя на епично приключение в анимационното лайф екшън събитие - трансформиращо пътешествие между два щури свята, за да покаже колко далече са готови да стигнат родителите, за да предпазят децата си.

Когато Леброн и малкият му син се озовават във виртуалния капан на зъл изкуствен интелект, баскетболната звезда ще ги върне у дома само като поведе Бъгс Бъни, Лола Бъни и останалите шантави рисунки в ожесточен баскетболен сблъсък срещу шампионите на дигиталния злодей. Шантавите рисунки ще се изправят срещу хуните в двубой, който ще помогне на Леброн да преоткрие връзката със сина си и ще покаже колко е важно да останеш верен на себе си.

Режисьор е Малкълм Д. Лий, оператор - Салваторе Тотино, а музиката е на Крис Бауърс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кристиян

    0 0 Отговор
    Мисля, че в българския дублаж на филма актьорите Иван Велчев и Петър Бонев озвучават съответно Бъгс Бъни и Дафи Дък, които ги озвучават в сериала "Шоуто на Шантавите рисунки". Но се чудя коя българска актриса ще озвучи и Лола Бъни?
  • 2 The Queen

    0 0 Отговор
    Аз пък се чудих, защо Краля не е на финалите на НБА, а пък той анимационен филм снимал!!!